Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Виставка Сталої Енергетики SEF 2018 KYIV

Виставка Сталої Енергетики SEF 2018 KYIV

 

SEF 2018 Kyiv представить тренди, що змінюють світ та визначить найкращі проекти 2018 р. у сфері сталої енергетики

 

 

16-19 жовтня 2018 р. у Києві відбудеться одна з найбільших у Східній Європі бізнес-подій, присвячена новітнім технологіям у сфері енергетики - 10-й Міжнародний Форум і Виставка Сталої Енергетики SEF 2018 KYIV.

 

Цього року SEF 2018 KYIV триватиме 4 дні - на 1 день більше, ніж у 2017 р., адже активний розвиток технологій у сфері енергетики та сприятливі інвестиційні умови для реалізації “зелених” проектів в Україні створюють нові можливості для девелоперів, виробників, постачальників, сервісних компаній та банків у всіх сегментах ринку.

 

Зокрема, 16 жовтня у готелі Hilton (бул. Т. Шевченка, 30) відбудеться ключова B2Bподія - Форум SEF 2018 KYIV, який збере понад 500 учасників з більш ніж 30 країн, рівень яких традиційно представлено власникамита топ-менеджерамикомпаній — найбільших гравців ринку, а також авторитетними міжнародними експертами та керівниками галузевих державних відомств та компаній.

 

Видатні спікери представлять останні тренди та технології, які змінять глобальний енергетичний ландшафт та вплинуть на локальні ринки та проекти. Учасники Форуму SEF 2018 KYIV зможуть отримати відповіді на актуальні фінансові, юридичні та технічні питання щодо особливостей будівництва об'єктів сталої енергетики, а також енергозабезпечення різних виробничих та комерційних об'єктів.

 

Ділова програма 16 жовтня буде складатись з трьох бізнес-конференцій: “SEF: Сонячна енергетика”, “Тотальна енергоефективність 1.0: Інноваційне будівництво та енергоспоживання”, “SEFLegalandInvestments: Інвестиції та правові аспекти розвитку проектів сталої енергетики”.

 

Також у перший день події SEF 2018 KYIV традиційно відбудеться церемонія нагородження найкращих проектів SEFAWARDS 2018 на щорічному конкурсі проектів у сфері сталої енергетики Центральної та Східної Європи.

 

17-19 жовтня у виставковому центрі АККО International (просп. Перемоги, 40-Б) проходитиме Виставка SEF 2018 KYIV, на якій понад 100 експонентів представлять обладнання, технологічні рішення та сервіси для індустрії сонячної енергетики, вітроенергетики, біоенергетики, енергоефективності, а також об'єктів енергетичної інфраструктури.

 

Традиційно експозицію SEF KYIV доповнить лінійка потужних B2B та B2C подій, присвячених найактуальнішим питанням “зеленої” енергетики та енергоефективності. Зокрема, 17 жовтня відбудуться 2 конференції: “SEF: Вітроенергетика” та “Енергоефективні рішення для приватних будинків та квартир”.

 

18 жовтня відбудеться конференція “Відновлювана енергетика для домогосподарств” та перший в Україні сертифікований тренінг для інсталяторів об'єктів сонячної енергетики.

 

Ділова програма Виставки також включатимеблокB2B зустрічей, якийучасники ринку традиційно називають платформою для ефективних переговорів та укладання контрактів.

 

Організатор SEF 2018 KYIV – Центр інноваційного бізнесу (IBCentre), який понад 10 років є продюсером найбільших в регіоні подій у сфері сталої енергетики та високих технологій.

 

Станьте учасником SEF 2018 KYIV та приєднуйтесь до комюніті всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сталої енергетики, постачальників сучасних технологічних рішень в галузі енергоефективності та відновлюваної енергетики, компаній та особистостей, які своєю діяльністю і досягненнями активно змінюють енергетичний ландшафт Східної Європи.

 

Проекти у сфері нових енергетичних технологій починаються тут!

 

 

Зареєструватись на SEF-2018 KYIVви можете

на офіційному сайті події: sefkyiv.com ,

 

зателефонувавши чи написавши mailдо Організаційного комітету:

тел: +38 044 383 03 56

email: [email protected]

 

  

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru