Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Національний Сорочинський ярмарок відбудеться з 22 по 27 серпня

Національний Сорочинський ярмарок відбудеться з 22 по 27 серпня  в селі Великі Сорочинці Миргородського  району Полтавської області, на батьківщині генія літератури Миколи Гоголя, який увічнив його у своїй видатній повісті «Сорочинський ярмарок» із циклу повістей «Вечори на хуторі біля Диканьки».  Організатор  з 1999 року – ТОВ «Сорочинський ярмарок».  Незмінний керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева.

Національний Сорочинський ярмарок – це універсальна  виставка-ярмарок, що проходить на площі в 16 га під відкритим небом і щороку збирає від тисячі до півтори тисячі учасників, від півмільйона і більше гостей, тисячі учасників мистецьких колективів та окремих виконавців. Його відвідують  десятки іноземних делегацій, сотні журналістів, керівники держави. Організатори багато і систематично працюють над тим, щоб ярмарок постійно розвивався, вдосконалювався, ставав кращим і сучаснішим, але, при цьому, зберігав свій унікальний народний колорит і багатовікову історичну автентичність. І сьогодні це найкраща, найяскравіша квітка у вінку нашої неньки-України,  національний символ та народний оберіг.

Коли Ви зайдете на наш офіційний сайт www.yarmarok.in.ua  і ближче познайомитесь з ярмарком,  вам захочеться зробити одне з двох - або негайно подати заявку на участь у ньому,  або внести його, як обов’язковий пункт, до свого відпочинкового плану на серпень. Якщо ні, то хоча б будете знати, від чого відмовляєтесь. Адже організатори вже сьогодні багато  працюють над тим, щоб пошкодували лише ті, хто не приїде в цьому році на Сорочинський ярмарок.

 

Підготовка до цьогорічного заходу розпочалась майже відразу після завершення ярмарку-2016 та продовжилась від ранньої весни, а з березня триває прийом заявок. Як і майже кожного року, значні кошти  товариство вкладає в облаштування поля, прокладаються нові дороги, створюються додаткові санітарні зони, проводяться додаткові водогони, йде заміна електрообладнання,  будуються нові павільйони в містечку майстрів, висаджуються дерева, кущі та море квітів. Перенесена на інше місце і фактично заново побудована головна сцена. Відбудеться, також, реорганізація ярмаркової території, всі кафе і ресторани будуть розташовані в окремому секторі, всі в рівних умовах.  Зростуть і вимоги організаторів до закладів громадського харчування, до їх зовнішнього вигляду, санітарного стану, обладнання, меню української кухні.

Радикальних змін зазнає і культурно-мистецька програма  ярмарку, вона вирізнятиметься новим, сучасним  підходом до проведення багатьох  заходів. Єдине, що залишається незмінним – це щире бажання найкращих зірок української естради подарувати своє мистецтво гостям і учасникам Сорочинського ярмарку.  Уже заплановані концерти  Тіни Кароль  (22.08. о  21.00.), Олі Полякової ( 23.08. о 21.00.),  Олега Винника ( 25.08. о 21.00.), DZIDZIO  (26.08. о  21.00.).

Нам буде чим вас здивувати і порадувати!

Прес-служба  ТОВ «Сорочинський ярмарок»

 

 

 

 

P.S. Запрошуємо до інформаційного партнерства. Звертаємо  Вашу увагу на те,  що інформаційні блоки про Національний Сорочинський ярмарок для розміщення в друкованих ЗМІ та банери для розміщення на електронних  ресурсах можна взяти з нашого сайту www.yarmarok.in.ua  ( розділ «ЗМІ» )

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru