Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

ЛСОУ: страховщики non-life в июне снизили сбор страховых платежей на 2,2%

 

ЛСОУ: страховщики non-life в июне снизили сбор страховых платежей на 2,2% Страховые компании, члены Лиги страховых организаций Украины (ЛСОУ), в июне 2013 года снизили сбор страховых платеже на 2,2% по сравнению с маем текущего года .  Объемы валовых страховых выплат уменьшились на 1,7%, уровень выплат вырос на 0,5%. 

 Среди видов страхования в портфеле страховщиков преобладает добровольное имущественное страхование – 45,5% общих платежей. Доля негосударственного обязательного страхования составляет 30,3%, добровольного личного страхования (кроме страхования жизни) – 19,8%, добровольного страхования ответственности – 4,2%... 

За 6 місяців 2013 р. обсяг укладених договорів з «Універсальною» збільшився на 65%

 

За 6 місяців 2013 р. обсяг укладених договорів з «Універсальною» збільшився на 65% 

Розмір зібраних страхових премій Страхової компанії «Універсальна» в січні-червні 2013 р. склав 126 927 тис. грн. Компанія виконала свої зобов'язання перед клієнтами, виплативши 36 459 тис. грн страхових відшкодувань. 

За звітний період в компанії було укладено 306 213 договорів страхування, що на 65% перевищує загальний об’єм укладених договорів за аналогічний період минулого року ( 185 992 договорів ). З них 183 928 договорів - з особистого страхування (крім страхування життя) – зростання на 279% .

Державні допомоги за липень профінансовані повністю

Державні допомоги за липень профінансовані повністю

 

Державні допомоги за липень профінансовані повністю

 

В Україні завершилось фінансування державних соціальних допомог за липень. Про це повідомив директор Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Мущинін.

 

«За оперативною інформацією з регіонів, усі області України вже одержали кошти другого траншу державних соціальних допомог – 305,6 млн. грн. Взагалі, протягом місяця на це було спрямовано 3 млрд. 215,9 млн. грн.», - сказав він.

 

За словами Віталія Мущиніна, на даний час триває зарахування коштів до районних управлінь соцзахисту населення. Таким чином, найближчим часом кошти надійдуть на рахунки усіх отримувачів... 

Форум Банк профінансував Дніпропетровське комунальне підприємство

Форум Банк профінансував Дніпропетровське комунальне підприємство

 

Форум Банк профінансував Дніпропетровське комунальне підприємство

 

Форум Банк відрив кредитну лінію в розмірі 30 млн. грн. Дніпропетровському міському комунальному підприємству "Управління з ремонту та експлуатації автодоріг". Кредит надано строком на 3 роки. Отриманий обсяг фінансування дозволить муніципалітету продовжити в повному обсязі ремонт автодоріг міста Дніпропетровськ.

 

"Оперативне фінансування надає можливість муніципалітетам та комунальним господарствам своєчасно виконувати роботи з підтримки інфраструктури міст у гарному стані. А ремонт автодоріг є одним з завдань для міської влади, що потребують найбільших ресурсів. Своєчасне кредитування муніципалітетів дозволяє містам України зберігати свій неповторний зовнішній вигляд та змінюватися на краще", — прокоментував Андрій Толочко, Директор Департаменту корпоративного бізнесу Форум Банку. — "В розвитку муніципального кредитування Форум Банк бачить великий потенціал. Ми докладемо максимум зусиль, аби все більше міст України мали змогу покращити свою інфраструктуру завдяки нашому кредитуванню".

Підвищення рівня фінансової грамотності населення

 

Підвищення рівня фінансової грамотності населення

 

Результати опитування, проведеного компанією GfK на замовлення Незалежної асоціації банків України (НАБУ), свідчать про недостатньо високий рівень фінансової грамотності населення - лише 9,2% на постійній основі контролюють свої доходи та витрати, а фінансовим плануванням власного бюджету цікавляться лише 8,7% опитаних. Цей фактор не в останню чергу впливає на популярність банківських послуг. Тому  серед громадян, яким вдається робити заощадження, найбільшою популярністю  користуються заощадження в готівковій формі (таку відповідь дали 44,4% опитаних), 0,3% - вкладають в золото або ювелірні вироби, і лише 3,7% українців кладуть вільні кошти в банк. Найпопулярнішими банківські заощадження є серед людей 30-39 років (5,9% таких  респондентів зберігають вільні кошти саме в банках). Має значення й рівень освіти. Серед людей з вищою освітою банківські заощадження використовують 6,9%, тоді як серед людей з середньою освітою – тільки 2%.

Для порівняння, згідно з результатами опитування, проведеного в Росії, 77,1%  опитаних вважають потенційно привабливим 

В первом полугодии 2013 г. UTG реализовала более чем на 20 млн. грн. объектов коммерческой и жилой недвижимости

 

В первом полугодии 2013 г. UTG реализовала более чем на 20 млн. грн. объектов коммерческой и жилой недвижимости

 

Отдел продаж недвижимости компании UTG отчитался об успешных результатах работы в первом полугодии 2013 г.

 

- Мы заключили ряд сделок по продаже недвижимости в интересах своих клиентов, владельцев крупных многофункциональных комплексов, – рассказывает директор по развитию компании UTG Сергей Хоменко. – Как правило, это были сделки по продажам офисных и торговых помещений, входящих в состав строящихся или уже построенных крупных жилых объектов. Общая сумма всех сделок за минувшее полугодие превышает 20 млн. грн.

 

Направление продаж недвижимости существует в UTG с 2009 г. За это время специалистами компании были проданы помещения различного предназначения более  чем на 160 млн. грн

Ліквідатором АТ «БАНК «ТАВРИКА» подано позови до суду про стягнення заборгованості з боржників

Ліквідатором АТ «БАНК «ТАВРИКА» подано позови до суду про стягнення заборгованості з боржників

 

 

 

З метою забезпечення повернення коштів кредиторам ПАТ «БАНК «ТАВРИКА» (далі – АТ «БАНК «ТАВРИКА»), що не гарантуються та не відшкодовуються за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд), уповноважена особа здійснює заходи щодо інвентаризації майна АТ «БАНК «ТАВРИКА» та формує ліквідаційну масу.

До ліквідаційної маси АТ «БАНК «ТАВРИКА» включається будь-яке нерухоме та рухоме майно, кошти, майнові права та інші активи АТ «БАНК ТАВРИКА», яке підлягатиме незалежній оцінці та подальшій реалізації.

Для формування ліквідаційної маси  уповноважена особа Фонду на ліквідацію АТ «БАНК ТАВРИКА» вживає усіх необхідних заходів щодо повернення дебіторської заборгованості банку, заборгованості позичальників перед банком та повернення майна банку, що перебуває у третіх осіб...

Страховая компания «Краина»: количество обращений по КАСКО

 

Страховая компания «Краина»: количество обращений

по КАСКО

СК «Краина», которая работает на рынке классического рискового страхования, с января по июль включительно приняла 1 181 обращений по КАСКО, что на 26% больше, чем в 2012 году. Наибольшее количество обращений на выплату СК «Краина» получила из АР Крым, Киева и области. Замыкает тройку регионов-лидеров по обращениям Херсонская область. 

 

Автомобилисты чаще всего сообщали о наступлении страхового случая по риску ДТП (более 70% всех обращений). Об угоне автомобиля принято 10 заявлений.

 

Всего за 7 месяцев 2013 года СК «Краина» урегулировала и произвела выплату возмещений по 1138 КАСКО-обращениям на общую сумму  10 584 464,32 грн., что на 27% больше прошлогодних показателей: было урегулировано 940 дел, произведена выплата      8 776 863,07 грн

Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила нові точки продажів

 

Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила нові точки продажів

 

Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила дві нові точки продажів у Києві по вул. Саксаганського, 43 і по вул. Солом'янська, 28.

Відкриваючи точку продажів по вулиці Саксаганського, дирекція посилила присутність у центральному районі міста, де знаходяться численні офіси компаній і зосереджені маршрути громадського транспорту, а також значний потік автомобілів. Завдяки зручному розташуванню відділення, страхувальник витратить мінімум часу на оформлення договору. Оплата поліса також не викличе жодних проблем - поруч розташовані відділення багатьох банків, з якими у НАСК «Оранта» укладено договори з прийому страхових платежів без комісії для клієнта.

Нове відділення дирекції в Солом'янському районі дозволить охопити великий житловий масив, поруч з офісом знаходиться популярний міський ринок. У новій точці продажу можна придбати будь-які види страховок як для фізичних, так і для юридичних осіб..

Новый партнер «Базы Автозвука»

 

 

 

Новый партнер  «Базы Автозвука»

Ассистирующая компания НАСК «Оранта» - «Гарант-Ассистанс», стала новым партнером «Базы Автозвука». Теперь все владельцы карт помощи в дороге от «Гарант-Ассистанс» смогут получить скидку 3 % на весь ассортимент товаров в сети магазинов «База Автозвука». Компания «Гарант-Ассистанс» создана в 1999 году как первая украинская компания, которая предлагает комплекс качественных и доступных услуг автомобилистам в Украине и на территории Европы. Компания специализируется на предоставлении услуг по информационной и организационной поддержке, помощи в дороге, медицинского и страхового ассистанса

Назад Вперед
Наверх
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   

 
  

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
   
"Камелія" квіти від виробника
 
 

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ






















НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120



Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru