Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Большой шаг в уникальном инженерном проекте – надвижка арки ЧАЭС Новая конструкция защитит разрушенный реактор 4-го энергоблока

 

 

 

Сегодня в одном из самых амбициозных инженерных проектов в истории человечества произошло знаменательное событие - начался процесс надвижки в штатное положение арки, которая укроет радиоактивные отходы, образовавшиеся в результате катастрофы на Чернобыльской АЭС в 1986 году.

Новый безопасный конфайнмент (НБК) Чернобыльской АЭС - крупнейшая из когда-либо построенных подвижных наземных конструкций длиной 165 м, высотой 110 м и общим весом 36200 т.

 

В настоящее время эта конструкция надвигается в штатное положение над 4-м энергоблоком ЧАЭС, который был разрушен во время аварии 30 лет назад.

Надвижка началась в 14:15. Огромное стальное сооружение уже переместилось на расстояние 6 метров. После анализа начального этапа движения процесс надвижки продолжится и должен будет завершиться в ближайшие дни ...

«Workshop. Аутсорсинг для страхових компаній» 17 листопада 2016 року

Шановні керівники страхових компаній!

Враховуючи висловлені вами побажання і запити, внесено деякі зміни в програму конференції «Workshop. Аутсорсинг для страхових компаній», що відбудеться 17 листопада 2016 року в м.Києві в готелі «Дніпро».

Так, в залі «Візантія» з 12-00 до 18-00 буде проведено сім презентацій, розрахованих безпосередньо на аудиторію топ-менеджерів та керівників підрозділів фінансових, розвитку і HR. Вони хоча і охоплюють дещо різні сфери діяльнсті керівників, але  цільове призначення цих презентацій - стати інформаційною базою для прийняття актуальних на даний час рішень вищим керівництвом страховиків. Це такі презентації ...

 

Семинар «БУХГАЛТЕРСКИЕ И НАЛОГОВЫЕ НОВОСТИ»






Издательский дом «Украина Бизнес» при  поддержке Общественного совета при ГФС проводит Семинар

«БУХГАЛТЕРСКИЕ И НАЛОГОВЫЕ НОВОСТИ»

г. Киев, Гостиничный комплекс «Турист»

29 ноября 2016   с 13.00 до 17.00


 

Если Вы руководитель, бизнесмен, бухгалтер, представитель малого и среднего бизнеса – этот семинар для Вас



 

 

Регистрация участников в 12.30. Начало Семинара в 13.00  


ПРОГРАММА СЕМИНАРА

1. Проект Закона о внесении изменений в Налоговый кодекс Украины

2. Минимальная зарплата: последствия и риски резкого повышения

3. Налог на прибыль:

– Декларация по налогу на прибыль: практические советы по заполнению.

– Актуальные изменения по налогу на прибыль ...

Роль асоціації на ринку кредитної кооперації – консолідуюча

Незважаючи на стрімке зниження платоспроможності потенційних позичальників, Всеукраїнська асоціація кредитних спілок (ВАКС) допомагає пережити важкі часи, які переживає Україна з найменшими втратами, та зберегти кошти людей, що довірили кредитним спілкам свої заощадження. Маючи багатий професійний досвід, переживши різні складні періоди, ВАКС і далі буде активно працювати, представляти і захищати інтереси своїх членів, яких і надалі вважатимуть гідними представниками ринку кредитної кооперації. Сьогодні гість нашого видання – президент асоціації Мороз Ольга Леонідівна.

– Ольга, прийміть наші вітання зі вступом на посаду. І відразу питання, які якісні зміни очікують ВАКС?

– Дякую і хочу подякувати своїм колегам з Всеукраїнської асоціації кредитних спілок за довіру. Асоціація працює вже понад 10 років. Увесь цей час її історію створюють кредитні спілки-члени ВАКС, які об’єдналися, щоб побудувати систему спільної підтримки. Свого часу, серед пріоритетів такої системи визначили «дотримання правил, стандартів і процедур діяльності кредитних спілок-членів Асоціації».

Отже, сьогодні у ВАКС діють «Професійний стандарт поведінки кредитних спілок-членів Асоціації на ринку кредитної кооперації». Такий стандарт був цеглинкою для запровадження механізмів самоконтролю в рамках членства ВАКС.

Упевнена, що систему самоконтролю між членами ВАКС потрібно розвивати й вдосконалювати, тому зміни можуть відбутися саме тут.

– Яку Ви бачите роль асоціації на ринку кредитної кооперації?

– Серед членів ВАКС 70 % – це кредитні спілки, які стабільно працюють вже понад 5-15 років! Кредитна спілка «Вигода» (створена 1992 року в місті Стрий) прокладала першу дорогу кредитної кооперації в Незалежній Україні.

Церковна кредитна спілка «Анісія» (заснована 1995 року в місті Львів) першою одержала Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи (КС). І «Вигода», і «Анісія» входять до ВАКС.

Асоціація – це досвід, професіоналізм, традиції. На цьому фундаменті ВАКС і будує свою діяльність.

У той же час, кредитні спілки-члени ВАКС постійно стикаються з фінансовими ризиками, що виникають у діяльності фінансових установ. Зокрема, кілька фінансових криз минулих років, їх наслідки, зменшення довіри до української фінансової системи спричинили ситуацію, коли спілки не можуть повністю дотримуватися фінансових нормативів діяльності.

Тільки об’єднуючись кредитні спілки здатні створити потужний рух, захистити себе й інтереси своїх членів на державному рівні, виробити для себе єдині уніфіковані правила поведінки, технологічні та професійні стандарти, механізми оздоровлення і багато-багато іншого.

Таким чином, роль асоціації на ринку кредитної кооперації – консолідуюча.

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   

 
  

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
   
"Камелія" квіти від виробника
 
 

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ






















НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru