Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

УКРАЇНЦІ ТРИМАЮТЬ НА ДЕПОЗИТАХ ЕКВІВАЛЕНТ РІЧНОГО ДОХОДУ ДЕРЖБЮДЖЕТУ

 

Депозити населення в банках сьогодні досягли 366 мільярдів гривень, що дорівнює річним доходам Державного бюджету. Про це сьогодні у своєму вступному слові під час засідання уряду повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент УНН.

Він зазначив, що обсяг депозитів громадян у банках виріс минулого року майже на 60 мільярдів гривень (або на 19%), а порівняно з 2009 роком – на 155 мільярдів гривень (або на 73%).

ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ МИКОЛА АЗАРОВ ПООБІЦЯВ БІЗНЕСУ МІНІМІЗУВАТИ КІЛЬКІСТЬ ПЕРЕВІРОК

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час засідання уряду доручив міністру економічного розвитку і торгівлі Ігорю Прасолову пришвидшити доопрацювання законопроекту “Про внесення змін до Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” щодо обмеження втручання у діяльність суб’єктів господарювання”, передає кореспондент УНН.

АНДРІЙ СТАСЕВСЬКИЙ: «СЬОГОДНІ КРЕДИТНІ СПІЛКИ — САМЕ ТІ ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ, З ЯКИМИ ПЕРЕСІЧНОМУ УКРАЇНЦЮ ПРАЦЮВАТИ НАЙЛЕГШЕ»

 

Наприкінці 2012 року Андрій Леонідович Стасевський, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, поділився з нами своєю думкою щодо того, наскільки вдалим 2012-ий був для ринку кредитної кооперації й чи всі заплановані зміни вдалося втілити, а також чого очікувати кредитним спілкам вже з січня 2013-го.

ПАМ’ЯТКА ЩОДО ОПУБЛІКУВАННЯ РІЧНОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ

ПАМ’ЯТКА ЩОДО ОПУБЛІКУВАННЯ РІЧНОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ

Компанія, що публікує річну фінансову звітність в тижневику «Україна Бізнес Ревю»:

  1. Надсилає заявку на опублікування річної фінансової звітності на адресу [email protected] або [email protected] чи використовує усне замовлення публікації за телефонами редакції: 0-44-238-68-38, 0-44-238-68-40.
  2. Надсилає на електронну пошту редакції річну фінансову звітність (форми звітності, що повинні бути опубліковані, та аудиторський висновок) в форматі Word чи Excel.
  3. Заповнює візитівку компанії, вказуючи дані про компанію та контактні дані, бланк для заповнення надається редакцією «Україна Бізнес Ревю».
  4. Надсилає до редакції примірник річної фінансової звітності, завірений підписом аудиторської компанії чи аудитора, якими проводилася перевірка річної фінансової звітності, за адресою: Видавничий Дім «Україна Бізнес», вул. Новокостянтинівська, 2-А, м. Київ, 04080. Редакція «Україна Бізнес Ревю» для підтвердження правильності даних фінансової звітності також приймає надіслані на електронну адресу [email protected] або [email protected] відскановані примірники вказаних вище документів.
  5. Оплачує рахунок-фактуру за опублікування річної фінансової звітності.
  6. Отримавши від редакції заверстаний макет власної річної фінансової звітності та аудиторського висновку, узгоджує його (за наявності зауважень) та надає в визначений редакцією час дозвіл на друк даного макету.
  7. Отримує 5 примірників випусків «Україна Бізнес Ревю» з надрукованою власною річною фінансовою звітністю та акти виконаних робіт.

 

НАГАДУЄМО, якщо Ваша компанія не має власного веб-ресурсу, ми пропонуємо можливість розміщення річної фінансової звітності на інформаційному порталі Видавничого Дому «Україна Бізнес Ревю» (www.ukrbizn.com), що коштуватиме 300 грн.

 

ПРИВАТБАНК СКАСУВАВ КОМІСІЮ ЗА КОНВЕРТАЦІЮ ВАЛЮТ ПРИ ОПЛАТІ КАРТКАМИ ЗА КОРДОНОМ

ПРИВАТБАНК СКАСУВАВ КОМІСІЮ ЗА КОНВЕРТАЦІЮ ВАЛЮТ ПРИ ОПЛАТІ КАРТКАМИ ЗА КОРДОНОМПриватбанк, що входить до групи найбільших, скасував комісію за конвертацію валют при оплаті картками за кордоном.

Про це сказано в повідомленні фінустанови.

"З початку січня 2013 року Приватбанк скасував комісію за конвертацію валют при оплаті своїми пластиковими картками товарів і послуг за кордоном. Безкомісійний режим оплати діє для будь-яких платіжних карток банку й у будь-якій країні світу", — зазначено в повідомленні.

Раніше така комісія становила до 3% від вартості купованого або послуги.

НАБУ СТУРБОВАНА ВІДМОВАМИ "ІНФОРМАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ" У НАДАННІ БАНКАМ ІНФОРМАЦІЇ ІЗ ДЕРЖРЕЄСТРУ ОБТЯЖЕНЬ РУХОМОГО МАЙНА

 

Незалежна асоціація банків України (НАБУ) стурбована відмовами державного підприємства "Інформаційний центр" з початку 2013 року в наданні банкам інформації з державного реєстру обтяжень рухомого майна без попередньої оплати такої послуги.

Про це сказано в повідомленні НАБУ.

"З початку 2013 року державне підприємство "Інформаційний центр" відмовляє банківським установам у внесенні, зміні та одержанні інформації в електронному вигляді з держреєстру обтяжень рухомого майна, посилаючись на необхідність попередньої оплати кожної послуги та надання підтверджувального документа про плату за внесення запису до реєстру", — зазначено в повідомленні.

ДЕПУТАТ РАДИ КІНАХ (ПР) ПРОГНОЗУЄ ВІД'ЄМНЕ САЛЬДО ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ ТОВАРАМИ НЕ МЕНШ НІЖ $15 МЛРД ЗА ПІДСУМКАМИ 2012

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах прогнозує, що за підсумками 2012 року імпорт товарів перевищить експорт не менш ніж на 15 млрд доларів.

Про це він сказав у ході круглого столу "Стратегічні й тактичні завдання економічної дипломатії та проблеми професійної підготовки".

"Хочу звернути нашу загальну увагу на ту дуже негативну тенденцію, яку ми сьогодні маємо в контексті результатів нашої зовнішньої торгівлі. 2010 рік — від'ємне сальдо торгівлі товарами мінус 9 млрд, 2011 рік — від'ємне сальдо мінус 14 млрд, поточний, який уже завершився, 2012 рік ми очікуємо мінімум мінус 15 млрд доларів від'ємного сальдо зовнішньої торгівлі", — заявив депутат.

КАБМІН ЗАТВЕРДИВ ПОРЯДОК РОБОТИ ЄДИНОГО ПОРТАЛУ АДМІНПОСЛУГ

 

Кабінету Міністрів затвердив порядок роботи єдиного державного порталу адміністративних послуг.

Про це сказано в постанові №13 від 3 січня.

Цією постановою Кабмін затвердила, що портал функціонує з метою забезпечення доступу громадян до інформації про адмінпослуги через інтернет, зокрема, шляхом скачування і заповнення в електронній формі заяв і інших документів, необхідних для одержання адмінпослуг.

Крім того, портал забезпечує можливість одержання інформації про хід розгляду заяв, а також можливість здійснення дистанційної оплати за одержання адмінпослуг.

На порталі розміщаються реєстр послуг, інформація про центри надання, а також реквізити необхідних нормативно-правових актів і електронні форми документів.

Власником порталу є Міністерство економічного розвитку та торгівлі, що відповідає за правдивість, повноту та своєчасність розміщення інформації на порталі.

Крім того, постановою відзначається, що Мінекономіки разом з Держагентством з питань науки, інновацій і інформатизації необхідно розробити в 3-місячний строк вимоги до цього порталу.

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru