Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

9-та Міжнародна Конференція та Виставка Сталої Енергетики SEF-2017 KYIV

З 9 по 11 жовтня 2017 р. у конгресно-виставковому центрі «Парковий» (Київ) пройде найбільший у Східній Європі бізнес-захід, присвячений новітнім енергетичним технологіям, відновлювальним  джерелам енергії та енергоефективності - 9-та Міжнародна Конференція та Виставка Сталої Енергетики SEF-2017 KYIV.

За останні дев'ять років SEF KYIV підтвердив свій статус найавторитетнішої та найбільшої бізнес-платформи, присвяченої сталій енергетиці Східної Європи, участь у якій традиційно включена найбільшими ринковими гравцями до своїх робочих графіків.  SEF KYIV пропонує високоякісну робочу програму, унікальну галузеву аудиторію, видатних спікерів та виняткові можливості для ділових комунікацій.

Участь у SEF KYIV традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку  інвестиційних енергетичних проектів у промисловості та муніципальному секторі, сонячній енергетиці, вітроенергетиці, біоенергетиці та інших галузевих напрямках.

Цього року SEF-2017 KYIV буде проходитись у 3-денному форматі. Зокрема, 9-10 жовтня проходитиме конференція, 10-11 жовтня відбуватиметься виставка.

Вперше у 2017 р. складовою частиною SEF KYIV стане Tech Energy Competition - SEF AWARDS — конкурс проектів сталої енергетики у Східній Європі.

Важливою складовою SEF KYIV також є програма зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом.  

Протягом трьох днів на SEF-2017 KYIV будуть представлені та обговорені останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх технологічних досягнень.

Технологічна частина заходу також буде представлена з боку головних ринкових гравців рішеннями для промислового сектору, комунального господарства, а також приватних домогосподарств.

SEF KYIV — це одна з найкращих подій цього року для компаній, які працюють в напрямках традиційної та відновлювальної енергетики, енергоефективності та підприємств і приватних домогосподарств, які зацікавлені у впроваджнені новітніх технологій для підвищення енергоефективності та розвитку нових бізнес-проектів у енергетичній сфері.  

Також 10 та 11 жовтня під час SEF-2017 KYIV будt проведено комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати власний стабільний бізнес.   

Організатором SEF-2017 KYIV є  Центр Іноваційного Бізнесу.

Станьте учасником SEF-2017 KYIV та приєднуйтесь до всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сталої енергетики, постачальників найсучасніших технологічних рішень у сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики — всіх  особистостей, які своєю діяльністю та досягненнями активно змінюють енергетичний ландшафт Східної Європи. Саме тут починаються проекти сталої енергетики.

Офіційний сайт SEF-2017 KYIV: sefkyiv.com

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru