Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Поточна загроза

Давній фантомний страх української газотранспортної галузі – російські обхідні «потоки» – Північний та Південний – набувають все чіткіших обрисів. Нещодавній запуск першої черги газопроводу "Північний потік" актуалізує питання, наскільки завантаженою в майбутньому виявиться українська трубопровідна система і як це позначиться на становищі України як газового транзитера?

«Північний потік» (Nord Stream) – це принципово новий маршрут експорту російського газу до Європи, який пройде через акваторію Балтійського моря від бухти Портова (район міста Виборга) до узбережжя Німеччини (район міста Грайфсвальда). Протяжність газопроводу становитиме близько 1,22 тис. км. Заплановану потужність у 55 млрд. куб. м «Північний потік» повинен набрати після завершення другої нитки, яку вже прокладено більш як на 650 км і буде введено в експлуатацію наступного року. При цьому російське керівництво не виключає можливості прокладення наступних ниток магістралі.

Розкішно живемо?!

Тема введення податку на розкіш в Україні обговорюється останні кілька років. Міністерство соціальної політики України перейшло до конкретних кроків, розробивши законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження податку на багатство».

До 2017 року фізичні особи, як резиденти, так і нерезиденти, які володіють рухомим і нерухомим майном в Україні, та покупці дорогих товарів платитимуть новий податок. За словами міністра соцполітики, податок на розкіш платитимуть виключно фізичні особи. Його предмет – операції з купівлі дорогих товарів. Такими Сергій Тігіпко вважає дорогі автомобілі, літаки, мотоцикли, яхти, великі будинки, великі присадибні ділянки, годинники, одяг, що коштують понад 2 тисячі євро. Отримані гроші пропонують скерувати до Пенсійного фонду.

Кабінет Міністрів ініціює запровадження диференційованого оподаткування доходів фізичних осіб. Фізичні особи з доходами до 10 мінімальних зарплат сплачуватимуть податок на прибуток за ставкою 15%, а з доходами понад 10 мінімальних зарплат – 17% (мінімальна зарплата в Україні становить 922 грн., на 1 січня 2012 року вона становитиме 1 073 грн.). Для довідки: за даними Державної податкової служби, в Україні налічується понад 6,6 тисячі мільйонерів.

Верховна Рада ухвалила поданий президентом Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гуманізації відповідальності за правопорушення в господарській діяльності».

Верховна Рада ухвалила поданий президентом Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гуманізації відповідальності за правопорушення в господарській діяльності».

Доводиться констатувати, що парламент не підтримав жодної поправки, яку запропонували представники опозиції. Зокрема, при розгляді документа в другому читанні депутати не підтримали враховану Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності поправку, яка доповнювала назву законопроекту словами «правопорушення у сфері службової діяльності»

Перестраховий «гордіїв вузол»

Державна комісія з врегулювання фінансових послуг має намір відкоригувати порядок реєстрації договорів перестрахування. Таку заяву зробив директор департаменту реєстрації, ліцензування,  дозвільних процедур Держфінпослуг Олександр Калінін на круглому столі у Комітеті Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики. Організаторами заходу, що зібрав гравців страхового ринку, представників кредитних спілок та членів Дернфінпослуг, виступила редакція газети «Україна Бізнес Ревю» за пітримки профільного парламентського комітету. У форматі переговорів відбулося обговорення нагальних питань галузі.

Страховая компания «АСКА» определила тройку выплатных курьёзов ноября

Управление сервисной поддержки и маркетинговых коммуникаций компании «АСКА» определило топ-3 самых курьёзных заявлений о страховых событиях, случившихся в компании в ноябре 2011 года.

 3) «Жили у бабуси два веселых гуся». Наверняка нашему лауреату вспомнилась веселая детская песенка – правда, при этом ему явно было не до веселья. В проезжающий по сельской дороге автомобиль врезались два гуся, видимо, спугнутые шумом транспортного средства и выскочившие на дорогу из кустов. О судьбе пернатых не сообщается, но оператор отметил в отчете, что хозяйка птиц очень эмоционально выражала свои претензии, что было отчетливо слышно в трубке. Так что, не исключено, что одна из вмятин на корпусе авто образовалась «благодаря» выяснению отношений с владелицей пострадавшей стороны.

А.Сугоняко: «АУБ выступает в защиту национальной банковской отрасли»

- Недавно было официально объявлено о создании в Украине нового банковского объединения - Независимой ассоциации банков Украины (НАБУ). Как вы оцениваете нового конкурента?

- Пока что рано давать какие-либо оценки. Подождем результатов ее деятельности, эффективных действий, полезных украинским банкам и национальной экономике. Если говорить о конкуренции, то это нас не беспокоит. Наоборот, конкуренция - это всегда хорошо.

- Каково общее число банков, входящих в состав АУБ сегодня? Сколько банков из АУБ перешли в новую ассоциацию? Они пояснили свою позицию?

- Сегодня в Ассоциацию украинских банков (АУБ) входят 104 банка, их список в открытом доступе есть на сайте АУБ. Список членов НАБУ пока никто не видел. Многие банки не имеют информации относительно членов этой организации. О переходе из АУБ в НАБУ заявлений не было.

- Банки, которые перейдут в НАБУ, будут исключены из ассоциации? Как происходит такое исключение?

- Членство в том или ином объединении зависит от руководства банка. Банк может быть членом нескольких объединений. Многие банки являются одновременно членами как АУБ, так и УКБС, теперь некоторые из них могут быть еще и в НАБУ. В этом нет ничего необычного. Это устоявшаяся практика.

Cтрахова компанія "Брокбізнес" застрахувала елітний автомобіль – Bentley Continental

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» застрахувала елітний автомобіль Bentley Continental, що належить страхувальнику – фізичній особі. Ліміт відповідальності страховика складає 1,363 млн. грн.

 За умовами договору автомобіль забезпечено страховим захистом по програмі автострахування повне КАСКО строком на один рік. Транспортний засіб було застраховано по ризикам ДТП, пожар, стихійне лихо, угон, протиправні дії третіх осіб, незаконне заволодіння транспортним засобом шляхом викрадення, грабежу, розбою, падіння сторонніх предметів (дерев, снігу, льоду, стовпів, рекламних щитів тощо) на автомобіль.

Нагадуємо, в Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС» функціонує підрозділ по роботі з VIP-клієнтами. Співробітники цього підрозділу мають значний досвід страхування автомобілів VIP-класу та надають комплексне обслуговування VIP-клієнтам, включаючи широкий перелік страхових та супутніх послуг для автомобілів сегменту «преміум».

День відкритих дверей у Кіровоградському офісі Страхової компанії «ТАС»

7 грудня 2011 року відбулась знаменна подія – відкриття нового офісу Агентської мережі СК «ТАС» у Кіровограді.

З нагоди урочистого відкриття був проведений День відкритих дверей, в рамках якого усі бажаючі ознайомились з інформацією про компанію «ТАС», її досягненнями за більш ніж за 10-річний період роботи та перспективами розвитку. Захід відвідали понад 70 осіб, що свідчить про високий інтерес громадян до страхування життя.

У зв’язку з відкриттям свого нового представництва у Кіровограді Страхова компанія «ТАС» оголосила про початок активного набіру персоналу. Гості Дня відкритих дверей вже під час заходу мали змогу дізнатись про вакансії в компанії та заповнити анкети. Директор Кіровоградського представництва Сергій Виноградський особисто провів співбесіди за напрямками діяльності: «Фінансовий консультант» та «Менеджер групи», що стало першим кроком потенційних кандидатів до побудови власної успішної кар’єри відвідувачів події.

День відкритих дверей відвідали представники міської адміністрації, регіонального телебачення – ТТV, а також директор Кіровоградського міського районного центру зайнятості Алла Поліщук, яка наголосила на важливості діяльності СК «ТАС» в реалізації рекрутингової політики для регіону.

СК «Універсальна» виступила партнером дитячого фестивалю «Традиції, сучасність, майбутнє»

Напередодні Дня Святого Миколая СК «Універсальна» підтримала молодих українських дизайнерів і допомогла подарувати дітям свято. Компанія виступила партнером всеукраїнського фестивалю авторських колекцій національного одягу «Традиції, сучасність майбутнє», який проводиться вже протягом 11 років в рамках Міжнародного фестивалю «Здоров’я, стиль, мода». Захід відбудеться 12 грудня в Театрі юного глядача.

На фестивалі будуть презентовані роботи молодих українських дизайнерів – колекції сучасного одягу з національною символікою для дітей та молоді. Більшість моделей та основна частина глядачів – діти, у тому числі з малозабезпечених сімей. На дітей також чекатимуть подарунки до Дня Святого Миколая.

СК «Універсальна» є соціально орієнтованою компанією і на постійній основі підтримує благодійні заходи, націлені на допомогу дітям з малозабезпечених сімей та сиротам.

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru