Об издательстве Подписка Реклама Распространение Отчетность ПартнерыМедиа Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Підтримка від МВФ

 

 

 Стали відомі плани Міжнародного валютного фонду - разом із деякими великими світовими банками МВФ збирається виділити 400 млрд. доларів за три роки на підтримку цілей сталого розвитку.

 Крім фонду, в ініціативі беруть участь Африканський банк розвитку (АБР), Азійський банк розвитку, Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Міжамериканський банк розвитку (МАБР) і група Світового банку.

 Організації зазначають, що потреби в інвестиціях істотно вище обіцяних сум: тільки інфраструктурні потреби в країнах, що розвиваються, і країнах з ринком, що формується перевищують $ 1,5 трлн на рік.

 Оголошення було зроблено в рамках підготовки до Третьої міжнародної конференції з фінансування розвитку, яка пройде в Аддіс-Абебі (Ефіопія) з 13 по 16 липня.

ООН раніше висловила сподівання, що результатами конференції стане всеосяжна стратегія щодо підтримки цілей сталого розвитку

ФГВФО залучає суб’єктів оціночної діяльності

 

 

 

У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб відбулась зустріч з суб’єктами оціночної діяльності, участь в якій взяли більш, ніж 30 представників. На зустрічі мова йшла, зокрема, про необхідність удосконалення та формування максимально ефективного механізму співпраці. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями ФГВФО.

  

В першу чергу це торкається усунення зайвих бюрократичних процедур, стандартизації та уніфікації процесів і документів, якими регламентується процес здійснення оцінки майна неплатоспроможних банків. 

 

Представники Фонду гарантування вкладів запропонували оцінщикам взяти участь у цьому процесі та подати свої пропозиції з вказаної проблематики. 

 

Крім того, на зустрічі була досягнута домовленість, що Фонд гарантування проведе у серпні 2015 року додатковий відбір суб’єктів оціночної діяльності. Необхідність у цьому виникла в зв’язку з тим, що не всі суб’єкти оціночної діяльності, які включені до переліку відібраних осіб, встигли подати до Фонду гарантування документи про відповідність новим вимогам (Зміни до Положення про виведення неплатоспроможного банку з ринку, зареєстровані в Мінюсті 30 квітня 2015 року за №490/26935).

Июнь охладил китайский авторынок



 Продажи автомобилей в Китае упали, впервые за продолжительный период (свыше 2 лет). Эксперты связывают это с замедлением экономического роста в стране. Как сообщает Autonews, со ссылкой на официальный сайт Ассоциации китайских легковых автомобилей (China Passenger Car Association), розничные продажи легковых автомобилей, многоцелевых автомобилей и внедорожников упали в июне на 3,2 процента по сравнению с аналогичным периодом прошлого года – до 1,43 млн. единиц. 


 Мировые автопроизводители, такие как «Фольксваген Групп» и «Дженерал Моторс», привыкшие считать Китай своим крупнейшим рынком, начали снижать цены, чтобы сохранить свои доли на этом авторынке – поскольку спрос снижается, а местные конкуренты все больше заманивают потенциальных заказчиков более дешевыми внедорожниками. 

 

 

Источник: УкрАвтопром

Наши партнеры

                                                  

  

                                                                        

 

              

                                             

  

                                                  Дедал Инфо             

   

                                                           

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архив номеров Архив номеров Архив номеров


Новости издательства
Анонсы
Фото
Видео
Финансовая отчетность компаний
Актуальное интервью
Научные статьи

 


 
 
 
  
 
 
 

  
 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 


 
 "Камелія" квіти від виробника

 
 

 
 

 
 


























НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля




Погода в Киеве


140



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru