Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Інвестиційний і торговельний потенціал України буде представлено 2-14 березня 2017 року у Північній Америці

 

 

 

м. Київ, Україна, 19 січня 2017 року

З 2 по 14 березня 2017 року в чотирьох північноамериканських економічних центрах – Торонто (Канада), Нью-Йорк, Х'юстон і Сан-Франциско (США) – відбудеться VI серія конференцій «Invest & Trade in Ukraine». Організатори – A7 CONFERENCES та Міжнародна юридична фірма Dentons, під патронатом Міністерства закордонних справ України. 


Це вже VI Міжнародний інвестиційний і торговельний форум та роад-шоу в серії «Invest & Trade in Ukraine», який об’єднає великі, середні та малі компанії з України, Канади і США в рамках глобальної місії – розширення ділового співробітництва країн і створення міцної платформи для розвитку бізнесу в майбутньому. Кожна частина туру буде супроводжуватися відкритими дискусіями і зустрічами представників вищого керівництва українських, американських і канадських інвесторів і компаній. Цього року у фокусі Форумів 3 сектори – агробізнес, інфраструктура та енергетика.

Делегати матимуть унікальну можливість отримати найактуальнішу інформацію про макроекономічні показники України, обмінятися ідеями та досвідом під час особистих зустрічей з потенційними інституційними і приватними інвесторами, розширити мережу міжнародних партнерів, а також поспілкуватися з колегами в ході офіційних і неофіційних частин заходу.

«Незважаючи на складну політичну та економічну ситуацію конференція представить Україну, як інноваційний та надійний хаб для міжнародних інвестицій і торгівлі, а також сприятиме зміцненню відносин між трьома країнами і стане важливим кроком на шляху інвестиційного та торговельного співробітництва», – зазначила Марія Барабаш, Президент А7 GROUP; Член Ради директорів Спілки українських підприємців (СУП).

Серед почесних доповідачів: Володимир Омелян, Міністр інфраструктури України; Ігор Смелянський, Генеральний директор, Укрпошта; Віктор Гетьманчук, Президент, Канадсько-Українська Фундація; Ольга Трофімцева, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції; Міхеіл Саакашвілі, Президент Грузії (2004-2013); Сергій Гошовський, Керуючий партнер, Hoshovsky Law Firm; Юрій Гусєв, Радник Міністра інфраструктури України; Мирон Рабій, Партнер, Dentons; Зенон Потічний, Президент Українсько-Канадської Торговельної палати; Президент Shelton Petroleum; Пол Грод, Президент і виконавчий директор, Rodan Energy; Катерина Сівакова, Віце-президент, A7 CAPITAL; Алекс Ліссітса,Генеральний директор, ІМК, Президент, УКАБ; Євген Ладнич, Генеральний директор, Rentechno;Роберт Клімов, Засновник і керуючий партнер, Bellridge Capital LLC; Марта Фаріон, Президент, Києво-Могилянська Фундація Америки та інші.

Український інвестиційний партнер Форумів – A7 CAPITAL, Канадський інвестиційний партнер – Bellridge Capital, Інституційний партнер – Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Поштово-логістичний партнер – Укрпошта, Партнер з сонячної енергетики – Rentechno, Стратегічний партнер – Будівельна компанія «AртБудСервіс», Офіційний перевізник – Turkish Airlines. Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна.

Медіа-партнери:
 Наша Канада, Business Ukraine , KyivPost , Ukraine Business Journal , Український журнал «Дипломат», Defense Express , Агроперспектива, Бізреліз, вісник Агрофорум, щотижневик «2000», Український науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут будівельних матеріалів та виробів, журнал «Обладнання та інструмент для професіоналів», Будексперт, Обозреватель, The Outlook , Платформа, журнал «Промоелектро», Ukraine Business , Energy . Oil & Gas, ACC , Ukrainian Journal of Business Law , StockWorld . За підтримки: Канадсько-Української Торгівельної Палати, Канадсько-Української Фундації, Києво-Могилянської Фундації Америки,Actions First Foundation , UVCA , Житлового комплексу «Оранж Парк».

Порядок денний і додаткову інформацію можна знайти на сайті: www.a7conf.com/atlantic 

Вартість участі в одному місті: для українських організацій і інвесторів – 5 200,00 грн, для канадських/американських організацій – 1 300,00 грн, для державних службовців, посольств і ЗМІ –безкоштовно (після підтвердження). Участь доступна тільки для представників топ-менеджменту. Українські компанії мають унікальну можливість включити свої інвестиційні проекти в інвестиційний каталог безкоштовно через веб-сайт: www.invest.in.ua 

З питань акредитації ЗМІ прохання звертатися за тел.: +38 044 227 27 77, +38 (095) 420 76 49, marin [email protected] (Контактна особа: Марина Скрипник).

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru