Об издательстве Подписка Реклама ДФУ Распространение Отчетность Партнеры Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту

ЛЮДМИЛА ЧЕПІНОГА: ПРО АДАПТАЦІЮ ДЕЯКИХ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ У ВІДПОВІДНІСТЬ ДО ЗАПРОВАДЖЕНИХ ВИМОГ ЩОДО ОБОВ’ЯЗКОВОГО ПРОДАЖУ НАДХОДЖЕНЬ В ІНОЗЕМНІЙ ВАЛЮТІ

 

Правління Національного банку України 14 грудня 2012 року прийняло постанову № 531 “Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України” (далі – Постанова № 531), яка зареєстрована в Міністерстві юстиції України 08 січня 2013 року за № 78/22610.

Постанова № 531 прийнята у зв’язку із необхідністю подальшої адаптації деяких нормативно-правових актів Національного банку України у відповідність до запроваджених вимог щодо обов’язкового продажу на міжбанківському валютному ринку України надходжень в іноземній валюті у вигляді валютної виручки резидентів від продажу товарів за зовнішньоекономічними договорами та надходжень на користь фізичних осіб (резидентів та нерезидентів).

ПОДАТКОВА ЗНИЖКА ЗА НАВЧАННЯ

 

 

Якщо у 2012 році Ви сплачували за своє навчання (середньо-професійне або вищу освіту) або навчання члена своєї сім'ї І-го ступеня споріднення, то Ви маєте право на податкову знижку. Тобто Ви можете повернути з бюджету суму витрачених коштів за навчання, але не більше 15 % (ставка податку).

Для отримання такої знижки необхідно до 31 грудня 2013 року включно, тобто протягом всього 2013 року, подати до ДПІ за місцем проживання річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА КИЄВА ДОНАРАХУВАЛА ПІДПРИЄМСТВАМ І ПІДПРИЄМЦЯМ 27 МЛН ГРИВЕНЬ ПОДАТКУ НА ДОХОДИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ У 2012 РОЦІ

 

Державна податкова служба в Києві в 2012 році провела 364 перевірки підприємств і підприємців на предмет сплати податку на доходи фізичних осіб, у результаті чого було додатково нараховано 27 млн гривень податку.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Податкової Києва.

 

МІНСОЦПОЛІТИКИ ПРОПОНУЄ УРЯДУ ЗАБЕЗПЕЧИТИ СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ ЩОДО ВІЙСЬКОВИХ, ЯКІ ВИЙШЛИ НА ПЕНСІЮ

Мінсоцполітики пропонує законодавчо забезпечити право Уряду осучаснювати пенсії військовослужбовців. Про це повідомив директор Департаменту пенсійного забезпечення Міністерства соціальної політики Микола Шамбір. За його словами відповідний законопроект щодо внесення змін до статті 63 ЗУ „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” буде розглянуто сьогодні на засіданні Кабінету міністрів.

„Через низку  факторів, серед яких і та ж інфляція, є різниця між розмірами пенсійних виплат,  призначених декілька років тому та останнім часом. Тому ми пропонуємо на законодавчому рівні додатково до існуючого механізму перерахунку пенсій закріпити право Кабміну „осучаснювати” раніше призначені пенсії. Це дозволить уряду оперативно реагувати на виникнення таких диспропорцій та усувати їх, забезпечуючи справедливість щодо військових, які вийшли на пенсію раніше”, - сказав він.

Микола Шамбір зазначив, що зміни стосуватимуться всіх військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу, які  отримують пенсії незалежно від часу їхнього призначення. Закон набуде чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

НБУ ОГОЛОСИВ КОНКУРС З ВІДБОРУ ВПОВНОВАЖЕНОЇ КОМПАНІЇ ДЛЯ ПЕРЕДАЧІ В УПРАВЛІННЯ АКТИВІВ БАНКУ "УКРАЇНА"

 

Національний банк оголосив конкурс з відбору вповноваженої компанії для передачі в управління непроданих активів збанкрутілого банку "Україна".

Про це сказано в повідомленні НБУ.

"Національний банк проводить конкурс із визначення управителя непроданих активів банку "Україна", переданих ТОВ "Торнадо", — зазначається в повідомленні.

 

ПРЕЗИДЕНТ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ВВАЖАЄ ЗА НЕОБХІДНЕ ЗАХИСТ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ВІД ЗОВНІШНІХ КРИЗОВИХ ЯВИЩ

ПРЕЗИДЕНТ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ВВАЖАЄ ЗА НЕОБХІДНЕ ЗАХИСТ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ВІД ЗОВНІШНІХ КРИЗОВИХ ЯВИЩ

 

Президент Віктор Янукович вважає за необхідне забезпечення захисту економіки України від впливу зовнішніх кризових явищ.

Про це він сказав на урочистостяхз нагоди Дня соборності й свободи.

"Ми будуємо економічну модель, що забезпечить імунітет країни від яких-небудь зовнішніх економічних криз", — сказав Президент.

 

Архив номеров Архив номеров Архив номеров
                                          

 

                                                         

 

           
Официальные партнеры
Новий Маркетинговий кодекс підвищує стандарти захисту споживачів у всьому світі
Банки отримають новий інструмент розрахунків
Ассоциация Международных Автомобильных перевозчиков Украины
Дозвільна система: новини плюс
Новости издательства

  
  






 
 
  
 
 


 

 

Видео от "Альфа Банк"

 


 

Акция по подписке от ИД "Украина Бизнес" и "Альфа Банк"

 

 

 


 


 

 


  

 

 

 

 




























  

  

Баннерная реклама
оптовая продажа железных дверей из йошкар-олы с рассрочкой платежа
Офисные перегородки. Раздвижные перегородки и двери
nakvadrate.ru
Варианты.Удешевление.Калькулятор
teohim.ru
Рейтинг@Mail.ru Издательский Дом Украина онлайн Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта