Об издательстве Подписка Реклама ДФУ Распространение Отчетность ПартнерыМедиа Контакты RSS RRS | Добавить в избранное в избранное |
Издательский дом
Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player

НАСК «Оранта» готується відсвяткувати своє 90-річчя

25 листопада, ОДЕСА. У п'ятницю 25 листопада найбільша страхова компанія України НАСК «Оранта» відсвяткує 90 років з дня свого заснування. Урочистий захід відбудеться в Одесі, в найбільшому в Україні банкетному домі «Ренесанс», який прийме понад 800 гостей НАСК «Оранта»: кращих працівників, що представляють Золотий і Срібний фонди Компанії, політиків, бізнесменів, дипломатів, лідерів громадської думки та журналістів.

 

Колектив редакції приєднується до всіх  привітань та бажає НАСК "Оранта" подальших успіхів та процвітання !!!

Страховая компания «УНИКА Жизнь» по итогам работы за 9 месяцев 2011 года

Страховая компания «УНИКА Жизнь» продемонстрировала динамичный рост по итогам работы в январе-сентябре 2011 года: страховые выплаты выросли более чем на порядок, премии – на 121,6%.

По итогам работы за 9 месяцев 2011 года Страховая компания «УНИКА Жизнь» собрала страховые премии на сумму 72,6 млн. грн., что превышает аналогичный показатель 2010 года на 121,6%.

Сумма страховых выплат Страховой компании «УНИКА Жизнь» по итогам 9 месяцев 2011 года увеличилась более, чем на порядок, и составила 761,9 тыс. грн. Напомним, что в прошлом году Компания «УНИКА Жизнь» выплатила своим клиентам 41,3 тыс. грн.

Активы Страховой компании «УНИКА Жизнь» составили 137,4 млн. грн., превысив показатель 9 месяцев предыдущего года (79,1 млн. грн.) на 73%.

Страховые резервы Страховой компании «УНИКА Жизнь» составили 94,4 млн. грн., превысив показатель 9 месяцев предыдущего года (47,4 млн. грн.) на 99%.

Уставный фонд Страховой компании «УНИКА Жизнь» составляет 31,7 млн. грн.

Як стримати відтік капіталу з України

Значною проблемою на шляху розвитку вітчизняного фінансового ринку та економіки України в цілому є відтік капіталу. Зупинити цей процес можливо лише шляхом стимулювання інвестицій всередині країни та значного покращення рівня корпоративного управління.

З метою аналізу цих питань компанія FinPR нещодавно організувала круглий стіл на тему «Як стримати відтік українського капіталу за кордон: врегулювання партнерських відносин в українському та іноземному праві. Можливості та загрози для бізнесу», у якому взяли участь представники Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, вітчизняних та зарубіжних юридичних та консалтингових компаній, професійних учасників фондового ринку.

Біржові торги в жовтні

Жовтневі результати діяльності фондових бірж засвідчили продовження цьогорічної тенденції до збільшення обсягів торгів цінними паперами. Проте останніми місяцями темпи зростання ринку дещо уповільнилися. З метою вдосконалення механізмів біржової торгівлі та відпрацювання спільних підходів у цій сфері ДКЦПФР провела зустріч із усіма організаторами торгівлі.

Згідно з оперативними даними Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, в жовтні 2011 року обсяг біржових угод на організованому ринку цінних паперів України становив 17,88 млрд. грн., що у 1,47 разу більше показника цього ж місяця в 2010-му (12,13 млрд. грн.). Найбільші обсяги угод було укладено на ФБ ПФТС (8,09 млрд. грн.), ФБ «Перспектива» (5,8 млрд. грн.) та «Українській біржі» (3,41 млрд. грн.).

Показники інших майданчиків були такими: УМФБ – 321,32 млн. грн.; УФБ – 206,02 млн. грн.; СЄФБ – 33,54 млн. грн.; КМФБ – 7,3 млн. грн.; ПФБ – 7,09 млн. грн.; ФБ «ІННЕКС» – 0,37 млн. грн.; УМВБ – 0,16 млн. грн.

В Україні з’явиться ще одна банківська асоціація

Про створення Незалежної асоціації банків України (НАБУ) нещодавно заявила група банків. За інформацією НАБУ, участь в установчих зборах взяли 75 фінустанов, 68 висловили готовність підписати пакет установчих документів.

Основними цілями діяльності новоствореної асоціації заявлено захист прав і інтересів членів НАБУ; формування позиції з питань функціонування банківської системи; налагодження відносин із банками і банківськими об’єднаннями інших країн; співробітництво та конструктивний діалог з регуляторами і владою; підвищення кваліфікаційного рівня членів асоціації.

Податковий облік за договорами добровільного медичного страхування

Які застраховані ризики та в якому розмірі можуть включити підприємства-страхувальники до складу загальновиробничих витрат з медичного страхування?

 Відповідно до пп. 138.8.5 п. 138.5 ст. 138 Податкового кодексу України до складу загальновиробничих витрат, зокрема, включаються:

Облік доходів та витрат лайфових компаній

Відповідно до вимог Податкового кодексу України страховики починаючи з 01.01.2012 року сплачуватимуть податок на прибуток на загальних підставах. Які види резервів зі страхування життя можуть бути враховані при формуванні доходів та витрат страховика в податковому обліку?

 

Страхування життя відноситься до виняткової діяльності компаній зі страхування життя (лайфових компаній). Відповідно до ст. 38 Закону про страхування страховики, які отримали ліцензію на страхування життя, не мають права  займатися іншими видами страхування.

Виправлення помилки в податковій декларації

Який порядок виправлення помилок, допущених у декларації з податку на доходи (прибуток) страховика, форма якої затверджена Наказом ДПА України від 31.03.2003 №146, за звітні податкові періоди, що передують періоду набрання чинності розділом ІІІ Податкового кодексу України?

Відповідно до пункту 50.1 ст. 50 Податкового кодексу України (ПКУ) у разі, якщо в майбутніх податкових періодах (з урахуванням строків давності, визначених ст. 102 ПКУ) платник податків самостійно виявляє помилки, що містить раніше подана ним податкова декларація, він зобов’язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої податкової декларації за формою чинного на час подання уточнюючого розрахунку.

                                  

 

                               

 

                                       

 

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архив номеров Архив номеров Архив номеров

Новости издательства
Анонсы
Фото
Видео
Финансовая отчетность компаний
Актуальное интервью

 


 
 
 
 
 

 



  
 

  

  


   
  

    


            
 












НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля




Погода в Киеве


140



Интернет реклама УБС
Издательский Дом Украина онлайн Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru