Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Міжнародний форум з розвитку фермерства «АГРОПОРТ West -2016»

 

Аграрна подія року  –  Міжнародний форум з розвитку фермерства

«АГРОПОРТ West -2016»

 

2016 року в Україні вже втретє пройде Міжнародний форум з розвитку фермерства АГРОПОРТ, ініціатором якого виступає група DCH Олександра Ярославського. Цього разу наймаштабніший галузевий захід вийде за звичні рамки та проводитиметься у форматі «Схід-Захід» одразу у двох містах – Львові та  Харкові. Основним майданчиком традиційно лишатиметься Міжнародний аеропорт «Харків», а новою локацією стане Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького. На думку організаторів, такий оновлений формат сприятиме об’єднанню України, а також значно розширить потенціал форуму і дозволить представити найбільш цікаві напрями і розробки вітчизняного агропромислового комплексу. АГРОПОРТ-2016 проводиться під егідою ООН в рамках оголошеного Організацією Об'єднаних Націй року зернобобових. Стратегічним партнером форуму як завжди виступає група DCH Олександра Ярославського. 

 

Перший етап АГРОПОРТ-2016 – АГРОПОРТ West – пройде 26-28 травня 2016 року у Львові, та буде орієнтований на розвиток потенціалу виробників агропромислового комплексу Західної України. Серед ключових тем – тваринництво, лісництво, вирощування органічної продукції, ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство, а також інфраструктура і логістика, безпека харчових продуктів, експорт.

 

 «Львівська область є унікальним регіоном, який межує з Європейським Союзом і завдяки своєму вигідному географічному розташуванню є «воротами» в Україну для європейців та площадкою для впровадження європейських вимог та стандартів. На сьогодні це найбільш інвестиційно-привабливий регіон України. Тут добре розвинена інфраструктура, наявні території, які можна використовувати під реалізацію інвестиційних проектів», –  зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

 

Крім традиційних тематичних виставок, експозицій сільськогосподарської техніки, спеціалізованих конференцій та експертних круглих столів, під час форуму відбудуться численні, заздалегідь заплановані організаторами бізнес-зустрічі «один на один», які дозволять фермерам, постачальникам і рітейлу укласти нові контракти.

 

Родзинкою львівського форуму стане II Національний конкурс шеф-кухарів «День української кухні». Головна мета заходу –  відродження українських кулінарних традицій, розвиток та популяризація гастрономічної культури України і підтримка сімейного фермерства. У конкурсі візьмуть участь 200 кухарів із різних регіонів, також понад 500 професійних кухарів відвідають захід з метою вивчення особливостей української національної кухні. Протягом трьох днів учасники змагатимуться у різних номінаціях, проводитимуть майстер-класи, семінари та дегустації.  Враховуючи, що АГРОПОРТ-2016 проходитиме в рамках оголошеного ООН року зернобобових культур, окрема частина конкурсу «День української кухні» буде присвячена приготуванню страв саме з бобових.

 

Відвідування заходу безкоштовне. Реєстрація участників на сайті: www.agroport.ua

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ
































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru