Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Запровадження системи «Green card online»

 

Запровадження системи «Green card online» стимулюється економічно

 

Координаційна рада МТСБУ в ході засідання 26 березня 2014 року одноголосно підтримала рішення загальних зборів повних членів МТСБУ щодо оптимізації розміру відрахувань до Фонду страхових гарантій (ФСГ) МТСБУ.

Коригування розміру відрахувань до ФСГ МТСБУ пояснюється об’єктивним зменшенням загальної кількості та суми отриманих МТСБУ гарантійних вимагань у зв’язку з реалізацією Проекту адміністрування української «Зеленої картки» та впровадженням інформаційної Системи «Green card online».

Система «Green card online» – це загальнодержавна інноваційна інформаційна технологія укладання договорів міжнародного страхування «Зелена картка», яка забезпечить внесення даних до ЦБД МТСБУ безпосередньо при оформленні договору страхування.

Координаційна рада МТСБУ встановила відрахування до ФСГ у розмірі 2% страхових премій за договорами міжнародного страхування, укладеними страховиками із застосуванням Системи «Green Card online».

Якщо страховики-повні члени МТСБУ укладатимуть договори міжнародного страхування «Зелена картка» без застосування Системи «Green Card online», то розмір відрахувань до ФСГ МТСБУ залишається без змін і становить 4% страхових премій за договорами міжнародного страхування.

Впровадження «Green Card online»забезпечено завдяки ініціативі, безпосередній участі у розробці технічного завдання та підтримці всіх  страховиків-повних членів МТСБУ.

Система «Green Card online» встановлена на ресурсі спеціалізованого дата-центру і забезпечує гарантовану цілодобову доступність сервісу.

Функціонування Системи «Green Card online» дозволить:

  • забезпечити організацію технологічного контролю за дійсністю договору міжнародного страхування «Зелена картка» при перетині кордону України;

  • укладати договори міжнародного страхування «Зелена картка» в офісах страховиків та їх представників (страхових агентів), обладнаних комп’ютерною технікою з інтернет-доступом;

  • укладати договори міжнародного страхування «Зелена картка» за допомогою SMS запитів від представника страховика до Системи у випадку відсутності інтернет-зв’язку;

  • зменшити ризики придбання фальшивого полісу міжнародного страхування «Зелена картка»;

  • зменшити ризики страховика щодо неотримання у повному обсязі належної страхової премії за укладеними договорами страхування.

Розпорядженням Нацкомфінпослуг від 20.03.2014 № 813 «Про внесення змін до розпорядження Держфінпослуг від 01.07.2010 № 529» затверджено новий зразок типового полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на умовах міжнародної системи автострахування «Зелена картка», який повністю адаптований для автоматизованого заповнення із застосуванням технологічних засобів Системи «Green Card online».

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru