Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Митна система. Перезавантаження - Діалог влади і бізнесу відбувся - ДП «Держзовнішінформ»

 


12 грудня 2014 року в Києві відбувся форум «Митна система України. Перезавантаження», організатором якого виступило ДП «Держзовнішінформ» за підтримки Ferrexpo Poltava Mining. У заході взяв участь заступник Голови Державної фіскальної служби України Анатолій Макаренко, експерти провідних департаментів ДФС України, Мінекономрозвитку та представники бізнесу.

 

 Державна фіскальна служба України розробила зміни до Митного кодексу України щодо надання компаніям статусу уповноваженого українського оператора, що дає певні преференції при митному оформленні вантажів. Про це в ході форуму «Митна система України. Перезавантаження», організованому ДП «Держзовнішінформ» повідомив заступник Голови Державної фіскальної служби Анатолій Макаренко. 

  

«Це статус, який дозволить прозорим компаніям із солідною репутацією в митниці та економіці країни отримати істотне спрощення в спілкуванні з митницею, а також з іншими контролюючими органами. Це як фінансові процедури, так і логістичні. І якщо буде прийнятий цей закон, то механізм уповноваженого економічного оператора в Україні запрацює», - зазначив Анатолій Макаренко.                                                                          Також митник зазначив ще один важливий пункт, в якому полягає сприяння та захисна функція. «Українська митниця повинна визначитися у головному: її функція захистити свій ринок і свого громадянина, а захист полягає в тому, що громадянину і бізнесу має бути комфортно працювати з митницею. Говорячи про інші функції митниці, наприклад фіскальної, хочу сказати, що митниця не збирає податки, вона їх адмініструє, збирають і платять гроші до бюджету бізнесмени. Це головна теза. І я схиляюся перед сьогоднішнім бізнесом, перед іноземними інвесторами. У захисної функції має бути потужна силова складова, і сьогодні для нас це проблема. Для того що б «перезавантажитися» цю проблему потрібно вирішувати», - зазначив Макаренко.

 

 

   

 Серед ключових завдань митної служби, Анатолій Макаренко також відзначив сприяння у нарощуванні транзитного потенціалу України, а також подальше скорочення терміну митного оформлення вантажів.

Цьому за його словами, сприятиме подальша інформатизація роботи митниці, зокрема вдосконалення роботи електронної системи декларування вантажів.
Крім того, в ході форуму представники компаній експортерів та імпортерів змогли отримати відповіді практично на всі їхні запитання - експертами виступили керівники ключових управлінь департаментів ДФСУ, що відносяться до митниці.

 

Довідка


 Форум «Митна система України. Перезавантаження » відбувся у Києві 12 грудня 2014 року. Генеральним партнером форуму виступила компанія Ferrexpo Poltava Mining. Генеральним телевізійним партнером заходу виступає телеканал БТБ, офіційним телевізійним партнером - телеканал «Перший Національний». Генеральним новинним партнером є інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», Генеральним медіа-партнером - ділова газета «Капітал», офіційним друкованим партнером - ділова газета «Україна Бізнес Ревю», офіційним інформаційним партнером - журнал «Вісник Міністерства доходів і зборів України». Інформаційними партнерами виступають: діловий інформаційно-новинний портал «Дело.ua», інформаційний портал «DSNEWS.UA», інтернет-видання ДеПо («Depo.ua»), діловий тижневик «Деловая Столица», журнал «Митний брокер» та інформаційне агентство «Українські Новини».

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ
































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru