Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

У Києві відбувся Бізнес-коктейль, присвячений Бізнес-місії українських виробників продуктів харчування до Вашингтону

У Києві відбувся Бізнес-коктейль, присвячений Бізнес-місії українських виробників продуктів харчування до Вашингтону


У заході, присвяченому Бізнес-місії до Вашингтону 11-13 жовтня 2017 р. організованою Центром підтримки експорту при УСПП в партнерстві з Посольством України у Вашингтоні та провідною асоціацією рітейлерів Північної Америки Food Marketing Institute.


У заході, присвяченому Бізнес-місії до Вашингтону 11-13 жовтня 2017 р. організованою Центром підтримки експорту при УСПП в партнерстві з Посольством України у Вашингтоні та провідною асоціацією рітейлерів Північної Америки Food Marketing Institute, взяли участь провідні українські виробники продуктів харчування.
Організатором Бізнес-коктейлю виступила компанія United Exporters Club, відома як сучасна платформа для ефективних комунікацій представників бізнес-спільноти. Захід пройшов за підтримки генерального спонсора офіційної вечері у Вашингтоні компанії «Чумак», авіаційного партнера -«Turkish Airlines», сервісного партнера SHEN (Facility Management), партнера із сертифікації компанії «SGS УКРАЇНА», партнера – перевізника «Укрпошти», страхового партнера - «Брокбізнес Страхування», юридичного партнера - компанії «ЛексАрс».
Інформаційними партнерами заходу стали агентства «Інтерфакс-Україна» і «Українські новини», «Україна Бізнес Ревю», видавництво «Самміт-книга», ділове видання Business Ukraine, «Юридична газета», «Ліга ЗАКОН», Національна спілка адвокатів України, PANMED, освітній простір EXEMPLUM, Business Consulting Academy, GZИK.
Серед основних тем Бізнес-коктейлю - вимоги сертифікації FSMA (нещодавно введені в США) яким повинні відповідати харчові підприємства, що експортують продукцію в США; роль Facility Management в виробничих процесах, кращі логістичні рішення щодо постачання товарів для рітейлерів США, оптимальні юридичні практики щодо укладення договорів з дистриб'юторами і безпосередньо з мережами США і ін.
Відкриваючи Бізнес-коктейль, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), координатор Центру підтримки експорту при УСПП Денис Красніков наголосив на важливості американського ринку для українських експортерів - виробників продуктів харчування. При цьому, за його словами, для успішного експорту вітчизняним бізнесменам потрібна інформація щодо нюансів бізнесу в США і прямі контакти з дистриб'юторами і торговими мережами, які, зокрема, будуть встановлюватися в ході Бізнес-місії до Вашингтону. «Особливість американського ринку полягає у вкрай обережному ставленні рітейлерів до прямих постачань української продукції, - зазначив пан Красніков, - Тому в більшості випадків нашому бізнесу комфортніше і ефективніше працювати з дистриб'юторами, ніж безпосередньо з торговими мережами».
Українські експортери поступово посилюють свою присутність на американському ринку. Як зазначив, виступаючи на Бізнес-коктейлі, посол України в США Валерій Чалий, в першому півріччі 2017 року український експорт в США виріс в 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а товарообіг сягнув 2 млрд. дол. За його словами, на ринку США виграють ті виробники продуктів харчування, які можуть представити американським дистриб'юторам і торговельним мережам конкретні і зрозумілі пропозиції.
Досвідом роботи на ринку США поділився член наглядової ради компанії «Чумак» Андрій Носок. Компанія вже налагодила експортні поставки томатного кетчупу та інших продуктів на етнічному ринку (українці, які живуть в США) і планує розшити присутність на основному ринку. За словами Андрія Носка, основні чинники успішної роботи на американському ринку з дилерами і торговими мережами - наявність розмитненого товару на складі в США, відповідність упаковки американським стандартам, сертифікація відвантаження з американської юрособи та ін.
«Цікавим варіантом є практика поставки товарів в форматі Private Label, - зазначив пан Носок, - В цьому випадку український виробник може отримати дохід без високих витрат на просування товару і маркетинг».
В ході Бізнес-коктейлю українські виробники почули думку щодо перспектив роботи в США і від представника американської сторони - Президента Hy-Vee Food Stores, члена ради директорів в Food Marketing Institute Рендалла Едекера. Г-н Едекер представляв торгово-роздрібну мережу Hy-Vee, яка налічує понад 240 супермаркетів. Hy-Vee визнаний одним з п'яти найбільш улюблених магазинів Америки,що  входить до десятки кращих прайвет брендів і посідає 25 місце в рейтингу найбільших мереж супермаркетів.
«В даний час в США панує мода на власні торговельні марки (ВТМ), річні продажі яких складають 795 млрд. дол. За оцінками 98% рітейлерів, використання ВТМ - це ефективний спосіб виділити свої бренди серед інших. З огляду на те, що мілленіали (народжені в 2000-х) - найбільш швидкозростаюча група споживачів ВТМ, а також є найбільш великими споживачами всіх приватних марок, ми розуміємо, що сьогодні прайвет бренди - це справді ключовий двигун продажів », - зазначив пан Едекер.
За його словами Україна з її ринком високоякісної продукції та досвідом виробництва сільськогосподарських продуктів харчування світового класу за принципом «від грядки до столу», має серйозні бізнес-перспективи на ринку СТМ і американському ринку в цілому. А найбільш цікавими товарними позиціями для американських рітейлерів стануть фреш-категорії і свіжі готові продукти.
В ході Бізнес-коктейлю багато учасників прийняли рішення приєднатися до Бізнес-місії до Вашингтона. Всі, хто також хоче приєднатися до Бізнес-місії українських виробників продуктів харчування в США з метою налагодження ділових зв'язків з провідними роздрібними мережами США в рамках FMI PRIVATE BRANDS DC SUMMIT і Ukrainian Brands DC Summit followed by Reception and Networking (Саміт українських брендів в Посольстві України у Вашингтоні), який включає зустрічі з байерами торгово-роздрібних мереж, дистриб'юторами і керівництвом профільних асоціацій, зокрема Food Marketing Institute, звертайтеся до Центру підтримки експорту при УСПП:


Тел.: +38 044 272 02 46, e-mail: [email protected]

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ
































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru