Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Рахункова палата України очолила Робочу групу EUROSAI з аудиту коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф

 

 Делегація Рахункової палати України на чолі з Головою Рахункової палати Р. Магутою взяла участь у ІХ Конгресі Європейської організації вищих органів фінансового контролю (EUROSAI), який відбувся в Гаазі, Королівство Нідерланди.

  

 Під час Конгресу Р. Магута представив звіт очолюваної Рахунковою палатою спеціальної групи EUROSAI з аудиту коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф, про виконану роботу за 2011-2014 роки. Зокрема, він зазначив, що діяльність спеціальної групи впродовж цього періоду відповідала місії її створення і дала змогу досягти основних очікуваних результатів. 

 

 Зокрема, за звітний період у форматі учасників групи проведено низку аудитів, спрямованих на вивчення фінансових проблем щодопопередження та ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф. Такі перевірки проведені аудиторами України спільно з колегами з Польщі, Угорщини, Білорусії, Словаків, під час яких, крім аналізу проблем Чорнобильської АЕС, здійснено експертизу питань пов’язаних із протипаводковими заходами. Результати аудиту направлено урядам країн-учасниць для вжиття відповідних заходів щодо ліквідації існуючих ризиків.

  

 Матеріали напрацювань і звіт Спеціальної групи викликав великий інтерес та підтримку в учасників Конгресу. Не дивлячись на те, що мандат Спеціальної групи завершується у цьому році, Конгрес одностайно прийняв рішення трансформувати Спеціальну групу у постійно діючу Робочу групу EUROSAI з аудиту коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф, та в чергове виявив довіру Рахунковій палаті України очолити групу. 

 

 Прийняте Конгресом рішення є, безперечно, високою оцінкою діяльності   аудиторів Рахункової палати, які впродовж останніх років надзвичайно активно та професійно опікуються проблемами попередження та ліквідації стихійного лиха. 

 

У рамках Конгресу, за участі представників ВОФК (вищих органів фінансового контролю) Азербайджану, Білорусі, Казахстану, Молдови, Польщі, РФ, Угорщини, України,  підписано звіт за результатами Міжнародного координованого аудиту (контролю) використання бюджетних коштів, виділених на попередження і ліквідацію наслідків катастроф, а також відбувся круглий стіл з питань поглиблення співробітництва між Рахунковою палатою та ВОФК країн Східної і Центральної Європи, учасниками якого виступили делегації ВОФК Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Чехії, Угорщини та України.

 

 

Прес-служба Рахункової палати

 

 

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru