Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

ПОСТ-РЕЛІЗ Підсумки Agroexpo-2018

ПОСТ-РЕЛІЗ  Підсумки Agroexpo-2018

 

ПОСТ-РЕЛІЗ

Підсумки Agroexpo-2018

Виставка проходила під патронатом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Організатори виставки: Кіровоградська обласна державна адміністрація, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш», ВГО «Українська асоціація аграрних інженерів».

 

VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018, яка тривала з 26 по 29 вересня, пройшла на рекордній для України площі, і увійшла в десятку найбільших виставок Європи. У цьому році площа виставкового комплексу зросла до 125 000 м²: відкритий виставковий майданчик – 102 300 м², критий павільйон – 22 700 м². У критому павільйоні облаштовано новий центральний вхід, нову зону реєстрації, а також три нових конференц-зали. Парковку виставкового комплексу розширено до 5000 місць.

«Коли ми говоримо про АПК – ми говоримо про дуже багато речей. І мені дуже приємно, що саме Agroexpo віддзеркалює ті зміни, які відбуваються у нашому вітчизняному АПК. На моє переконання, АПК України це не тільки про сільськогосподарське виробництво. Це не лише забезпечення продовольчої безпеки України, але це і про технології. АПК України це і про переробку – харчова промисловість розвивається у нас дуже швидко. Мені дуже приємно, що Agroexpo має технологічний напрямок і фокус в своїй роботі. Agroexpo стала place to be», – заявила під час офіційного відкриття виставки заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева.

«Це моя друга участь у виставці Agroexpo. Я бачу величезні досягнення і розвиток. Я думаю, що професіоналізм і патріотизм допомогають розвивати цей серйозний проект. Можна сказати, що нинішня Agroexpo являється драйвером економіки України», – підкреслив на відкритті Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу.

Всі чотири дні виставки супроводжувались широкою діловою програмою. У перший день відбулись дві панельні дискусії Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства та Федерації роботодавців України. Перша панельна дискусія пройшла на тему «Державна підтримка розвитку галузей АПК України», у якій взяли участь заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева, голова комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, заступник голови-виконавчий директор Національного комітету з промислового розвитку Анатолій Гіршфельд, народний депутат України Сергій Тарута, директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький. Друга – на тему «Перспективи розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу».

У другий день пройшла Четверта національна конференція «Мільйон з гектара». У третій день – Ресторанно-готельний форум Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

«Успіх агросектору можливий при одночасному потужному розвитку промисловості. Ми не можемо підходити до розвитку агросектору хаотично. Потрібна системна державна підтримка, а стимулюючі правила гри, які задають вектор цього розвитку. Нам треба пишатися не тим, скільки сировини ми експортували в інші країни, а експортом продукції глибокої агропереробки, харчопрому і т.д. Я вже не кажу про комплексний розвиток машинобудування», – зазначив під час панельної дискусії голова комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

Особливістю AGROEXPO є те, що новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна побачити безпосередньо в роботі. На спеціальному полігоні для демопоказів цього року компанії-учасниці продемонстрували 40 одиниць техніки.

«Я був присутнім на Аgroexpo всі роки. І дивлячись на її успіх, впевнений, що у нашому сільському господарстві, в тому числі с/г машинобудуванні, буде все гаразд. Але нам потрібно все ще працювати над брендом «зроблено в Україні», – підкреслив генеральний директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький.

Працювала традиційна експозиція тваринництва та птахівництва. У двох спеціалізованих павільйонах були представлені племінні тварини та птиця. Загальна площа експозиції склала 2000 м².

Виставку автомобілів «Autoland» було розширено з 5 500 м² до 6 500 м². На виставці були представлені автомобілі відомих світових брендів. На спеціальному майданчику проводився тест-драйв позашляховиків та кросоверів, де кожен бажаючий зміг випробувати новинки світового автопрому.

Одним із найфеєричніших дійств на AGROEXPO-2018 стали Міжнародні змагання зі стронгмену – Етап Кубка світу «AGROEXPO strongman CUP 2018». У змаганнях взяли участь дев’ятеро атлетів з України, Польші, Грузії, Латвії та Білорусі. У підсумковому заліку призери розташувались наступним чином: 1 місце – Рафал Кобиляж (Польща), 2 місце  –  Павло Кордіяка (Україна), 3 місце – Павло Гайша (Україна).

Окремим блоком пройшов культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», який тривав всі чотири дні виставки. Виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих – кожен знайшов тут щось для себе. Неабиякої Центральноукраїнської самобутності ярмарку надали експозиції районів Кіровоградської області, які розважали та пригощали відвідувачів.

У рамках «Покровського ярмарку» пройшов конкурс на найбільший гарбуз – «Гарбуз-велетень». Після тривалого зважування переміг гарбуз Валерія Помазана з селища Кожанка Київської області. Вага гарбуза-велетня склала 43,5 кг. Нагадаємо, що минулого року у конкурсі переміг також Валерій Помазан. Торік його гарбуз заважив на 46,8 кг.

Загалом за чотири дні виставку відвідало 35 090 відвідувачів. Кількість експонентів склала 592 компанії

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru