Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Посібник «Експортувати просто» став доступним широкому колу читачів

 
 

Практичний посібник для експортерів «Експортувати просто. Експорт StepbyStep 10 кроків від виробництва до експорту», що вийшов у видавництві «Саміт-книга», став доступним широкому колу читачів – як починаючим та потенційним експортерам як в cегменті МСБ, так і працівникам профільних відділів великих компаній.Відтепер видання можна придбати в мережі магазинів «Буква» та провідних книжкових інтернет-магазинах країни. 

 

Посібник, що в простій та доступній формі висвітлює всі етапи здійснення експорту товарів і послуг - пошук партнерів, маркетинг, укладання контракту, бухгалтерський облік, проходження митниці, логістика, джерела фінансування  та ін., можна придбати в 26 книжкових магазинах, що входять до мережі магазинів «Буква», в Києві, Одесі, Дніпрі, Житомирі, Винниці, Запоріжжі, Херсоні, Харкові, Рівному, Чернівцях.

Книгу також можна купити в інтернет-магазинах «Буква» (www.bukva.ua), Yakaboo (www.yakaboo.ua), на сайті видавництва «Самміт-книга»(http://sbook.com.ua).

Посилання на книгу доступні на сайтах Торгово-промислової палати України, Міністерства закордонних справ України та ділового щотижневика «БІЗНЕС».

Цільова аудиторія посібника - власники підприємств і топ-менеджери, керівники відділів збуту, ЗЕД, логістики, бухгалтери, юристи підприємств малого і середнього бізнесу. А також всі, хто цікавиться експортом.

Книга була презентована авторитетним учасникам – компаніям-лідерам в своїх галузях під час другої міжнародної торгово-промислової конференції «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України і партнерів», VIII Міжнародної конференції «Ведення агробізнесу в Україні», VII-й LogisticsInnovation Forum 2017 та на Національному податковому форумі «Трансфертне ціноутворення та пприбуток» у Львові.

Познайомитися з посібником «Експортувати просто. Експорт StepbyStep 10 кроків від виробництва до експорту» в електронному форматі можна у ініціаторів проекту - на сайті агенції «Маркет.Інфо»за посиланням http://marketinfo.com.ua/export-prosto/Тут також можна взяти участь у невеличкому опитуванні, де можна дати оцінку виданню, висловити побажання щодо змісту інформації, яка потрібна експортерам, але не ввійшла у це видання тощо. Приєднуйтесь вже до більш ніж 2500 читачів, що переглянули посібник!

 

ДОВІДКА

 

Генеральним партнером проекту із видання книги «Експортувати просто» став Фонд Сергія Касьянова «Майбутнє», а його ініціатором - агенція «Маркет.Інфо». Партнерами проекту виступили відомі бренди «КМ Партнери», «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА», KSG Agro, Fialan, TCM Group.

Посібник вийшовза медіа-підтримки інформаційних агенцій «Інтерфакс-Україна» і «Українські новини», газети «Україна Бізнес Ревю», інтернет-медіа «Економічна правда», From-ua.com, Бізнес, Business.ua, Дело.ua, «Контракти.UA». А також за інформаційної підтримки галузевого партнера - Українського клубу аграрного бізнесу, Торгово-промислової палати України, УСПП, Китайської торгової асоціації, Української Бізнес-Асоціації, Української логістичної асоціації.

 

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru