Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Общее собрание страховщиков - членов Моторного (транспортного) страхового бюро Украины (МТСБУ)

 

Общее собрание страховщиков - членов Моторного (транспортного) страхового бюро Украины (МТСБУ)

Собрание состоявшееся 17 июня 2020г., не проголосовало за включение в повестку вопроса об изменении состава координационного совета, в частности путем введения в него страховщиков.

Также не набрало голосов вопрос об изменении состава президиума МТСБУ, в связи с этим работу продолжает действующий состав президиума.

Как сообщалось, состоявшееся 28 апреля в онлайн формате общее собрание членов МТСБУ приняло решение перенести вопросы об избрании членов президиума и кандидатов в члены президиума МТСБУ, страховщиков-членов МТСБУ в состав координационного совета МТСБУ, о членстве в МТСБУ на следующее собрание 28 мая. Которое по инициативе НАСК "Оранта" в связи с тем, что расположенным в регионах компаниям будет сложно приехать на собрание, учитывая транспортные ограничения в период карантина из-за Covid-19, решением президиума было перенесено на 17 июня.

На сегодняшний день полномочия Координационного совета выполняет Нацкомфинуслуг, которая получила это право в 2016 году. В тот период страховщики ОСАГО столкнулись с попытками политического давления на Бюро со стороны депутатов, входящих в состав Координационного совета и нецелевым использованием средств фондов. В качестве крайней меры, было принято решение отозвать представителей страхового рынка из состава Координационного совета. После этого, согласно законодательству, полномочия и функции Координационного совета перешли к Нацкомфинуслуг как к уполномоченному органу.

Сейчас страховщиками ОСАГО был вновь поднят вопрос о персональном составе представителей от страховых компаний (4 компании) в составе Коордсовета .

Как сообщалось, общее собрание членов МТСБУ 9 апреля 2019 г. избрало новый состав президиума и ревизионной комиссии.

 В президиум бюро вошли страховые компании: "Арсенал Страхование", "Уника", "ПЗУ Украина", "Юнивес", "Альфа-Гарант", "Княжа Винена Иншуренс Групп", НАСК "Оранта" (все - Киев).

Кроме того, кандидатами в члены президиума были избраны "Украинская пожарно-страховая компания" и СК "Ю.Эс.Ай".

Кредобанк приєднався до оновленої програми підтримки малого та середнього бізнесу Києва

 

Кредобанк став партнером оновленої програми підтримки малого і середнього бізнесу Києва, розробленої Київською міською державною адміністрацією у співпраці з Фондом розвитку підприємництва. Програма передбачає компенсацію 50% номінальної ставки за кредитами, яка дає змогу київським підприємцям отримати кредит за реальною ставкою від 6,5% річних.

Учасником програми може стати підприємство, що відповідає критеріям малого та середнього підприємництва (мале підприємство — до 50 працівників та дохід до 10 мільйонів євро на рік, середнє від 50 до 250 працівників та дохід від 10 до 50 мільйонів євро на рік), зареєстроване у Києві та виробничі потужності якого повністю або частково розміщені на території Києва чи області. Позичальник має працювати у сферах сільського господарства, переробної промисловості, торгівлі, готельноресторанного бізнесу, будівництва, телекомунікацій та інших, за винятком виробництва алкоголю, тютюнових виробів, вибухових речовин, зброї, фінансової та страхової діяльності, програмування та азартних ігор. Кредит за програмою можна отримати на придбання чи модернізацію обладнання, придбання, будівництво чи реконструкцію приміщень, впровадження нових технологій, а також на поповнення обігових коштів. Термін кредитування — до 6 років, номінальна ставка — 13% річних. Максимальна сума кредиту не може перевищувати еквівалент 600 000 євро, а участь позичальника в інвестиційному проекті власними коштами повинна бути не менше 20%.

«У нинішній непростий час для малого бізнесу державні програми підтримки малого та середнього бізнесу стають особливо важливими. Оновлена програма фінансово-кредитної підтримки підприємництва Києва дасть змогу підприємцям отримати доступне фінансування на вигідних умовах. Кредобанк не припиняв кредитувати малий бізнес та постійно розширює можливість отримання доступних кредитів завдяки участі у різноманітних державних та міжнародних програмах», — говорить виконавчий директор напрямку корпоративного  бізнесу та МСБ АТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.

Нині Кредобанк є учасником низки програм з пільгового кредитування підприємств від міжнародних фінансових організацій та органів державної влади. Серед них — програми компенсацій відсотків та частини кредитів для окремих галузей від Міністерства аграрної політики та регіональні програми відшкодування кредитних відсотків у Львівській, Тернопільській, Житомирській, Одеській, Закарпатській областях та містах Київ, Хмельницький, Вінниця, Львів та Біла Церква.

 Джерело: прес-служба «Кредобанк»   http://kredobank.com.ua/

МЕГАБАНК с начала карантина передал медикам оборудования

 

МЕГАБАНК с начала карантина передал медикам оборудования на 1,7 млн грн

АО «МЕГАБАНК» оказало благотворительную помощь медицинским учреждениям Харькова для успешного лечения пациентов с пневмонией, в частности, вызванной коронавирусом COVID-19.

В рамках работы Антикризисного штаба Харькова и на запрос медиков банк закупил медицинское оборудование на общую сумму 1,7 млн грн.

Пандемия COVID-19 это вызов, с которым справиться можно только совместными усилиями. «МЕГАБАНК» не смог стоять в стороне инициативы по улучшению материально-технического состояния медучреждений, которые принимают больных с COVID-19. Приобретенное

оборудование находится на баланс Харьковской городской клинической многопрофильной больницы №17, – прокомментировал Председатель Правления АО «МЕГАБАНК» Алексей Яценко.

Как уточнил главный врач Харьковской городской клинической многопрофильной больницы №17 Дмитрий Черепов, это оборудование используется не только больницей №17, но и опорными лечебными заведениями, которые внесены в городскую программу оказания неотложной медицинской помощи пациентам с COVID-19.

В протоколе оказания медицинской помощи пациентам с пневмонией отмечается много другого оборудования, не только аппаратов ИВЛ, которые являются основными для пациентов в тяжелом состоянии.

Кроме искусственного поддержания дыхания, существуют и другие мероприятия, способствующие выздоровлению пациента. То оборудование, которое закупил «МЕГАБАНК», в условиях тотальной нехватки является существенным и большим подспорьем, – прокомментировал главный врач

Дмитрий Черепов. – Еще два месяца назад в ожидании массового поступления пациентов оборудования в наших больницах было принципиально недостаточно. Сегодня же с помощью благотворителей качество оказания медицинской помощи улучшилось. Со своей стороны, «МЕГАБАНК» благодарит медицинских работников, которые борются за здоровье наших граждан, часто рискуя своим.

Источник: пресс-служба «МЕГАБАН  https://www.megabank.ua

Акордбанк долучився до ЛІГА.Money

 

Акордбанк долучився до ЛІГА.Money

 

Акордбанк долучився до нової програми для споживачів фінансових послуг — ЛІГА.Money. Вона реалізується спільно з проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» та запрацює з червня 2020 року.

ЛІГА.Money — це унікальна онлайн-платформа для порівняння умов надання споживчих кредитів.

Завдяки сервісу будь-хто зможе легко віднайти повну та правдиву інформацію про лінійку кредитних продуктів для населення: іпотека; на авто; кредитні картки; позики на особисті цілі.

Навіть не дуже обізнані у фінансах споживачі зможуть просто та швидко віднайти потрібну

кредитну програму та подати до банку заявку на отримання позики. Що важливо: всі умови можна буде порівняти в різних банках. Акордбанк разом із колегами надав детальну інформацію про свої кредитні продукти. Прозорість і максимальна поінформованість

клієнтів — дуже важливі для Акордбанку. Тільки так користувачі зможуть пересвідчитись, що умови кредитування в Акордбанку є одними з найвигідніших, а обслуговування - якісне й оперативне.

Завдяки ЛІГА.Money у цьому можна буде переконуватися щоразу.

Джерело: прес-служба «Акордбанк» www.accordbank.com.ua 

«Антикризові новини» від АТ «КІБ»: банківський сектор України – стабільний

«Антикризові новини» від АТ «КІБ»: банківський сектор України – стабільний

 

«Антикризові новини» від АТ «КІБ»: банківський сектор України – стабільний

Попри карантин та загальносвітовий економічний спад, наразі банківський сектор в нашій країні демонструє стабільність. Ключові показники не зменшуються, а в деяких

сегментах навіть демонструють певний ріст.

Обсяги строкових гривневих депозитів та валютних коштів населення в банках з кінця квітня майже не змінились,а гривневі вклади населення взагалі вже декілька тижнів пе-

ревищують рівень, що спостерігався до початку відпливу в березні. Темпи відпливу валютних коштів з банків нижчі, ніж під час криз 2008 та 2014 років.

Продовжують знижуватись ставки за гривневими депозитами та кредитами. Зокрема, від початку квітня вартість нових строкових гривневих вкладів знизилася, найпомітніше за короткостроковими депозитами. Ставки за гривневими кредитами бізнесу подешевшали до найнижчого у 2020 році рівня.

Водночас з кінця березня продовжується скорочення гривневих кредитів бізнесу та населенню, зокрема суттєво впав попит на споживчі кредити.

Ставки за валютними вкладами, хоча і дещо зросли, але залишаються на низьких рівнях (0.9% річних

за 3-місячними депозитами).

Банки продовжують зі значним запасом виконувати вимоги за коефіцієнтом покриття ліквідності LCR, встановлені на рівні 100%. Цей норматив відображає здатність банку у повному обсязі і своєчасно виконувати зобов’язання перед вкладниками протягом 30 днів стресового періоду. Понад 93% банкоматів та 84% відділень банків працюють в штатному режимі, банки продовжують виконувати зобов’язання перед клієнтами».

Джерело: прес-служба АТ «КІБ» http://cib.com.ua

Страховій компанії "Київська Русь" присвоєно рейтинги

 

Страховій компанії "Київська Русь" присвоєно рейтинги

Рейтинговий комітет РА "Стандарт-Рейтинг" прийняв рішення про присвоєння кредитного рейтингу / рейтингу фінансової стійкості (надійності) страховика Приватному акціонерному товариству "Страхова компанія «Київська Русь» (ЄДРПОУ 31171581) за національною шкалою на рівні uaА+. Страховик з рейтингом uaА+ характеризується високою фінансовою стійкістю порівняно з іншими українськими страховиками.

Джерело: прес-служба СК «Київська Русь»  http://www.krus.kiev.ua

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» підписала договір з Національним банком України

 

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» підписала договір з Національним банком України

 


НБУ визнав Страхову компанію «БРОКБІЗНЕС» переможцем тендеру зі страхування 23.03.2020 року на сайті Prozorro.

Після цього Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» уклала 2 договори страхування

з Національним банком від 09.04.2020 року. Підставою для укладання договору була

перемога в конкурсних торгах на закупівлю послуг щодо обов’язкового страхування

цивільної відповідальності власників транспортних засобів та обов’язкового осо-

бистого страхування від нещасних випадків на транспорті, які були розміщенні в

електронній системі публічних закупівель Prozorro. Після розгляду пропозицій всіх

учасників тендеру, умови страхування від Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» були

визнані кращими серед всіх запропонованих на відкритих торгах. Дата прийняття

рішення про акцепт пропозиції конкурсних торгів – 23.03.2020 року.

Сума договорів становить 160999,00грн. Страхуванню підлягає – 164 одиниці

транспортних засобів та 104 працівника; строк дії договору – 12 календарних місяців.

Прес-служба СК «БРОКБІЗНЕС» www.bbs.com.ua

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru