Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Про чергове засідання Президії МТСБУ

 

23 липня 2014 року у приміщенні МТСБУ  відбулось чергове засідання Президії МТСБУ. 

 

 На засіданні були присутні представники страховиків, які входять до складу Президії: Володимир Ганчак (ТДВ «СТДВ «Глобус»), Юрій Гришан (ПрАТ «СТ «Іллічівське»),  Максим Межебицький (АТ «СК «АХА Страхування»), Мачей Шишко (ПрАТ СК «ПЗУ Україна»), Наталія Гудима (за дорученням ПАТ «СК «Універсальна»), Павло Царук (АТ СГ «ТАС»), Роман Маленко (ПрАТ СК «Саламандра-Україна»), Михайло Рушковський (за дорученням ТДВ «Альянс-Україна»), Євген Матушевський (ПрАТ «СК «АСКО-Донбас Північний»). 

 

 У ході засідання був обговорений Порядок формування і використання додаткового гарантійного внеску до Фонду захисту потерпілих МТСБУ (концепція «зв’язування» коштів). Членами Президії було прийняте рішення про перенесення розгляду цього питання на наступне засідання, а Дирекції МТСБУ - скликати спільне засідання Правового комітету та Комітету з управління ризиками для ґрунтовного доопрацювання Порядку.  

 Крім того, Президією було затверджено План заходів щодо удосконалення регламентних виплат з фонду захисту потерпілих та прийняті звіти про рух коштів фонду захисту потерпілих та фонду страхових гарантій за ІІ квартал 2014 р. Також  прийнятий звіт щодо розподілу інвестиційного доходу, отриманого від розміщення коштів гарантійних внесків у централізованих страхових резервних фондах МТСБУ (ЦСРФ) за ІІ квартал 2014 р. 

 

 Президією був схвалений персональний склад Дорадчих органів МТСБУ та встановлено, що право голосу під час засідання Дорадчих органів МТСБУ мають лише представники страховиків-членів МТСБУ. 

 

 З метою оперативної та ефективної реалізації Дорожньої карти членами Президії одноголосно був затверджений План роботи Дирекції  МТСБУ на ІІ півріччя 2014 року. Значна увага також була приділена питанню оптимізації витрат на утримання Бюро. В результаті обговорення було вирішено зменшити загальний кошторис, щонайменше на 20%, та вийти на розрахунковий річний кошторис не більше, ніж 20 млн.грн на рік. Водночас, Генеральний директор МТСБУ Наталія Гудима зазначила, що досягненням роботи Дирекції станом на 01.07.2014р. є економія витрат на утримання Бюро у розмірі майже 3 млн.грн. у порівнянні з 2012 роком, та більше 6 млн.грн. у порівнянні з 2013 роком. Також Дирекцією МТСБУ з 01.04.2014р. було припинено щомісячну передоплату за подальше виготовлення бланків полісів без оцінки їх реальної потреби, що дозволило збільшити інвестиційний портфель і не втрачати на доходності фондів (за підсумками 2013 року інвестиційні втрати від таких операцій склали більше 3 млн.грн.) 

 

 Доопрацьований звіт щодо витрат на утримання Бюро буде заслухано на наступному засіданні Президії МТСБУ, яке відбудеться 7 серпня 2014 року. 

 

Джерело: МТСБУ

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru