Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

«Муніципальна страхова компанія киянам не потрібна»

 «Муніципальна страхова компанія киянам не потрібна»

 

 У столиці планується створити муніципальну компанію, яка буде займатися медичним страхуванням киян. Створення такої компанії без розробки процедури оплати державним і комунальним клінікам не приведе до поліпшення обслуговування, але гратиме на руку приватним лікувальним установам, заявила експерт з питань страхування Галина Третьякова.

  

 Киян буде страхувати муніципальна компанія. Обіцяють, що будуть прийнятні тарифи на отримання будь-якої медичної допомоги, страхувати жителів столиці почнуть з початку 2015 року. Таке рішення є одним з кроків по введенню обов'язкового медичного страхування в Україні. 

 

 Як, кого і коли будуть страхувати, радіостанція Голос Столиці обговорила з генеральним директором Федерації страхування України Галиною Третьяковою.

  

–        Посилання з видання: «Дія поліса буде поширюватися на обслуговування в комунальних клініках і лікарнях». Вибачте, це як? У нас же безкоштовна медицина. 

 

− Створення такої муніципальної компанії ніяким чином не пов'язане з впровадженням обов'язкового медичного страхування. Муніципальна страхова компанія, якщо вона буде створена, потребуватиме виділення з міського бюджету досить серйозних коштів на її створення. А потім потрібно буде знайти коло людей, які будуть готові добровільно купувати медичне страхування. У тому випадку, якщо люди не зможуть або не захочуть купувати страховки у цій новоствореній компанії, яка повинна працювати на ринкових умовах з усіма іншими компаніями, то в такому випадку міський бюджет повинен буде виділяти кошти на певний контингент громадян, за рахунок яких можуть купуватися договори. Але знову ж, добровільного медичного страхування. Створення такої компанії без розробки процедури оплати державним і комунальним клінікам не приведе до поліпшення обслуговування, але гратиме на руку приватним лікувальним установам. 

 

–        Чому комунальні клініки та лікарні повинні теж брати участь у цій програмі муніципальної страхової компанії, якщо у нас офіційно медицина безкоштовна? 

 

− Ви абсолютно праві. У тому випадку, якщо буде доплата за якісь категорії населення, то будуть порушуватися конституційні права людей, за яких не доплачують. У нас медицина безкоштовна на сьогоднішній день, соціальна. Саме тому не так-то багато вітань на страховому ринку. Навпаки, ця система сприймається як та, що закладає якісь корупційні основи. Вирішувати проблему медичного страхування потрібно не на рівні міста. Це чергова спроба чергового мера створити чергову муніципальну компанію. Це не тільки моя думка. Як фахівці на ринку, ми думаємо, що це безглуздо.

  

Джерело:  Newsradio.com.ua

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru