Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

В Киеве обсудили актуальные вопросы по выращиванию зерновых и масличных культур

 

В Киеве впервые состоялся Международный форум «Высокомаржинальные культуры. Об этом пишет сайт  www.capital.ua 

 

Главной целью мероприятия стало улучшение осведомленности украинских производителей зерновых и масличных культур с современными технологиями производства, а также внутренними и внешними факторами, которые будут влиять на их деятельность в этом и следующем маркетинговых годах ...

 

 

 

 

Візит Президента Всесвітньої ради кредитних спілок (WOCCU)

 

 

З 10 по 12 березня 2014 року в Україні перебував Президент Всесвітньої ради кредитних спілок ( WOCCU ) Брайан Бранч. Цей візит було здійснено перш за все на знак солідарності і підтримки системи кредитних спілок України. 

Під час перебування Президента WOCCU в офісі НАКСУ відбулося тривале обговорення ...

Професійне об’єднання лізнгодавців відзначило кращих

 

 

Під час щорічних Загальних зборів членів Асоціації лізингодавців України відбулося традиційне нагородження за кращі результати в 2013 році. 

Так, відзнаку «Лідер ринку автолізингу» цього року отримала компанія «Порше Лізинг Україна», яка передала у лізинг найбільше транспортних засобів протягом року. Також,  Асоціація відзначила почесним дипломом за вагомий внесок у розвиток ринку автолізингу компанію «ОТП Лізинг» за успішні угоди з купівлі портфелів.

В номінації «Лідер ринку лізингу 2013» колеги віддали третє місце Кшиштофу Флорчаку, директору «Українського Лізингового Фонду». Слід зазначити, що ця компанія працює на українському ринку лише півтора роки, але під керівництвом пана Флорчака вже зайняла лідерські позиції. Друге місце посів Йозеф Граф, Голова правління «Порше Фінанс Груп».  А «Лідером ринку лізингу» на думку колег  у 2013 році став Андрій Павлушин, Генеральний директор «ОТП Лізинг».

 

 

Джерело: Асоціації лізингодавців України

НКЦПФР внесла зміни до сертифікації фахівців з питань фондового ринку

 

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на черговому засіданні регулятора схвалила рішення «Про затвердження Змін до Положення про сертифікацію фахівців з питань фондового ринку». 

«Даним документом уточнено перелік осіб, які підлягають сертифікації на ринку цінних паперів. Зокрема, за наявності у керівника банку заступника, який згідно з розподілом обов'язків відповідає ...

НКЦПФР внесла зміни до Порядку скасування реєстрації випусків акцій

 

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на засіданні регулятора прийняла рішення «Про затвердження Змін до Порядку скасування реєстрації випусків акцій». Про це повідомляється у прес-релізі НКЦПФР. 

«В першу чергу, метою розробки проекту рішення є уніфікація нормативно-правових актів Комісії, усунення дублювання деяких норм, приведення Порядку у відповідність до законодавства, зокрема, Закону України «Про депозитарну систему України» та Закону України «Про акціонерні товариства». Відзначу, що, насамперед, Порядок націлений на врегулювання проблемних питань щодо скасування реєстрації випусків акцій, і ми сподіваємось, що наразі у цей процес внесено ясність та точність для всіх учасників ринку», – повідомила Алла Папаіка, Директор департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР. 

Нагадаємо, що Порядком регулюється зупинення, відновлення обігу та порядок скасування реєстрації випусків акцій у разі нерозміщення, відмови від розміщення або не затвердження результатів розміщення акцій, припинення діяльності АТ шляхом ліквідації та перетворення.

 

 

 

 

Комитет предпринимателей АПК направит предложения новому правительству

 

Предложения по реформированию государственного управления агропромышленным сектором экономики Украины разработал Комитет предпринимателей АПК при ТПП Украины. Необходимые первоочередные меры и пути урегулирования актуальных проблем в сфере производства сельскохозяйственного сырья и продовольствия обсудили на заседании комитета ...

 

Банки й спілки видають кредити на утеплення, вентиляцію та заміну вікон

  

У Львівській області продовжується видача кредитів на впровадження енергозберігаючих заходів з відшкодуванням 15 відсотків річних в національній валюті за кредитами, отриманими на такі заходи з енергозбереження ... 

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   

 
  

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
   
"Камелія" квіти від виробника
 
 

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ






















НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru