Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Відбулося чергове засідання Президії Української федерації убезпечення

 

Президією Української федерації убезпечення розглянуто підсумки роботи Федерації за квітень-травень 2012 року та прийнято рішення щодо їх оприлюднення у відповідних розділах веб-ресурсу УФУ (www.ufu.org.ua).

Розглянуто підсумки роботи страховиків-членів УФУ  за три місяці та у березні 2012 року (додаються).

За оперативними даними у січні-березні сума надходжень страхових платежів за видами страхування іншими, ніж страхування життя, у порівнянні з відповідним періодом 2011 року збільшилась на 10,74% (до 841, 92 млн.грн.), а сума страхових відшкодувань на 2,62% (скала 361,01 млн.грн.).

Зростання обсягу страхових платежів спостерігалось за основними видами страхування (АВТОКАСКО (+9,09%), особисте страхування (+26,94%), інші види страхування (+63,97%), страхування іншого майна (+8,4%)), крім ОСЦПВВНТЗ і Зеленої картки (- 0,74% ). Загальний рівень виплат зменшився до 42,88%.

За результатами березня 2012 року (в порівнянні з березнем 2011 року) загальна сума надходжень страхових платежів збільшилась на 13,19%, а загальна сума страхових виплат (страхових відшкодувань) зменшилась на 11,77%.

 

Українська федерація убезпечення приєдналась до Меморандуму про співробітництво та координацію дій щодо застосування в Україні МСФЗ

 

Усвідомлюючи важливість забезпечення високоякісного рівня застосування міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні як важливої складової підвищення інвестиційної привабливості національної економіки, подальшого реформування бухгалтерського обліку, на виконання завдань Програми економічних реформ на 2010–2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Українська федерація убезпечення ініціювала приєднання до Меморандуму про співробітництво та координацію дій щодо застосування в Україні МСФЗ.

Відбулися Загальні збори Членів Української федерації убезпечення

 

Учасники Загальних зборів УФУ затвердили звіт про фінансово-господарську діяльність Української федерації убезпечення в 2011 році та доручили Дирекції УФУ оприлюднити Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва Асоціації «Українська федерація убезпечення» за 2011 рік на офіційному веб-ресурсі федерації  (www.ufu.org.ua)

Протягом 2011року  Учасники УФУ сплатили 2,8 млн.грн. членських внесків, які були використані на провадження статутної діяльності УФУ та придбання основних засобів.

Впродовж 2011 року Дирекція Української федерації убезпечення відрахувала майже шістсот тисяч гривень податків на доходи фізичних осіб та у фонди соціального страхування, зокрема,  більше ніж 245 тисяч гривень податку податків на доходи фізичних осіб, більш ніж 300 тисяч гривень до пенсійного фонду, майже 21 тисячу гривень до фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності,  20 тисяч гривень до фонду соціального страхування на випадок безробіття та близько 6 тисяч гривень до фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Білоруським шляхом йдемо, панове?

Білоруським шляхом йдемо, панове?

 

Зовнішньополітичні досягнення України останнього часу можуть бути охарактеризовані як, м’яко кажучи, неоднозначні.

 

З одного боку – парафовано угоду Україна – ЄС, з іншого – заяви, адресовані Києву практично з усіх європейських столиць у зв’язку з останніми подіями навколо екс-прем’єра Юлії Тимошенко, звучать в тональності, далекій від партнерських.

Та й східний напрямок проривним назвати складно: наразі експерти без надмірного оптимізму дивляться на низку питань українсько-російських взаємин, відкладених на «після інавгурації». Якщо директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала обережно прогнозує можливість "варіанту компромісів" у взаєминах, то політолог Віктор Небоженко очікує «наступу на Україну по всіх фронтах» та зростання загрози «малих торгових воєн».

Перша післяінавгураційна зустріч Віктора Януковича з Володимиром Путіним сала швидше вичікувальною, ніж проривною, останній раунд переговорів міністра енергетики Юрія Бойка і глави «Газпрому» Олексія Міллера в Москві закінчився безрезультатно. За відсутності компромісу «Газпром» традиційно заявив про намір розвивати транзитні потужності в обхід України, а Київ також не вперше – про намір скорочувати відбір російського газу.

Що ж до Європи, то тут невизначеності все менше. Неозброєним оком помітно, що європейські політики довго вагалися, як їм бути з Україною: робити вигляд, що вірять активним обіцянкам Києва проводити демократичні реформи, чи шукати дієві для української влади аргументи, щоб донести думку про необхідність перегляду тактики «роботи з опозицією».

Оценка демографической ситуации в Украине

 

 

В период с 22 марта по 1 апреля 2012 года компанией Research & Branding Group было проведено исследование общественного мнения населения Украины относительно изучения мнения украинцев о демографической ситуации в стране. Сбор информации проводился методом личного интервью в 24-х областях Украины и АР Крым. Респонденты отбирались по квотной выборке, репрезентирующей взрослое население страны по месту проживания (область), полу и возрасту. Объем выборочной совокупности составил 2078 человек. Ожидаемая средняя ошибка выборки составляет +-2,2%. Данные в процентах 

 

 

Непідприємницьке товариство «Відкритий пенсійний фонд «Івано-Франківськ»: ДКП «Технічний центр «Сервіс Авто» та ПрАТ «КІНТО»

 

23 травня 2012 року засновниками Непідприємницького товариства «Відкритий пенсійний фонд «Івано-Франківськ»: ДКП «Технічний центр «Сервіс Авто» та ПрАТ «КІНТО» - прийнято рішення про припинення Непідприємницького товариства «Відкритий пенсійний фонд «Івано-Франківськ» (код за ЄДРПОУ – 33859946, місцезнаходження:76018, м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 49) шляхом ліквідації на підставі ст. 17, п. 2, п.п. 3 Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення».

Встановлено строк припинення НТ ВПФ «Івано-Франківськ» шляхом ліквідації: з 23 травня 2012 року по 23 листопада 2012 року. 

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   

 
  

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
   
"Камелія" квіти від виробника
 
 

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ






















НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru