Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Головні агропромислові виставки України – новий агросезон з успіхом розпочато!

12 лютого у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» завершилися найбільші в 2016 році міжнародні агропромислові виставки України: «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика». Заходи організовано лідером виставкового бізнесу України – компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, виставкової компанії з Німеччини IFWexpo Heidelberg GmbH, Національного агентства з підтримки французької економіки Business France, урядів Франції, Німеччини, Данії, Чехії, Нідерландів та Великої Британії, Української аграрної конфедерації та асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Завдяки участі у виставкових заходах провідних міжнародних та вітчизняних компаній, насиченій потужній діловій програмі та партнерству виставок з відомими світовими організаціями вони є визнаним лідером, головним інтелектуальним майданчиком та ефективною маркетинговою платформою для визначення перспектив розвитку і просування компаній на вітчизняному та міжнародному ринках.

У 2016 році виставки вкотре підтвердили свої лідируючі позиції серед найбільш значущих подій агропромислового сектору України. Про це свідчать підсумкові статистичні дані:

  • у роботі виставок взяли участь 514 компаній, у тому числі 125 іноземних з 19 країн;
  • національними експозиціями були представлені стенди Німеччини, Великої Британії, Нідерландів, Франції, Данії та Чехії;
  • загальна площа виставок склала більше 21 000 кв.м;
  • в рамках виставок було проведено понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій з найактуальніших питань ведення інноваційного сільського господарства, які відвідали понад 2 500 слухачів;
  • виставку відвідали близько 17 000 фахівців з 20 країн світу.

Протягом трьох днів роботи виставок учасниками та гостями заходів стали авторитетні та відомі представники сільськогосподарської галузі як з України, так і з зарубіжних країн. На відкритті  виставок були присутні такі високоповажні гості: заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Владислава Рутицька, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні пан Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, Надзвичайний i Повноважний Посол Королівства Данія в Україні пан Крістіан Донс Крістенсен, Торговельний радник Посольства Франції в Україні, Директор Business France в Україні пан Алексі Струве, Радник з питань економіки Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Ірина Кернер, Перший секретар з питань енергетики та комерції Посольства Великої Британії в Україні пані Кріна Лавері.

Учасниками  виставок  «Зернові  технології»,  Agro Animal  Show  та  «Фрукти.  Овочі. Логістика» стали передові світові аграрні  компанії  та представництва, серед яких: Agri parts, Horsch, Big Dutchman, Вonfanti, Boehringer  Ingelheim,  Bondioli & Pavesi, Buhler, De Laval, Dow Seeds, GEA-Farm, I-TEK, Josera, Riela, KMZ Industries, Аг-Баг, Агро-Темп, Араміс, Агро-Євро-Консалтинг, Агрохімічні технології, Арсенал, БТУ-Центр, Вітера, Деметра, Завод елеваторного обладнання, Завод Кобзаренка,  Інститут оптимізації агробізнесу (ТМ «Ярило»), Кун-Україна, Прогресивні аграрні технології, Полнет Україна, Реаком, Торнум, Хімагромаркетинг, Шауер, МАСКІО-ГАСПАРДО УКРАЇНА,  РОПА Україна і багато інших.

 Окрім презентації нових послуг та інноваційних винаходів, ділових зустрічей та вигідних контрактів, які були укладені під час виставок, на всіх чекала потужна насичена профільна програма. На міжнародних конференціях, семінарах, форумах, круглих столах були присутні провідні фахівці вітчизняного та зарубіжного агропромислового комплексу.

Головні події виставок «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика»:

  • Міжнародний семінар «Інше молоко. Ефективна інвестиція в молочне козівництво», організатором якого є компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

  • Вже традиційним та одним з найбільш масштабних заходів став День Франції в Україні, в рамках якого пройшли міжнародні семінари за участю поважних гостей. Організаторами заходу є Посольство Франції в Україні, Національне агентство з підтримки французької економіки Business France, ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», Національна французька федерація виробників насіння кукурудзи та сорго FNPSMS.
  • Британсько-український агробізнес-форум: «Агробізнес майбутнього: інновації та підвищення ефективності» порушував багато актуальних питань галузі. Організатори заходу  - Посольство Великої Британії в Україні, Український клуб аграрного бізнесу, компанія Baker Tilly та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
  • VII Голландсько-український агробізнес-форум: «Проблеми та перспективи для професійних виробників картоплі в умовах зони вільної торгівлі з ЄС» пройшов за участі та підтримки  Посольства Королівства Нідерланди в Україні, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», агентства AgriEvent, компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
  • Урочистою подією стало оголошення переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу кращих брендів ресурсного забезпечення агропромислового комплексу «Агробренд 2016».

Проведення виставок Agro Animal Show, «Зернові технології» та «Фрукти. Овочі. Логістика» дало потужний поштовх подальшому розвитку агропромислового комплексу України, надавши широкі можливості виробникам сільськогосподарської продукції ознайомитися та впровадити у своїх господарствах досягнення науково-технічного прогресу, передові техніку та технології. Завдяки проведенню великих міжнародних конференцій, семінарів, майстер-класів та круглих столів, представники аграрного сектору мали чудову можливість прослухати, а також перейняти цінний досвід провідних фахівців та експертів сільськогосподарської сфери. Протягом виставок учасники та гості мали чудову нагоду встановити нові та розширити вже існуючі ділові контакти, а також укласти контракти для подальшого вдосконалення сільськогосподарської галузі України.

Компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» вдячна всім компаніям, які взяли участь у роботі виставок «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика», а також у заходах в рамках ділової програми, та бажає творчих успіхів у ділових починаннях, подальшого розвитку та процвітання бізнесу!

До зустрічі на виставках «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика» 15-17 лютого 2017 року!


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru