Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Перспективи 2015

 

Перспективи 2015 року

В грудні на розширеному засіданні Ради була вироблена офіційна позиція НАКСУ щодо реформування та розвитку національної системи кредитної кооперації. 15 грудня дана позиція була представлена НАКСУ на черговому засіданні Американської Торгівельної Палати. Після обговорення даного питання між НАКСУ і ВАКС було досягнуто домовленості про спільне доопрацювання Плану дій щодо подальшого розвитку ринку кредитної кооперації, який після затвердження відповідним Комітетом Американської Торгівельної Палати буде представлений цією поважною організацією у вищі органи державної влади України.

Дуже актуальним у контексті лобіювання інтересів ринку було засідання круглого столу, яке відбулося 16 грудня, в черговий раз організоване Проектом USAID АгроІнвест, у якому взяли участь, крім представників НАКСУ та ВАКС, керівництво Проекту АгроІнвест, представники Міністерства фінансів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Верховної Ради України, Міністерства економіки та Національного банку. Учасники засідання ознайомились зі станом справ щодо загального реформування системи нагляду за діяльністю кредитних спілок в контексті відомих вам ініціатив щодо реформування Нацбанку, створення мегарегулятора та ін. Під час обговорення було констатовано, що на сьогоднішній день у керівництва держави ще не вироблено остаточне бачення щодо принципів регулювання ринку кредитних спілок. На цьому засіданні представники НАКСУ на виконання рішень розширеного засідання Ради у контексті реформування системи нагляду вчергове звернулись до державних чиновників, присутніх на засіданні, щодо доцільності розмежування регуляторних та наглядових повноважень з урахуванням позиції ринку.

В ході обговорення конкретних кроків в частині прийняття законодавчих змін та реформування системи, як і на засіданні в Американській Торгівельній Палаті, були виявлені певні відмінності у позиціях НАКСУ та ВАКС по деяких аспектах реформування. Перш за все, це стосувалось питання розмежування повноважень регулювання та нагляду. Виходячи з цього, в ході розмови було досягнуто домовленість про проведення в січні 2015 року спеціального засідання спільної координаційної групи НАКСУ та ВАКС за участю лідерів кредитних спілок по узгодженню єдиної позиції ринку щодо бачення реформування системи з тим, щоб лобістські зусилля учасників ринку були максимально взаємоузгодженими і ефективними.

 

Джерело: НАКСУ

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru