Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Реформування страхового ринку – гарантія забезпечення сталого розвитку галузі

 

 

 Керівництво МТСБУ взяло участь у круглому столі, ініційованому Нацкомфінпослуг, який був проведений 16 квітня 2014 року та присвячений питанню реформування і розвитку страхового ринку України. До обговорення найактуальніших проблем ринку також долучились народні депутати України, представники Ліги страхових організацій України, Української федерації убезпечення, Асоціації «Страховий бізнес», Харківського союзу страховиків, Товариства актуаріїв України, Товариства фінансових аналітиків, Федерації страхових брокерів України, Громадської ради при Нацкомфінпослуг, ВГО «Профспілка страхових брокерів України».

Представники професійних організацій страхового ринку багато уваги приділили обговоренню нормативних актів, прийняття яких негайно потребує страховий ринок. Також одним із важливих питань наради стало питання управління централізованими резервними фондами МТСБУ.

 

Генеральний директор МТСБУ Наталія Гудима, звернула увагу учасників засідання на необхідністі спільно розробити рекомендації щодо інвестиційної політики МТСБУ.

«У цьому процесі будуть приймати участь страховики та Координаційна рада, в яку входить Нацкомфінпослуг і Верховна Рада. Також існує питання щодо порядку формування витрат та оцінки фондів МТСБУ. Заради отримання фахових рекомендацій Бюро збирається залучити до цієї роботи аудиторську компанію Deloitte», – зазначила генеральний директор. 

 

Актуальною темою обговорення також стало питання покриття страхових резервів МТСБУ.

«Дуже важливе питання – це прийняти в покриття страхових резервів фонди МТСБУ. У частині «Зеленої картки» це було дозволено, але для внутрішніх договорів – заморожено. Оскільки ці гроші є коштами страховиків для майбутніх виплат, треба вирішити, яку їх частку можна приймати в покриття страхових резервів», – наголосила Наталія Гудима.

Учасниками круглого столу було прийнято рішення про внесення пропозицій щодо розробки Стратегії розвитку страхового ринку. Моторне (транспортне) страхове бюро України також долучилось до внесення своїх пропозицій у Стратегію розвитку страхового ринку в сегменті ОСЦПВ. 

 

«Ми плануємо утворювати відповідні робочі групи, проводити Комітети, наради, круглі столи. Реалізація Стратегії – робота не одного дня. Я, як генеральний директор, сподіваюсь на активну участь страховиків у цьому процесі. Тільки спільними діями ми зможемо перезапустити роботу страхового ринку», – висловила надію Наталія Гудима. 

  

Відбулась Церемонія нагородження Лідерів Національної Премії Insurance ТОР та Національного клубу страхової виплати.

15 квітня 2014 року відбулась традиційна щорічна зустріч топ-менеджерів страхових компаній і брокерів, присвячена Презентації підсумків страхового ринку України за 2013 рік і Церемонії нагородження Лідерів Національної Премії Insurance TOP та Національного клубу страхової виплати.

Презентація пройшла у теплій і дружній обстановці. Учасники заходу окрім підбиття підсумків та оприлюднення прогнозів мали можливість обговорити разом з представниками регулятора проблеми і стратегії розвитку вітчизняного ринку страхування в умовах політичної нестабільності в Україні.

 

На офіційній частині генеральний директор Моторного (транспортного) страхового бюро України Наталія Гудима поділилась з учасникам заходу планами роботи МТСБУ, закцентувавши увагу присутніх на необхідності налагодити процес керування та контролю ринку ОСЦПВ страховими компаніями.

 

«Керувати та контролювати ринок ОСЦПВ і володіти повною інформацією про стан фондів МТСБУ повинні тільки страхові компанії. Вирішення цих питань для всіх страховиків має стати пріоритетним на Загальних Зборах, які заплановані на 15 травня 2014 року. Я сподіваюсь, що консолідовані рішення учасників ринку дадуть можливість не тільки стабілізувати фінансовий стан МТСБУ, а і вирішити ряд інших важливих питань, що давно турбують цей сектор страхування», – зазначила Наталія Гудима.

 

Прес-служба МТСБУ

  
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru