Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

SIA-АвтоТехСервіс 2016: новаторські ідеї ринку автосервісу

SIA-АвтоТехСервіс 2016: новаторські ідеї ринку автосервісу

 

SIA-АвтоТехСервіс 2016: новаторські ідеї ринку автосервісу

 

З 25 по 27 травня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр., 15) на Лівобережній відбудеться 24-а Міжнародна спеціалізована виставка для ринку автосервісу і післяпродажного обслуговування автомобілів SIA-АвтоТехСервіс`2016.

SIA-АвтоТехСервіс є єдиною в Україні виставкою формату B2B і залучає щорічно на платформу національного ринку автосервісу і післяпродажного обслуговування автомобілів нові компанії з різних країн світу.

 

Володіти інформацією, бути в темі, орієнтуватися в новинках і новаторських ідеях не тільки вітчизняних виробників, але й міжнародних, неможливо без відвідування подібних заходів.

Позитивною тенденцією нинішньої виставки є збільшення експозиції в 1,5 рази в порівнянні з минулим роком.

 

На особливу увагу заслуговують незмінні учасники виставки - Автомеханіка, Автообладнання, Автомототех, Автоспец, Автофранц, Альянс-Агро, КСМ-Груп, МашинТех, Оупен Систем, Слобожанська технологічна компанія, торгова мережа «Жираф», ФАР Україна, Фенікс Маркет, ФОРС Авто, Фурор Трейд та інші.

Серед новачків виставки слід зазначити такі компанії, як ГАЗІС, Побутсервіс-Авто, МхМастер, Landrovwest, ЛД ІНВЕСТ, Глобалкрафт, CarFast, Think Things Trading.

Приємно відзначити також українських виробників, які візьмуть участь в SIA-АвтоТехСервіс і продемонструють вітчизняний потенціал виробництва. Це: АвтоКраз, АккумТрейд, Кременчуцький колісний завод, завод «ІСКРА», НДІ Колан, компанія НЕТКО, Ньютон-Промсервіс.

 

Тішить повернення на виставку компаній Агросвіт-Волинь, Автокар, Викос, Гранд Інструмент, Діджтал Дезайнс Україна, Дисла, ОВІ-Дістібушн, Планета Обладнання, Фенікс Інтернейшнл та інших. Це говорить про те, що адаптація до змін на вітчизняному ринку проходить досить успішно. Національні компанії відчувають себе більш впевнено в нинішній економічній ситуації, тим самим стверджуючи позитивну динаміку зростання в даному сегменті.

 

Розширилася й географія учасників SIA-АвтоТехСервіс`2016. Свою продукцію представлять постачальники і дистриб'ютори з Італії, Китаю, Литви, Польщі, ОАЕ (Дубаї), Тайваню, Туреччини, України, Франції та Південної Кореї. Вперше беруть участь компанії - ORMA Srl for ALIENTECH (Італія), JSC ALBURNUS IR PARTNERIAI (Литва) і AUTOMOTOR FRANCE (Франція). Даний факт є безперечним аргументом, що свідчить про те, що міжнародні партнери шукають компаньйонів серед національних компаній і бачать перспективу в розвитку свого бізнесу на ринку України.

 

 

Традиційно в рамках виставки буде проведена спеціалізована експозиція АЗК - Автозаправний комплекс`2016: новітнє обладнання, моторне паливо, сервіс, проектування і будівництво АЗС. 

Серед компаній-учасниць експозиції АЗК свою продукцію і послуги представлять: SAM-WASH, АБВ Строй, Арніка Автотема, Астрон, КЕРХЕР, ЛІГІР, ЛМ Трейд, Шельф, Ювента ТК та багато інших. 

На виставці SIA-АвтоТехСервіс`2016 будуть представлені новинки товарів всесвітньовідомих брендів: Tomasetto, Kme, Ultra, Bullsone, Teco, Sice, Mondolfo Ferro, Sicam, Corghi, Oma, Cemb (Італія); Beissbarth, Nussbaum, Trommelberg, Hofmann, Miol, Bosch, Citroen / Peugeot, Dayco, Fae, Freccia, Luk Osram, Pierburg, Renault, Sasic, Total, Ditton, Gates, JTC, Adolf Würth GmbH & Co. KG та інших.

 

НОВИНКА від Організатора! Запрошуємо фахівців автосервісу скористатися програмою «БЕЗКОШТОВНИЙ автобусний трансфер на виставку SIA-АвтоТехСервіс» з міст: Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Черкаси, Харків, Хмельницький, Миколаїв.

З метою розвитку бізнесу для представників сфери автосервісу та після продажного обслуговування автомобілів організаторами була розроблена БАЙЄРСЬКА програма (Клієнт під замовлення). В рамках цієї програми будуть організовані зустрічі з керівниками і спеціалістами провідних компаній ринку. На сьогоднішній день вже зареєструвалися представники понад 300 компаній з усіх регіонів України.

 

 

25 травня 2016 року в рамках виставки SIA-АвтоТехСервіс`2016 Європейський Банк Реконструкції та розвитку (ЄБРР) запрошує представників компаній-виробників сфери автотехсервісу приєднатися до практичного обговорення можливостей залучення інвестицій та участі в програмах підтримки і розвитку виробників автомобільної промисловості України в рамках загальної відкритої зустрічі -дискусії на тему «Актуальні питання в автомобільній промисловості України».

Вперше в Україні буде організована Олімпіада з видалення вм'ятин без фарбування серед майстрів даного сегмента. Подібний захід в Україні проводиться вперше. Будуть залучені кращі фахівці з різних міст України.

 

Як завжди, на виставці буде насичена ділова програма. Спеціально для власників і директорів підприємств автосервісу пройдуть два майстер-класи про системне управління під керівництвом провідного спікера Анатолія Соловйова, під час проведення яких будуть розкриті проблеми в професійному управлінні діяльності автосервісу, проектами та шляхи вирішення, спрямовані на розвиток в період кризи.

Програма виставки включає в себе ряд конференцій на теми «Незалежний автосервіc: перспективи розвитку та підвищення конкурентоспроможності», «Захист вільної і добросовісної конкуренції, боротьба з патентними тролями» (організатори Autoway Ukraine і НАПА).

Практикум Клубу Логістів (LogisticClub) - саме та подія, де представники різних сфер будуть ділитися своїми набутими знаннями і досвідом з колегами заради досягнення спільної мети - динамічного економічного зростання.

 

 

Також, крім цікавої програми заходів, відвідувачів чекають новинки від учасників. Особливо слід відзначити участь у виставці компанії «ЛІГІРЬ», яка надасть клієнтам можливість познайомитися з новинками в сфері технологічного обладнання для АЗС та АГЗС. Цікавим для відвідувачів буде експонування нового модельного ряду паливо-роздавальних колонок Helix, виробництва компанії Wayne Fueling Systems - визнаного світового лідера у виробництві технологічного устаткування для АЗС.

Організатори виставки SIA-АвтоТехСервіс ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія).

Будемо раді бачити Вас з 25 по 27 травня 2016 за адресою: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15 (метро «Лівобережна»).

Більш детальну інформацію Ви зможете знайти на сайті: www.ats-expo.com.ua

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru