Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

МінАгрополітики, ЄБРР, міжнародні банки допоможуть українським агроекспортерам вийти на ринки ЄС

 

МінАгрополітики, ЄБРР, міжнародні банки допоможуть українським агроекспортерам вийти на ринки ЄС


 

МінАгрополітики, ЄБРР, міжнародні банки допоможуть українським агроекспортерам вийти на ринки ЄС

 

 

 12-13 лютого 2015 року в готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України разом із Європейським Банком Реконструкції та Розвитку відбудеться «Agri & Food Export Forum», який об’єднає ключових гравців ринку для обговорення практичних рішень щодо виходу на ринки ЄС.

 

«Метою проведення Форуму є оновлення ефективної взаємодії між усіма професіоналами на ринку, а також між бізнесом та урядом вцілому, для встановлення і розвитку ділових зв’язків в такій найважливішій галузі економіки. Ми впевнені, що цей захід надасть багатьом експортерам найкращі можливості для фінансування їхнього бізнесу міжнародними банками», - зазначила Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.

 

Доповідачами Форуму стануть Олексій Павленко, Міністр аграрної політики та продовольства України, Владислава Рутицька, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, Шевкі Аджунер, ЄБРР, Доменік Меню, BNP Paribas, Жан-Жак Ерве, Credit Agricole Bank Ukraine, Олена Волошина, IFC, Адам Міцик, Dentons, Олексій Пархомчук, Danish International Investment Funds, Сергій Лямець, Економічна правда та багато інших.

 

Серед основних тем для обговорення – міжнародний досвід інших країн, фінансування українських експортерів від МФО та комерційних банків, побудова експортної стратегії, практичний інструментарій для успішного виходу на високо конкурентні ринки та ін.

 

Важливо зазначити, що у другий день Форуму за підтримки ЄБРР відбудеться майстер-клас видатного міжнародного фахівця з питань експорту Максиміліана Фьодінгера, який дозволить керівникам та спеціалістам українських експортерів сільськогосподарської продукції отримати як загальний погляд на стратегію експорту, так і індивідуальні консультації щодо найкращих міжнародних практик виходу на ринки ЄС.

 

Дякуючи підтримці міжнародних партнерів участь у Форумі для керівників вищої ланки українських компаній з реального сектору є безкоштовною.

 

Під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Організатор – A7 CONFERENCES. Інституційний партнер – ЄБРР, Екcлюзивний юридичний партнер – DentonsЕкономічна правда - Генеральний медіа-партнер, Інтерфакс-Україна – Генеральний інформаційний партнер, Latifundist.com - Інтернет-партнер.

 

Серед медіа-партнерів: KyivPostАпострофFinMaidanUJBLAgroNewsЦентр транспортних стратегійФінансовий директорМінФінPlatfor.maProRetail.info.

 

Інформаційний партнер – Європейська Бізнес Асоціація в Україні.

 

Подія проходить за підтримки УКАБУАКЕдинбурзької бізнес-школи Східної Європи, Києво-Могилянської Бізнес Школи, Бізнес-школи МІМ-КиївКиївської Школи Економіки та Американської Торгівельної Палати в Україні.

 

Щодо акредитації ЗМІ, будь ласка, зв'яжіться з Лідією Марковою, тел. +38 044 232 77 39, +38 066 165 77 87, markova@mprgroup.com.ua 

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з Марією Мусіякою тел. +38 044 227 27 77, +38 050 189 22 20, [email protected] або відвідайте: http://a7conf.com/agro

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ
































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru