Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Найбільші споживачі автозапчастин і комплектуючих відвідають «АвтоТехСервіс 2014»

 

Найбільші споживачі автозапчастин і комплектуючих відвідають «АвтоТехСервіс 2014» 

«АвтоТехСервіс 2014», найбільша в Україні професійна виставка ринку автосервісу і післяпродажного обслуговування. Виставка пройде з 28 травня по 1 червня в Київському МВЦ (ст.м. «Лівобережна»). 
       При підготовці до виставки і для залучення якісної аудиторії відвідувачів з високим байєрським потенціалом оргкомітет впровадив низку перспективних маркетингових розробок. Це програми із залучення закупівельних компаній та пошуку регіональних дилерів для виробників - CIP- програма (CIP - Commercial Important Person) і програма «Пошук дистриб'ютора». Їхня мета - сприяти організації зустрічей учасників з найбільш цінними потенційними клієнтами та партнерами.

      Нові сервіси сподобалися операторам ринку, що підтверджує і кількість учасників програм. 
Наразі, за чотири тижні до виставки можна говорити про 100 компаній з високим баєрським потенціалом, які зареєстрували своїх представників для відвідування виставки «АвтоТехСервіс 2014» в рамках CIP-програми. Символічний і той факт, що 100-ю компанією в списку комерційно важливих відвідувачів став «Віннер Автомотів».

Зацікавленість компаній, що здійснюють закупівлю товарів профільної номенклатури, дилерів автомобільних запчастин і комплектуючих пояснюється тим, що за умови зниження продажів нових автомобілів і уповільнення оновлення автопарку в Україні, безумовно, зростатиме попит на обслуговування, сервіс, заміну деталей і агрегатів автомобілів, що вже  експлуатуються. До того ж, очевидно те, що українські дистриб'ютори будуть орієнтуватися на нових постачальників. Зростає інтерес до виробників з Європи та Азії, що, на думку учасників ринку, знижує ризики пов'язані з поставками товарів з Росії.

 

Планують взяти участь понад 100, вітчизняних і зарубіжних компаній, що представляють виробників автомобільних деталей, комплектуючих, витратних матеріалів, запчастин, оптики, радіо електроніки, нові технології сервісу та ремонту. В експозиції представлені колективні стенди та експозиції Китаю, Польщі, Німеччини, Кореї, Росії, Тайваню.


Для успішної реалізації завдань щодо залучення професійної аудиторії оргкомітет виставки «АвтоТехСервіс 2014», вже виконав колосальну роботу. Унікальна база підприємств автомобільного і автосервісного ринку поповнилася 40647 контактами з усієї України. Серед них СТО, автомагазини, сервісні та установчі центри, мийки та ін

Досвід, партнерство з ключовими гравцями ринку, професійними об'єднаннями та асоціаціями, відкритість спілкування з пресою, постійний пошук нових і ефективних форм участі у виставці -  все це дозволяє «АвтоТехСервісу» бути професійною виставкою № 1 в Україні.

 

Найсвіжіші новини про «АвтоТехСервіс 2014» читайте на сайті www.ats-expo.com.ua

 

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru