Об издательстве Подписка Наука Реклама Распространение Отчетность ПартнерыМедиа Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

Июльская статистика продаж новой коммерческой техники

 

В июле на украинском рынке новых автотранспортных средств было реализовано 448 коммерческих автомобилей и 50 автобусов, сообщает ассоциация “Укравтопром”. Относительно предыдущего месяца спрос на коммерческие авто вырос на 52%, а продажи автобусов увеличились более чем в два раза – на 127% ...

В Україні поменшало безробітних

 

За повідомленням Державної служби статистики України, рівень безробіття в Україні у липні 2015 року знизився у порівнянні з попереднім місяцем на 0,1 п.п. до 1,6%. 

 

Станом на 1 серпня 2015 року кількість безробітних становила 427,5 тисяч осіб. З них отримують допомогу по безробіттю 341,2 тисяч осіб. 

 

Як зазначається, середній розмір допомоги з безробіття у липня збільшився до 1,270 тисяч гривень (у червні - 1,211 тисяч гривень). 

 

Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. 

 

Нагадаємо, рівень безробіття в Україні у червні 2015 року знизився у порівнянні з попереднім місяцем на 0,1 п.п. до 1,7%. 

 

За даними української статистики рівень безробіття в Україні за підсумками 2014 року становив 1,9% загальної кількості працездатного населення.

 

 

 

 

У липні промвиробництво впало на 13,4%

 

 

У липні 2015 року порівняно з липнем минулого року падіння промислового виробництва в Україні сповільнилося до 13,4%. 

 

Згідно з даними Держстату, порівняно з попереднім місяцем промвиробництво збільшилося на 3,4%. За підсумками січня-липня 2015 року промислове виробництво скоротилося на 19,5%. Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

 

 У добувній промисловості та розробленні кар’єрів порівняно з січнем-липнем 2014 року падіння промвиробництва становило 23,4%, переробній - 18,6%, постачанні і розподіленні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря - 15,3%. 

 

Нагадаємо, в 2014 році промислове виробництво в Україні скоротилося на 10,7%, в 2013 – на 4,7%, у 2012 - на 1,8% порівноно з кожним попереднім роком.

Нові стандарти квартальної фінзвітності

 

Національний банк України зобов'язав банки з першого кварталу 2016 року подавати квартальну фінзвітність за міжнародними стандартами фінансової звітності.Відтепер форми проміжної фінансової звітності відповідатимуть річній, що полегшить порівняння інформації у фінансовій звітності за різні періоди. 

 

Так, наприклад, у проміжну фінансову звітність у паперовому вигляді додатково включатимуться ще дві форми: проміжний скорочений звіт про зміни у власному капіталі та проміжний скорочений звіт про рух грошових коштів. 

 

У Нацбанку зазначили, що постанова набирає чинності з 1 грудня 2015 року, тобто банки починаючи з першого кварталу 2016 року будуть складати квартальну фінансову звітність за новими вимогами. 

 

"До зазначеної дати банкам необхідно організувати роботу з доопрацювання бізнес-процесів для переходу на відображення в бухгалтерському обліку операцій відповідно до вимог МСФЗ, а також доопрацювати відповідні програмні комплекси", - повідомляється в повідомленні Нацбанку. 

 

 

 

Наши партнеры

                                                  

  

                                                                        

 

              

                                             

  

                                                  Дедал Инфо             

   

                                                           

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архив номеров Архив номеров Архив номеров


Новости издательства
Анонсы
Фото
Видео
Финансовая отчетность компаний
Актуальное интервью
Научные статьи

 


 
 
 
  
 
 
 

  
 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 

 
ЗАКОНОДАВСТВО ТА СУДОВА ПРАКТИКА
 

   
"Камелія" квіти від виробника
 

   
  


   
 
 

  
 

 

  





























НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Белый каталог сайтов

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru