Об издательстве Подписка Реклама Распространение Отчетность ПартнерыМедиа Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Нацбанк презентував пам’ятну монету "Київський князь Володимир Великий"

Нацбанк презентував пам’ятну монету

 

 

24 липня 2015 року, Національний банк України увів в обіг пам’ятну монету "Київський князь Володимир Великий", номіналом 20 грн зі срібла.  Тиражстановить 2 тис. одиниць.

 

Пам’ятна монета присвячена видатному державному та політичному діячеві, творцю середньовічної європейської держави Русі-України – князю Київському Володимиру Великому, та вшановує його пам’ять у зв’язку з 1000-літтям упокоєння. Монету введено в обіг напередодні державного свята України, запровадженого у 2008 році, – Хрещення Київської Русі-України.

  

Нагадаємо, що Національним банком України у 2000, 2008 та 2013 роках вже випускалися пам’ятні монети, присвячені князю Володимиру та хрещенню Київської Русі.

 

 

 

 

Відтепер українці зможуть продавати «альтернативну» електрику


30 липня вступив в дію закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії», який дає українцям законне право на продаж електроенергії з приватних сонячних і вітрових установок.

  

Зокрема, документ передбачає, що потужність приватних електрогенеруючих установок не повинна перевищувати 30 кВт, а ціни на електрику буде встановлювати Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Така електроенергія, згідно з нормами Закону, може реалізовуватися без ліцензії.

  

Крім цього, Закон також знижує тариф для сонячних електростанцій потужністю більше 10 МВт і скасовує правило «місцевої складової». Тепер вводиться стимулюючий коефіцієнт, який і застосовується до «зеленого тарифу».

  

Якщо власник під час будівництва станції використовував 30% обладнання українського виробництва, то отримає доплату до тарифу в розмірі 5%, якщо частка українського обладнання 50% – доплата 10%.

  

Нагадаємо, в Україні побудують нові вітроелектростанції. Земельні ділянки для зведення об’єктів енергетики та їх обслуговування планують виділити площею понад 5 га. Таким чином це сприятиме створенню робочих місць і підвищення рівня енергонезалежності країни.

 

 

 

 

Засновано Координаційний центр з інноваційного розвитку вітчизняного сільськогосподарського та автотранспортного машинобудування

 

 

29 липня 2015 року за участю заступника міністра аграрної політики та продовольства України Рутицької В.В. відбулась церемонія заснування Координаційного центру з інноваційного розвитку вітчизняного сільськогосподарського та автотранспортного машинобудування. Координаційний центр утворений спільно Національною академією аграрних наук України, асоціаціями «Укравтопром», «Украгромаш» та Українською асоціацією аграрних інженерів.

 

 

Метою створення Координаційного центру є сприяння підвищенню технічного рівня і конкурентоспроможності сільськогосподарської та колісної транспортної техніки вітчизняного виробництва та відродження галузі на основі поєднання зусиль наукових установ та підприємств-виробників такої техніки.

 

 

Джерело: УкрАвтопром

Наши партнеры

                                                  

  

                                                                        

 

              

                                             

  

                                                  Дедал Инфо             

   

                                                           

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архив номеров Архив номеров Архив номеров


Новости издательства
Анонсы
Фото
Видео
Финансовая отчетность компаний
Актуальное интервью
Научные статьи

 


 
 
 
  
 
 
 

  
 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 


 
 "Камелія" квіти від виробника

 
 

 
 

 
 


























НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля




Погода в Киеве


140



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru