Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

ЛАУРЕАТ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2017» в номінації «Підприємець року»

Олег МÁЙБОРОДА

Генеральний директор ТОВ «Укрбуд Девелопмент»

 

Три головні події 2017 року  за Вашою версією:

а) досягнення цифри в 55 збудованих в Києві будинків за п'ять років, закріплення за компанією статусу лідера столичного ринку нерухомості;

б) включення «Укрбуд Девелопмент» до числа кращих роботодавців України;

в) включення в рейтинг кращих топ-менеджерів України.

Ваша «Формула успіху»: Ніколи не приймати необачних рішень, до всього підходити з позиції логіки та завжди зберігати холодний розум. Достойно приймати удари долі. При цьому не стояти на місці - ставити нові завдання та цілі, будувати плани і постійно рухатися вперед.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Ким тільки не мріяв - починаючи від десантника ВДВ і закінчуючи президентом країни. Головне, що для мене об'єднує всі професії, в яких я себе бачив в дитинстві - це бажання приносити користь суспільству, робити щось значуще.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? Є мрія повністю привести до ладу Київ. Реставрувати всі старі будівлі, відновити пам'ятки архітектури в історичному центрі столиці. Починаючи з реконструкції княжого граду на Замковій горі - частини архітектурно-історичного комплексу «Стародавній Київ».

Загалом мрію відновити всі старі замки України, а ще побудувати автобани. Думаю, це дасть поштовх розвитку внутрішнього туризму в нашій країні.

А глобально - вивести Україну в лідери на світовій арені. Зробити її локомотивом всієї Європи - в аграрному бізнесі, енергетиці, оборонній сфері, туризмі. Щоб українці пишалися своєю країною, пов'язували своє майбутнє тільки з нею і не роз'їжджалися по зарубіжжю.

Говорячи слово УСПІХ, який вміст ви в нього вкладаєте?: Сьогодні щоб бути успішним, треба в першу чергу хотіти прийти до успіху. Але при цьому потрібно ще й мати необхідні для цього якості. Вміти ризикувати, коли це виправдано, довіряти своїй інтуїції, але тверезо оцінювати будь-які ризики, не втрачати голову, намагатися дивитися ширше. Ставити правильні цілі, весь час піднімати планку. І шукати саме ту сферу, де можна максимально себе реалізувати.

Ваш улюблений афоризм?: «Песиміст бачить труднощі у кожній можливості, оптиміст в кожній труднощі бачить можливості» Уінстон Черчилль.

Кого Ви вважаєте взірцем успішного бізнесмена? Максима Вікторовича Микитася - людину, яка зробила корпорацію «Укрбуд» такою, яка вона є зараз. Це людина, яка сама себе створила, без будь-чиєї допомоги, і всього за десять років пройшла величезний шлях.

Чому Ви зайнялись саме цим видом бізнесу (діяльності)? Так вийшло, що саме в цій сфері я знайшов себе після досить тривалих і різнобічних пошуків. Крім того, це дуже командна сфера, а я однозначно командний гравець.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? J А якщо все-таки в грошах, то чому? J У дружбі, в сім'ї, в можливості не зраджувати своїм життєвим принципам. А гроші - це всього лише засіб, хоч і прожити без них не вийде.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» Я вважаю, що у мене вже є точка опори. Є цілі, є завдання, і далі все залежить тільки від мене.

Кому в цьому житті Ви заздрите? J Своєму синові - у нього ще все попереду, і він сьогодні має набагато більше можливостей, ніж я в його віці.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? J Прагнення бачити в людях тільки хороше. На жаль, не всі люди заслуговують такого довірливого ставлення. Деякі можуть підвести.

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка? Їх дві. Це «Три мушкетери» Олександра Дюма та «Стів Джобс» Уолтера Айзексона. Перша - одна з кращих книг про дружбу, а друга - дивовижна історія про тернистий шлях до успіху одного з найяскравіших бізнесменів в історії.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? З Гаєм Юлієм Цезарем. Хотілося б повчитися у нього тому, як ефективно робити кілька справ одночасно.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Чудеса світу гарні саме там, де вони знаходяться. Краще створити в рідному місті нове чудо світу. А потенціал у наших людей для цього є, вони здатні створити диво.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Максимус.

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? На Поділ, прогулятися Андріївським узвозом. А якщо не в Києві, то влаштував би йому тур в Карпати - щоб познайомити з їх неймовірною природою та численними замками.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Головне досягнення - це те, що я знайшов те місце, де я дійсно можу себе реалізувати. Де виходить мріяти і втілювати ці мрії в життя. А помилки, звичайно ж, були, і ще будуть, напевно. Але таких, за які я б собі до цих пір докоряв, на превелике щастя, не було.

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Подорожі та проведення вільного часу в сімейному колі.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru