Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016

  

У Львові з успіхом завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016

 

26–28 травня 2016 року у Львові, на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, пройшов III Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016. Цього року, для створення більш сприятливих умов розвитку фермерства в різних регіонах України та з метою об'єднання країни, форум проводиться у новому форматі Схід-Захід. І першим його етапом став саме AGROPORT West Lviv. Також цьогорічний AGROPORT проходить в рамках оголошеного Організацією Об’єднаних Націй року зернобобових.

 

 Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016  

 

На церемонії відкриття AGROPORT West Lviv 2016 були присутні перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський, голова Львівської обласної держадміністрації Олег СинюткаКейс Кломпенхаувер, посол Королівства Нідерландів в Україні та президент Національної академії аграрних наук Ярослав Гадзало.

 

Олег Синютка: «Сьогодні дуже важливо створити на Львівщині площадку для обміну досвідом і для того, щоб найкращі технологічні, виробничі речі, які репрезентуються різними компаніями, могли бути адаптовані до потреб нашого аграрного ринку. Ми сподіваємось, що ця практика матиме продовження, і прагнемо, щоб виставка стала щорічною, стала площадкою для переговорів не тільки для українських компаній, а й для всієї Східної Європи».

 

Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016

 

Старт заходу дав стратегічний форум «Фінансування та кредитування малого та середнього фермера». Серед тем, що обговорювалися, значну увагу викликав блок, присвячений унікальному досвіду Нідерландів у сільськогосподарській та харчовій галузі. Крім цього, на AGROPORT West Lviv 2016 працював колективний стенд Королівства Нідерландів, де можна було отримати вичерпну інформацію щодо найсучасніших тенденцій та технологій у галузі агро-харчової промисловості, пакування, сільського господарства, а також спільних українсько-нідерландських проектів, спрямованих на ефективний розвиток українського агробізнесу та вітчизняного фермерства. За підсумками форуму нідерландська делегація висловила побажання продовжити співпрацю з AGROPORT у майбутньому.

  

    Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016 

 

У рамках форуму відбулася ціла низка тематичних панелей і панельних дискусій, присвячених контролю за якістю харчових продуктів, розвитку енергозберігаючих технологій у сільському господарстві, оподаткуванню агробізнесу, використанню IT-технологій для підвищення ефективності агробізнесу, вирощуванню зернобобових культур тощо.

Загалом протягом трьох днів, що тривав форум, відбулося 14 різних семінарів, конференцій та дискусій для фермерів і аграріїв. На AGROPORT West Lviv 2016 виступили понад 100 спікерів, в заходах форуму взяли участь понад 70 експонентів та більше 150 компаній та організацій з 13 країн світу - Ісландії, Італії, Литви, Нідерландів, Німеччини, Канади, Польщі, Сербії, Словенії, США, Франції, Чехії, України. Для зручності учасників та відвідувачів на території проведення форуму було організовано самостійну мережу wi-fi.

 

Аудиторія AGROPORT West Lviv 2016 склала понад 4000 осіб з 28 країн світу, зокрема 10% спостерігали за роботою форуму завдяки одночасним онлайн-трансляціям з чотирьох конференц-залів, де проходили програмні заходи. Онлайн - аудиторію склали глядачі з України, а також Австралії, Боснії та Герцеговини, Бразилії, В’єтнаму, Іраку, Мексики, Молдови, Казахстану, Канади, Китаю, Індії, Іспанії, Італії, Нідерландів, Норвегії, ОАЕ, Польщі, Республіки Корея, РФ, Саудівської Аравії, Словенії, США, Швеції, Японії.

  

Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016
Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016 

 

Одразу кілька подій на AGROPORT West Lviv 2016 стали прем’єрними. Так, вперше в історії проекту AGROPORT Міжнародний форум з розвитку фермерства проходив не просто на території аеровокзального комплексу, а й на найвищому, третьому рівні аеропорту.

 

Також цього року вперше в рамках AGROPORT пройшов ІІ Національний конкурс шеф-кухарів «Дні української кухні». У ньому взяли участь 120 шеф-кухарів з більш ніж 16 областей України, в тому числі Донецької та Криму. Вони змагалися у 7 номінаціях, серед яких – холодні закуски, основні страви, основні та банкетні страви галицької кухні, десерти. Для приготування використовувалася виключно вітчизняна фермерська продукція. Оцінювало результати міжнародне журі. Також в рамках конкурсу проходили різноманітні майстер-класи з використання професійного обладнання та технологій у ресторанному бізнесі, виготовлення хлібобулочних виробів, карвінгу, приготування зернобобових, а також карамелі від всесвітньо відомої Марії Шрамко.

  

 Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016   Завершився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT West 2016 

 

«AGROPORT West Lviv продемонстрував існування міцного зв'язку між західним та східним регіонами країни, більше того, цей зв'язок останнім часом тільки зміцнився, – відзначив керівник проекту AGROPORT Дмитро Титаренко. – Особисто для мене яскравим свідченням цього стало те, що до Львова приїхало дуже багато учасників зі Східної України. Так що я вкотре упевнився, що об’єднувати Україну мають прості люди – політики нас лише роз’єднують». 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru