Об издательстве Подписка Реклама ДФУ Распространение Отчетность ПартнерыМедиа Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Авторынок ЕС – итоги полугодия

 

 

Как сообщает Ассоциация европейских производителей автомобилей (ACEA) в июне 2015 года спрос на новые легковые автомобили в ЕС вырос на 14,6%, составив 1 364 009 единиц, и тем самым продолжив тенденцию последних 22 месяцев. При этом отмечен наибольший рост за месяц с декабря 2009 года. 

 

Все основные рынки внесли весомый вклад в общий рост регистраций. Так, в Испаниии он составил 23,5%, во Франции – 15,0%, в Италии – 14,4%, в Германии – 12,9%, в Великобритании – 12,9%.

 

 

В первом полугодии 2015 года количество регистраций новых легковых автомобилей увеличилось на 8,2% и превысило 7 млн. единиц (7 169 984). 

 

Все основные рынки показали рост, способствуя общему увеличению рынка ЕС за период с начала года. Таким образом, по сравнению с аналогичным периодом прошлого года регистрации в Испании выросли на 22,0%, в Италии – на 15,2%, в Великобритании – на 7,0%, во Франции – на 6,1% и в Германии – на 5,2%.

 

 

Источник: УкрАвтопром

Банки Китаю готові інвестувати у "шовковий шлях" до України

 

Китайські банки готові інвестувати в розвиток української інфраструктури в рамках фінансової ініціативи "Новий шовковий шлях". Про це розповів посол КНР Чжан Сіюнь на зустрічі з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським.

Чжан Сіюнь запевнив, що в рамках "Нового шовкового шляху" існує потенційна готовність китайських банків інвестувати в інфраструктурні об'єкти України, та запропонував міністерству підготувати презентації інвестиційних проектів для представників бізнесу КНР.

Сторони домовились про продовження співпраці, в тому числі в межах запланованого на липень засідання міжурядової комісії Україна-КНР.

Чжан Сіюнь відзначив позитивні тенденції в роботі міністерства та підвищення активності української сторони у відносинах КНР.

"Новий шовковий шлях" – це ініціатива Китаю, суть якої – створення єдиної системи інфраструктурних та 

З початку 2015 року до бюджету сплачено 86,5 мільярда єдиного внеску.

 

Протягом січня-червня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування становили 86,5 млрд. грн.

Зокрема, у червні до бюджету сплачено понад 16,5 млрд. грн. цього податку.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Як відомо, наприкінці 2014 року Верховна Рада знизила ставку ЄСВ вже з 2015 року при виконанні підприємствами ряду умов: збільшення фонду оплати праці мінімум на 30% у порівнянні з середнім розміром в 2014 році; середній платіж за одну застраховану особу – не менше 700 грн на місяць; середня зарплата на підприємстві – вище трьох мінімальних (3,654 тис. грн. на місяць).

Наши партнеры

                                                  

  

                                                                        

 

              

                                             

  

                                                  Дедал Инфо             

   

                                                           

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архив номеров Архив номеров Архив номеров


Новости издательства
Анонсы
Фото
Видео
Финансовая отчетность компаний
Актуальное интервью
Научные статьи

 


 
 
 
  
 
 
 

  
 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 


 
 "Камелія" квіти від виробника

 
 

 
 

 
 
























НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля




Погода в Киеве


140



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru