Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Незабаром завершиться голосування, що визначить «Фаворитів Року – 2017»!

Незабаром завершиться голосування, що визначить «Фаворитів Року – 2017»!

Конкурс народних уподобань «Фаворити Успіху» повідомляє про скоре завершення щорічного голосування на FAVOR.com.ua, що проводиться з метою визначення найкращого вибору — найкращих товарів і послуг України 2017 року, а також найяскравіших представників шоу-бізнесу!

Лічені лні лишилися до завершення циклу досліджень уподобань українців у 2017 році та до публікації у відкритий доступ фінальних результатів — рейтингів довіри споживачів до асортименту ринкових пропозицій у кожній з 588 категорій!

До кінця грудня все ще є можливість встигнути взяти участь у народному голосуванні, щоби обрати своїх персональних Фаворитів — найращі торгові марки товарів і послуг 2017 року! Ваш голос може стати вирішальним, оскільки у ряді номінацій просто зараз відбувається справжня «битва брендів» — перевага голосів може змінитися в будь-яку хвилину! Свої уподобання та рекомендації найкращого вибору вже вказали понад 40 тисяч небайдужих людей зі всієї України та більше 200 авторитетних галузевих експертів, публічних людей і знаменитостей, представлених поіменно.

Переможцями народного рейтингу щорічно стають найкращі торгові марки, продукція і послуги яких своєю виключною якістю та сервісом заслужили максимум довіри українських споживачів, що є найкращою рекомендацією у подальшому повсякденному виборі.

Незабаром, за тиждень до Нового Року, онлайн-голосування, яке тривало впродовж усього року з 1 січня, буде зупинено, а результати зафіксовано. Згідно з методикою конкурсу та дотримуючись принципів відкритості та прозорості, результати громадського онлайн-опитування та анкети спеціальних журі пройдуть додаткову перевірку дослідницької компанії InMind, а також будуть передані на аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Після публікації остаточних рейтингів по кожній з 588 номінацій, черговим етапом роботи конкурсу стане повідомлення громадськості про рейтинги і підготовка до церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2017», яка відбудеться в березні або у квітні наступного року (точну дату ще буде анонсовано). Це буде вже 15-а на рахунку конкурсу, напівювілейна церемонія нагородження!

На цей святковий захід будуть запрошені представники професійних журі: галузеві експерти, українські знаменитості, а також традиційно обмежена кількість безкоштовних запрошувальних квитків дістанеться найактивнішим учасникам онлайн-голосування, які вказали свої уподобання в не менше 100 номінаціях!

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru