Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Страховий ринок сформував органи управління МТСБУ

 

 Результатом консолідації зусиль та готовності страховиків – членів МТСБУ стабілізувати ринок обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності стало обрання Президії Моторного (транспортного) страхового бюро України на Загальних зборах членів МТСБУ 15 травня 2014 року, до складу якої увійшли представники АТ «СК «АХА Страхування», АТ «СГ «ТАС», ПрАТ СК «ПЗУ Україна», ТДВ «СТДВ «Глобус», ПрАТ «СК «Аско­Донбас­Північний», ПАТ «СК «Універсальна», ПрАТ «СТ «Іллічівське», ПрАТ СК «Саламандра­Україна» (кандидат в члени Президії), ТДВ «Альянс Україна» (кандидат в члени Президії).
  Загальні збори членів МТСБУ також прийняли рішення про включення до складу Координаційної Ради представників ПрАТ «СК «УНІКА», ПрАТ «УПСК», «ПрАТ «АСК «ІНГО Україна» та ПрАТ СК «К’ЮБІ І Україна». Крім того, був обраний і склад Ревізійної комісії МТСБУ, до складу  якої увійшли представники ПрАТ «Європейський страховий альянс», «ПрАТ «Арсенал Страхування», ПАТ «СК «Оранта­Січ».
 
 На засідання було запрошено тимчасово виконуючого обов’язки Голови Нацкомфінпослуг Максима Полякова, який дав позитивну оцінку роботі Загальних зборів членів Моторного (транспортного) страхового бюро України: «Вважаю дуже значним результатом, що нарешті відбулося обрання Президії МТСБУ. Це дасть можливість страховому ринку прозоро та продуктивно працювати. Я сподіваюсь, що обраний орган управління МТСБУ почне ефективно виконувати покладені ринком на нього функції. Нацкомфінпослуг, у свою чергу, працює над створенням прозорих умов на страховому ринку. Ми вже розробили Дорожню карту, узгодили її з учасниками ринку, розпочали спрощення ліцензійних умов здійснення страхової діяльності. Сьогодні, як ніколи, у нас є великі шанси спільно створити європейський страховий ринок».
 
 На Загальних зборів членів МТСБУ були присутні представники всіх страхових об’єднань, представники ЗМІ та 59 страховиків – членів МТСБУ (в т.ч. іноземці – представники міжнародних страхових груп), об’єм ринку яких складає 97,22%. Також на засідання були запрошені: народний депутат України, голова Координаційної ради МТСБУ, голова підкомітету з питань страхової діяльності Комітету Верховної Ради України Андрій Пінчук,  народний депутат України, член Координаційної ради МТСБУ Олександр Єдін, народний депутат України, член Координаційної ради МТСБУ Вадим Меріков та народний депутат України Сергій Фаєрмарк. Головуючою на засіданні було обрано Генерального директора Асоціації «Страховий бізнес» Людмилу Білощицьку, яка розпочала роботу зборів, відповідно до порядку денного,  з підсумків роботи МТСБУ у 2013 році. Після тривалого обговорення цього питання Загальними зборами було прийнято рішення заслухати звіт Дирекції МТСБУ та висновки Ревізійної комісії МТСБУ після закінчення проведення міжнародного аудиту в МТСБУ та  винести на розгляд ці питання на наступні Загальні збори членів МТСБУ, які заплановано на 02.10.2014.
 Генеральний директор МТСБУ Наталія Гудима продовжила засідання презентацією основних напрямків діяльності Бюро у 2014 році і наголосила, що Дирекція МТСБУ переходить на роботу з ринком ОСАЦВ з формату «тіньового субрегулятора» у формат «партнера». Крім того, МТСБУ запланована реалізація таких першочергових завдань, як внесення змін до Закону «Про ОСЦПВВНТЗ», супровід прийняття нової редакції Закону України «Про страхування», впровадження електронного полісу, забезпечення якісного моніторингу за опрацюванням заяв потерпілих, визначення нового формату роботи служби безпеки МТСБУ, спрямованої на упередження шахрайських дій, ризиків фіктивного банкротства членів Бюро. 
 
 Зокрема, Андрій Пінчук як Голова підкомітету з питань страхової діяльності Комітету Верховної Ради України запевнив присутніх у готовності депутатів підтримати зміни до чинного законодавства за умови єдності страхового ринку.
 
 У рамках короткострокової програми стабілізації МТСБУ передбачено проведення міжнародного фінансового аудиту за 2013 рік з експозицією на I квартал 2014 року;  побудова нової організаційно­штатної структури Бюро за принципом максимальної ефективності роботи кожного працівника; впровадження нових бізнес­процесів, шляхом прийняття інвестиційної політики, спрямованої на дотримання принципів ліквідності, рентабельності, диверсифікації та безпечності; впровадження он­лайн реєстрації полісу в ЦБД МТСБУ в момент його випуску; посилення фінансової дисципліни та забезпечення роботи із зовнішніми постачальниками послуг за принципом проведення відкритих тендерів на прозорих ринкових умовах.
 
Прес-служба МТСБУ
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru