Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

СК "Гарантія" повідомляє про...

 

Повідомлення про виникнення особливої інформації (інформації про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента

I. Загальні відомості


 

Повне найменування емітента: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНIЯ «ГАРАНТIЯ»»

Код за ЄДРПОУ: 21562908

Місцезнаходження: 02140, м. Київ, просп. Миколи Бажана, буд. 12, кв. 425

Міжміський код, телефон та факс: 0 (44) 577-05-51

Електронна поштова адреса: [email protected]

Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації: https://www.ukrbizn.com/garantya.html

Вид особливої інформації: Відомості про припинення емітента шляхом злиття, приєднання, поділу, перетворення або банкрутства за рішенням вищого органу емітента або суду

II. Текст повідомлення

08 листопада 2014 року позачерговими загальними зборами акціонерів в зв’язку з необхідністю зменшення витрат, пов’язаних з обслуговуванням такої організаційно-правової форми як Приватне акціонерне товариство, підвищення оперативності прийняття рішень вищим органом управління з питань діяльності товариства було прийняте рішення (Протокол №2 від 08.11.2014р.) про припинення Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія» шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія». За таке рішення проголосували 5 358 голосів (100% голосів присутніх на зборах), «проти» – 0 голосів (0% голосів присутніх на зборах), «утримались» – 0 голосів (0% голосів присутніх на зборах).

Повне найменування юридичної особи правонаступника – Товариство з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія».

До правонаступника переходять всі активита зобов’язання Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія». Розмір статутного капіталу правонаступника – 7 753 200,00 гривень.

Обмін акцій на частки правонаступника Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія» здійснювати у два етапи:

  1. На першому етапі, який починається 10.11.2014 року та закінчується 10.12.2014 року в обмін на акції Товариства акціонери отримують письмові зобов’язання про видачу частки в статутному капіталі правонаступника Товариства. Для обміну акцій Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія» на письмові зобов’язання про видачу частки у статутному капіталі правонаступника Товариства акціонерами подаються письмові заяви на ім’я Голови комісії з припинення Соколовської Катерини Іванівниза адресою: 02140, м. Київ, пр-кт Бажана, 12, к.425, ПрАТ «Страхова компанія «Гарантія». Заява складається у довільній формі. Заява подається у робочі дні з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. в межах першого етапу обміну акцій Товариства на частки у статутному капіталі правонаступника Товариства. У день подання заяв акціонери отримують письмові зобов’язання про видачу частки в статутному капіталі правонаступника Товариства. У разі неподання акціонером заяви у будь-якому разі йому виписується письмове зобов`язання Головою комісії з припинення в зазначений термін.

  2. На другому етапі, до державної реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія» - правонаступника Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія», утвореного у результаті реорганізації Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія» шляхом перетворення, відбувається обмін письмових зобов’язань на частки Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія»у відповідності з отриманими на першому етапі письмовими зобов’язаннями про видачу відповідної кількості часток товариства, що створюється внаслідок реорганізації.

Термін отримання часток у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія» в обмін на письмові зобов’язання не обмежується.

Відсотковий розмір частки власника акцій у статутному капіталі Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія», що реорганізується, має дорівнювати відсотковому розміру його частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю, що створюється під час реорганізації.

Розмір частки учасника в статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія» дорівнює розміру загальної номінальної вартості акцій належних йому у статутному капіталі Приватного акціонерного «Страхова компанія «Гарантія» до перетворення.

Обмін акцій на частки правонаступника Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Гарантія» здійснюється таким чином, щоб розмір статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр «Гарантія» дорівнював розміру статутного капіталу Товариства на момент прийняття рішення про реорганізацію (7 753 200,00 грн.).

III. Підпис

Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законодавством.

 

Голова комісії з припинення Соколовська Катерина Іванівна

10.11.2014р.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru