Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Український форум торговельного фінансування – торговельне фінансування для Шовкового шляху

4 жовтня 2017 р. у Києві відбулася спеціалізована конференція “Український форум торговельного фінансування – торговельне фінансування для Шовкового шляху», що була спільно організована ЄБРР та Державним експортно-імпортним банком України (ПАТ «Укрексімбанк»). «Сьогодні ми пишаємося тим, що зібрали безпрецедентний форум керівників у сфері торговельного фінансування для обговорення останніх тенденцій у торгівлі та сприяння галузевому співробітництву з новими гравцями на цьому ринку. Цей захід забезпечив платформу для спілкування між банкірами та юристами вищої ланки з Пекіна, Лондона, Токіо, Тайбея, Каїра, Сеула, Аммана і Дубая та ключовими українськими банками-партнерами і компаніями, що беруть участь у торгівлі з Азією та Близьким Сходом. Наша конференція відкриває нову сторінку та відновлює торговельні зв’язки уздовж стародавнього Шовкового шляху», - сказала старший банкір відділу фінансових установ ЄБРР Камола Махмудова, яка головувала на конференції.

На конференції ключові учасники галузі торговельного фінансування, банки, експортери та імпортери з різних країн отримали корисну інформацію про тенденції міжнародної торгівлі та бізнес-середовище в Україні. Це дозволить їм більш ефективно планувати свою майбутню діяльність на цьому ринку та в цьому регіоні. Учасники з України дізналися про нові можливості на ринках Азії та Близького Сходу і отримали унікальну можливість познайомитися з ключовими керівниками, які відповідають за прийняття рішень у великих банках Азії та Близького Сходу.

Конференція організована Програмою сприяння розвитку торгівлі ЄБРР (ПСРТ) у співпраці з Міжнародною торговою палатою в Україні, «Ощадбанком» та «Креді Агріколь Україна». ПСРТ сприяє розвитку міжнародної торгівлі у країнах операцій Банку, включаючи Україну. В рамках цієї програми Банк надає гарантії міжнародним підтверджуючим банкам, беручи на себе політичні та комерційні ризики неплатежів у міжнародних торговельних трансакціях, що проводяться банками у країнах операцій ЄБРР. Лише у 2016 р. в рамках ПСРТ було підтримано 1359 операцій торговельного фінансування в регіоні на загальну суму €1,45 млрд.

З початку реалізації ПСРТ ЄБРР у 1999 р. в її рамках були підтримані тисячі торговельних операцій в Україні, що є найбільш активною країною в цій програмі. За час існування ПСРТ у ній взяли участь 15 українських банків, через які фінансувалися різноманітні експортно-імпортні контракти між Україною та Європейським Союзом, а також такими більш віддаленими країнами, як Аргентина, Нова Зеландія та В’єтнам.

За допомогою ПСРТ ЄБРР не лише стимулює розвиток бізнесу в регіоні, а й забезпечує унікальну платформу для обміну знаннями між професіоналами ринку. Програма електронного навчання з торговельного фінансування, яку реалізує Банк, вже значно вплинула на український банківський сектор. Сотні українських банкірів одержали стипендії та пройшли онлайн-тренінги з торговельного фінансування, отримавши необхідні ноу-хау для проведення складних торговельних операцій. Ця програма електронного навчання для професіоналів у сфері торговельного фінансування була створена спільно Банком та МТП у 2010 р. та фінансується зі Спеціального фонду акціонерів ЄБРР.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні у 1993 р. ЄБРР узяв на себе зобов’язання щодо надання майже €11,6 млрд. в рамках 383 проектів.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru