Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

«Національний діалог: обговорення концепції податкової реформи»

 

У Харкові відбулося друге публічне обговорення в рамках проекту «Національний діалог: обговорення концепції податкової реформи» за участі заступника Міністра фінансів Олени Макеєво


27 жовтня у Харкові відбулося друге публічне обговорення в рамках проекту «Національний діалог: обговорення концепції податкової реформи», що проводиться Міністерством фінансів за ініціативи Прем’єр-міністра України.

Участь у заході взяли понад 100 представників місцевих компаній, громадських діячів, бізнес-асоціацій, місцевої влади та ЗМІ.

 

Під час зустрічі на загальне обговорення було винесено проект податкової реформи, розроблений Мінфіном. У своєму виступі заступник Міністра фінансів Олена Макєєва звернула увагу, що одним з головних принципів підготовки проекту реформування системи оподаткування було те, що реформа ні в якому разі не повинна проводитись за рахунок малозабезпечених верств населення і пенсіонерів. При цьому обов’язковим було створення рівних умов для бізнесу, а також спрощення адміністрування податків. Саме тому в основу запропонованої реформи ліг принцип flat tax rate («пласкі» ставки).

«Ми розуміємо, що будь-який підприємець сьогодні хоче самостійно розбиратися в податковому законодавстві і регулювати, скільки він платить податків, тому модель, запропонована Міністерством фінансів, пропонує плоску лінійну ставку 20% (ПДВ, податок на прибуток, податок на доходи фізичних осіб та ЄСВ). Вона проста і зрозуміла для всіх», - зазначила Олена Макеєва.

За словами заступника Міністра фінансів, бізнес готовий підтримати дану податкову модель за умови, що податкове навантаження дійсно буде істотно зменшено. Адже зараз більшість зауважень пов'язані з непрозорим адмініструванням податків і тими проблемами, які у цій сфері накопичувалися роками.

Своїми думками щодо проекту податкової реформи Мінфіну поділилися також керівник групи експертів ВГО "Спілка податкових консультантів України" Людмила Рубаненко, президент Харківської Торгово-Промислової Палати Віктор Звєрєв, голова Ради директорів компанії Телесенс Інтернешнл Едуард Рубін та ін.

Наступне публічне обговорення проекту податкової реформи Міністерства фінансів в рамках «Національного діалогу» відбудеться 6 листопада у м. Дніпропетровськ.

Ключові факти про проект «Національний діалог: обговорення концепції податкової реформи»:

- проект здійснюється за ініціативи Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка;

- організаторами проекту є Міністерство фінансів України спільно з Українським медіа-центром реформ за підтримки Фонду «Відродження»;

- проект передбачає проведення публічних дискусій з представниками експертного середовища, бізнесу та громадськості у Львові, Харкові, Дніпропетровську та Києві.

 

Повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru