Об издательстве Подписка Реклама ДФУ Распространение Отчетность Партнеры Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту

ДІЯЛЬНІСТЬ ПРАВЛІННЯ НАЦБАНКУ УКРАЇНИ ВІДПОВІДАЛА ОСНОВНИМ ЗАСАДАМ ГРОШОВО-КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ

ДІЯЛЬНІСТЬ ПРАВЛІННЯ НАЦБАНКУ УКРАЇНИ ВІДПОВІДАЛА ОСНОВНИМ ЗАСАДАМ ГРОШОВО-КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ

 

21 лютого 2013 року відбулося чергове засідання Ради Національного банку України.

Рада Національного банку України прийняла рішення Про стан проведення грошово-кредитної політики в 2012 році та її вплив на стан соціально-економічного розвитку України і оцінку діяльності Правління Національного банку України щодо виконання Основних засад грошово-кредитної політики на 2012 рік. Згідно з цим рішенням Рада Національного банку України взяла до відома інформацію Правління Національного банку України про виконання Основних засад грошово-кредитної політики в 2012 році та визнала, що здійснення грошово-кредитної політики в минулому році дало змогу виконати основну функцію Національного банку України – забезпечити стабільність грошової одиниці України.

НАТАЛІЯ КОРОЛЕВСЬКА: ДЕРЖАВА ПОВИННА ПРОКОНТРОЛЮВАТИ, В ЯКИХ УМОВАХ ЖИВУТЬ ДІТИ, УСИНОВЛЕНІ ІНОЗЕМЦЯМИ

 

Міністерство соціальної політики ініціює перевірку умов проживання та стану здоров’я всіх дітей, усиновлених іноземними громадянами, які перебувають на обліку  в консульських установах і дипломатичних представництвах України. Про це сьогодні заявила Міністр Наталія Королевська. Зокрема, Міністерство звернулося до МЗС з вимогою терміново розпочати таку перевірку.

«Сьогодні ми направили листа Міністерству закордонних справ з вимогою провести перевірку умов проживання та стану здоров’я дітей, усиновлених іноземними громадянами. Ми маємо отримати достовірну інформацію про кожну дитину, яка перебуває на обліку в консульських установах та дипломатичних представництвах України», – зазначила Наталія Королевська.

За даними МЗС, станом на 1 лютого 2012 року в закордонних дипломатичних установах на обліку перебувало 21 721 неповнолітніх дітей-громадян України.

Наталія Королевська відзначила, що українці усиновлюють понад 2 тисячі дітей щороку, тоді як іноземцями у 2012 році усиновлено 806 дітей. За правилами усиновлювачі мають подавати консульській установі чи дипломатичному представництву України не менш як один раз на рік протягом перших трьох років після усиновлення (та в подальшому один раз на три роки до досягнення дитиною вісімнадцяти років) звіт про умови проживання і стан здоров’я.

Архив номеров Архив номеров Архив номеров
  
Официальные партнеры
Новий Маркетинговий кодекс підвищує стандарти захисту споживачів у всьому світі
Банки отримають новий інструмент розрахунків
Ассоциация Международных Автомобильных перевозчиков Украины
Дозвільна система: новини плюс
Новости издательства

     

 

 


 


  

АНОНСЫ


 
 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 











 



Баннерная реклама
Рейтинг@Mail.ru Издательский Дом Украина онлайн Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта