Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

ЛСОУ провела засідання Ради з питань страхування життя

 

 

 

 

1 жовтня Ліга страхових організацій України провела засідання Ради ЛСОУ з питань страхування життя. Модератором засідання виступив Андрій Власенко, Голова Ради ЛСОУ з питань страхування життя.

 

Учасники заслухали інформацію про діяльність Ради ЛСОУ з питань страхування життя та пропозиції до Плану роботи Ради на 2016 рік, обговорили питання взаємодії з іноземними колегами – асоціаціями страхового бізнесу.

 

Також члени Ради ЛСОУ з питань страхування життя розглянули ряд профільних документів, активну роботу над якими впродовж останнього часу вела Ліга страхових організацій України, – проект Податкового кодексу України, проект Методики визначення суми страхових резервів (технічних або математичних) з метою коригування фінансового результату страховика до оподаткування», питання про рейтингування фінансових посередників у сфері страхування життя.

За результатами обговорення розгляду питань порядку денного учасникам Ради ЛСОУ з питань страхування життя було направлено опрацьовані на засіданні матеріали з внесеними правками.

 

Члени Ради ЛСОУ вважають, що компаніям-учасникам ринку страхування життя необхідна якнайшвидша консолідація. З цією метою питання щодо об’єднаної Ради з питань страхування життя планується розглянути на наступному засіданні Ради ЛСОУ.

 

 

Повідомляє прес-служба Ліги страхових організацій України

Робоча нарада представників асоціацій кредитних спілок з керівництвом Нацкомфінпослуг

 http://www.ukrbizn.com/uploads/posts/2015-10/1444727375_robocha-narada-predstavnikv-asocacy-kreditnih-splok-z-kervnictvom-nackomfnposlug.jpg

 

 

 

 

 

30 вересня 2015 року відбулась робоча нарада представників асоціацій кредитних спілок з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

 

Основним питанням для обговорення постала термінова необхідність доопрацювання концепції реформування ринку кредитних спілок, яка має лягти в основу нової редакції Закону України «Про кредитні спідки».

 

Основними принциповими питаннями для кредитних спілок, вирішення яких, з точки зору НАКСУ є невідкладним.

І – Необхідність конкретних дій з боку держави у лобіюванні питання щодо поширення на кредитні спілки України виключень з банківських Директив ЄС 48/2006 та 36/2013;

ІІ – Остаточне визначення щодо неприбутковості діяльності КС.

"Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу"

  

30.09.2015 року у Верховній Раді України відбулись парламентські слухання на тему: "Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу", в яких взяли участь представники Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу "Фортеця".

 

 

Серед посадовців, які взяли участь у слуханнях були: Міністр економічного розвитку та торгівлі України Айварас Абромавичус, Міністр юстиції України Павло Петренко, Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна та Бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета.

 

Підприємцями та лідерами підприємницьких об'єднань було звернено увагу присутніх посадовців та народних депутатів на необхідності якнайскорішого вирішення основних проблемних питань малого та середнього бізнесу, серед яких збереження спрощеної системи оподаткування, відміна обов'язку застосування РРО платниками єдиного податку, питання монополістів у сфері електроенергетики та тарифів, які приймаються, дерегуляції бізнесу, продовження мораторію на перевірки малого та середнього бізнесу, скасування електронного адміністрування ПДВ, відповідальності за невиконання державними органами рішень судів та багато інших питань.

 

Учасникам слухань було надано, підготований Комітетом Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, проект Рекомендацій парламентських слухань, який з наданими пропозиціями та зауваженнями від підприємництва буде розглянутий на засіданні Верховної Ради України.

 

Повідомляє прес-служба ГО «Фортеця» 

«Пари-Матч» – генеральный спонсор конференции Game ON

«Пари-Матч» – генеральный спонсор конференции Game ON







«Пари-Матч» – генеральный спонсор конференции Game ON 

30 сентября 2015 г., Киев.

 

«Пари-Матч» – известная международная холдинговая компания, успешно работающая на мировом рынке спортивных ставок более 20 лет, присоединилась к проведению конференции Game ON в роли генерального спонсора. «Пари-Матч» готова поделиться своим колоссальным опытом работы для перезапуска букмекерской индустрии в стране ...


 

 

 

«ІнтерАГРО Комплекс 2015»: українському агробізнесу – європейське майбутнє!




«ІнтерАГРО Комплекс 2015»: українському агробізнесу – європейське майбутнє!

Шановні колеги!

27-29 жовтня відбудеться найбільша міжнародна виставка інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс». Увагу учасників та відвідувачів буде акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок оптимізації виробничих процесів на кожному етапі виробництва.

У виставці візьмуть участь близько 250 компаній з 10 країн світу. Німеччина та Франція будуть представлені національними експозиціями, Італія - колективною. Виставка буде розміщена у трьох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2Б) ...

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   

 
  

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
   
"Камелія" квіти від виробника
 
 

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ






















НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru