Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

5-й Ювілейний АГРОПОРТ пройде на Львівщині

 


5-й Ювілейний АГРОПОРТ пройде на Львівщині   

 

27–29 квітня 2017 року на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відбудеться Міжнародний форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Захід Львів 2017», який зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області. У роботі форуму візьмуть участь представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, делегації з 17 країн, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес. Захід проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організатори: Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА та виставковий оператор Aviabrand LLC.

В рамках заходу на відкритому майданчику та в середині терміналу протягом трьох днів буде проходити виставка техніки та технологій з акцентом на західноукраїнських фермерів та аграріїв. У перші два дні в чотирьох конференц-залах відвідувачів чекає насичена програма конференцій, семінарів та тренінгів.

На координаційній зустрічі з організаторами форуму, що пройшла 2 березня, голова Львівської області Олег Синютка зазначив: «На Львівщині створюється ефективний майданчик для діалогу, в якому можуть брати участь не тільки фермери з Західної України, а також їх європейські колеги. Ми сподіваємося, що ініціатива нашої області дасть плідні результати для інвестування в аграрну галузь».

 

У перший день заходу відбудеться Стратегічний форум «Інвестиційний клімат українського АПК», в якому передбачається обговорення ефективності залучення фінансування в сільське господарство та харчову промисловість Львівської області, а також можливості використання світового досвіду впровадження проектів міжнародної технічної допомоги для всіх аграріїв України. Поряд з цим, 27 квітня для початківців- тваринників пройде тренінг «Молочне козівництво – хобі чи бізнес?». А проблематика сталого сільського господарства та екологічної безпеки буде обговорюватися у відкритій дискусії за участю експертів з України, Польщі та країн Балтики, в тому числі – Коаліції «Чиста Балтика», Львівської громадської організації «Екотерра» і Західним центром відділення «Міжнародного центру наукової культури – Всесвітня лабораторія».

Другий день форуму пройде за підтримки та участі FAO і буде присвячений глобальним змінам клімату та організації адаптивних заходів в сільському господарстві Західної України. В рамках дискусій планується напрацювати консолідоване звернення до урядових органів щодо підтримки фермерства в умовах зміни клімату та створення умов для більш широкого впровадження органічного виробництва в Україні. В якості експертів виступлять керівники галузі та виробники, експерти Українського центру екології грунтів, консультанти ОБСЄ, профільні інститути, а також представники страхових компаній, сертифікаційних організацій, фінансових та міжнародних громадських установ.

В цей день АГРОПОРТ також збере фахівців та експертів на Міжнародний форум «Вирощування ягід і кооперація» для обговорення нових технологій з вирощування ягід, можливостей для українського експорту і тонкощів ягідної кооперації. Форум організовано з ініціативи громадської організації «Інноваційне фермерство і кооперація» в якості експертів запрошені фахівці із багатьох країн, чий досвід успішно впроваджується у Львівській області.

28 квітня з ініціативи Академії  GMP+ для досвідчених фермерів буде проведено тренінг «Якість і безпека кормів і харчових продуктів. Законодавчі вимоги», в якому будуть обговорюватися пріоритетні напрямки роботи малих і середніх підприємств галузі кормовиробництва, можливості виходу на нові ринки та нові вимоги законодавства щодо державного контролю. А для розширення можливостей реалізації продукції для фермерів та керівників аграрних підприємств регіону в рамках форуму АГРОПОРТ 2017 у другий день буде проведено інтерактивний тренінг від центру «Лідер».

 

У поточному році особливе місце в діловій програмі відведено рослинництву – тематика заходу акцентує увагу на захисті рослин, основних правилах внесення добрив, а також насінництві. На майданчику пройде дводенний семінар від школи сільського господарства DEULA-NIENBURG (Німеччина). В якості експерта запрошений керівник відділу сільського господарства і поновлюваних джерел енергії Ульріх Лосс, який має 20-річний досвід роботи у навчанні аграріїв.

З огляду на той факт, що 2017 рік у всьому світі оголошений Міжнародним роком туризму, всі три дні на виставці будуть представлені кращі об›єкти туризму Львівщини, а також відбудеться круглий стіл: «Гастрономічна Львівщина: міжгалузеве партнерство заради сталого розвитку», на якому ключовими темами стануть обговорення перспектив розвитку «зеленого туризму», можливостей гастрономічного і етнічного туризму, партнерство Local food (локальних продуктів) і HoReCa. В якості експертів виступлять виробники локальних продуктів харчування, представники проекту Агентства з розвитку міжнародного співробітництва в галузі сільського господарства та сільської місцевості (Республіка Франція) «Підвищення інформованості та оцінка потенціалу валоризації високоякісних харчових продуктів у Львівській області».

«Родзинкою ювілейного АГРОПОРТу у Львові стане Церемонія нагородження відкритою премією AGROPORT AWARDS, в якій спільно з керівництвом області будуть відзначені кращі сільськогосподарські виробники та виробники харчової промисловості Львівщини. Це прекрасний стимул і можливість показати тих, хто в сучасних умовах є гордістю країни і досвід яких може успішно застосовуватися. Визнання на рівні регіону та країни – важливий момент і для репутації, і для подальших можливостей виходу на міжнародні ринки. На церемонію запрошені закордонні інвестори, дипломатичний корпус, топ-менеджери великих підприємств галузі. Це дасть можливість в неформальному спілкуванні провести ефективні переговори і відзначити кращих», – підкреслив керівник проекту АГРОПОРТ Львів Дмитро Титаренко.

 

 

Додаткова інформація та замовлення безкоштовних запрошень на сайті: www.agroport.ua
та в офіційному виданні форуму DIGEST Agroport: www.digest.agroport.ua

Для всіх бажаючих відкрита можливіть долучитися до всіх заходів ділової програми за допомогою онлайн-трансляції. 
Попередня реєстрація глядачівwww.online.agroport.ua (до 14.04.17 діє знижка 20%)

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru