Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Анонс номера

1. На грани выживания

По данным Минагрополитики, урожай уже собран с площади 9,6 млн. га, что составляет 99% прогноза. Украина – крупнейший импортер пшеницы в ЕС. В 2016 г в Евросоюз поставили 1,64 млн. тонн украинской пшеницы, или 49% общего объема импорта в ЕС. По этому показателю Украина опередила США, Канаду и РФ.

 

2. Національний Форум ICC Ukraine 2016

Національний форум ICC Ukraine – перспективна платформа для національного бізнесу і надійний партнер для зарубіжних інвесторів, який відбувся 9 вересня 2016 року в коференц-залі готелю «Хрещатик». Це спільний захід ICC Ukraine і Ради експортерів та Інвесторів при МЗС України, за підтримки Кабінету Міністрів України і участю послів багатьох країн та бізнес-асоціацій.

Головним гаслом був вислів: «ICC Ukraine – перспективна платформа для національного бізнесу і недійний партнер для зарубіжних інвесторів». Цей захід став традиційним щорічним майданчиком для обговорення актуальних питань у форматі бізнес-влада та набув широкого резонансу серед українського та іноземного бізнес-середовища. Його проведення було викликано необхідністю суттєвого реформування української економіки та всіх сфер, які стосуються підвищення бізнесу в Україні.

 

3. Господарювати по-новому

Аграрний бізнес в Україні знаходиться на порозі переходу на загальну систему оподаткування. З січня наступного року вступить в силу закон, який позбавить виробників сільгосппродукції колишніх привілеїв. За підрахунками експертів галузі, протягом останніх двох років податкове навантаження на один гектар землі зросло в 41 раз. Це вплинуло на собівартість харчових продуктів. Як полегшити становище аграрного сектору? Над цим питанням розмірковували учасники круглого столу «Оподаткування аграрного сектора», що відбувся 14 вересня.

 

4. Необхідність створення ринку землі

Заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення, так званий «мораторій», було запроваджено ще у 2001 році як тимчасовий захід з метою забезпечення нормативного врегулювання земельних відносин та створення інфраструктури ринку землі. Минуло вже 15 років, а мораторій досі діє.

 

5. Проведення земельних торгів онлайн

Група експертів Держгеокадастру та Innovation and Development Foundation завершила розробку програмного забезпечення для проведення електронних земельних аукціонів.

Апробація платформи та її презентація громадськості відбулася 2 вересня в Одесі синхронно з земельним аукціоном, запланованим на цю дату. Всього на земельні торги 2 вересня було виставлено 19 ділянок в Одеській області загальною площею 708,57 гектара. Їх стартова вартість 1,319 млн гривень. За результатами земельних торгів Система електронних аукціонів (СЕА) автоматично формує рейтинг ставок учасників та протокол торгів. СЕА на сьогодні вже синхронізована з банками, що дозволяє успішно проводити грошові операції, зокрема сплачувати гарантійні та реєстраційні внески.

 

6. Самат Ордабаев: «Своей главной задачей считаю активизацию торгово-экономического и инвестиционного сотрудничества между Казахстаном и Украиной»

В декабре 1991 года Республика Казахстан признала Украину суверенным независимым государством. 4 января 1992 г. Соглашением об установлении дипломатический отношений между нашими государствами открылась новая страница партнерских взаимовыгодных отношений между нашими странами. Практически сразу начались переговоры об открытии дипломатических представительств.

Посольство Украины в Республике Казахстан было открыто в Алматы в мае 1994 года, а в декабре 1994 года в Киеве начало работу Посольство Республики Казахстан. Сегодня гость Издательского Дома «Украина Бизнес» – Чрезвычайный и Полномочный Посол Республики

 

7. Результаты рейтинга надежности по итогам первого полугодия

В первом полугодии 2016 года банковский кризис в Украине продолжился, громкие скандалы с Фидобанком, Евробанком и банком «Михайловский», неожиданный дефолт банка «Хрещатик» не вселяли уверенности и оптимизма вкладчикам. Однако к концу июня и в августе уже были заметны первые признаки стабилизации в банковском секторе: сократилось число банков-зомби, не отдающих депозиты, начали снижаться процентные ставки по депозитам и кредитам, банки, скопившие ликвидность, проявляли интерес к ее превращению в доходные активы. В числе лидеров рейтинга, как и раньше: банки с иностранным капиталом, украинские госбанки и немногие активные и прозрачные банки с украинским капиталом.

 

Детальніше про це читайте на сторінках «Україна Бізнес ревю» №35-36 від 26.09.2016

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru