Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі CISOLAR-2018 KYIV

З 11 по 13 квітня 2018 р. у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (Київ) пройде наймасштабніший  у регіоні  галузевий бізнес-захід, присвячений індустрії сонячної енергетики  – 7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі CISOLAR-2018 KYIV

CISOLAR — це головна подія ринку сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, де провідні гравці традиційно презентують найновіші технології та рішення для галузі сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів.

CISOLAR є глобальним галузевим комюніті, учасників якого об’єднує інтерес до побудови та розвитку успішного бізнесу у сфері відновлюваної енергетики та бажання зробити світ кращим.

За останні сім років CISOLAR  підтвердив свій статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів. Саме на CISOLAR народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти. 

Участь у CISOLAR  традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку  інвестиційних енергетичних проектів у регіоні, зокрема, в Україні.

Цього року CISOLAR-2018 працюватиме  у 3-денному форматі. 11 квітня проходитиме конференція, 12-13 квітня  відбуватиметься виставка. На виставці будуть представлені  продукція та сервіси від ключових гравців глобального ринку сонячної енергетики та місцевих компаній. 

Протягом трьох днів на CISOLAR-2018 будуть представлені та обговорені останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх технологічних досягнень. В центрі уваги будуть останні тенденції на ринку рішень для зберігання електроенергії, які є основою для подальшої активної експансії відновлюваних джерел енергії.

Технологічна частина заходу також буде представлена сонячними рішеннями для промислового сектору, комунального господарства, а також приватних домогосподарств.

Важливою складовою частиною CISOLAR-2018 стане Tech Energy Competition — конкурс CISOLAR AWARDS, який визначить найкращі проекти сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі.

Під час CISOLAR-2018 також відбудеться сесія зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом. 

Традиційно CISOLAR-2018 представить потужний блок програми, присвячений фінансуванню проектів.

Лінійку спікерів CISOLAR-2018 представлятимуть перші особи галузі, топ-менеджери та власники компаній, які вже зробили свій вагомий внесок у розвиток сонячної енергетики на світовому рівні.

Цьогорічний захід буде включати в себе комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері сонячної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати власний стабільний бізнес.  

Організатором CISOLAR є  Центр Іноваційного Бізнесу.

Станьте учасником CISOLAR та приєднуйтесь до всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сонячної енергетики, постачальників найсучасніших технологічних рішень у сфері енергоефективності — особистостей, які своєю діяльністю та досягненнями пишуть нову сторінку розвитку енергетичної галузі.

CISOLAR продовжує активно зростати. У 2018 р. учасниками події стануть понад 50 авторитетних спікерів, понад 500 делегатів  та 100+ експонентів з 30 країн.

Майбутнє починається тут!

 

Офіційний сайт CISOLAR 2018: www.cis-solar.com

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru