Про видавництво Передплата Наука Реклама Розповсюдження Звітність ПартнериМедіа Контакти RSS RRS | Додати в вибране в избранное |
Издательский дом

Реформування житлово-комунальної галузі: зарубіжний досвід й українські реалії

Реформування житлово-комунальної галузі: зарубіжний досвід й українські реаліїПрезидент взяв під особистий контроль реформу житлово-комунального господарства, яку безуспішно намагалися провести його попередники. Поки що внаслідок низки акцій протестів розгляд Житлового кодексу знято з порядку денного парламенту, проте очевидно, що так чи інакше до нього доведеться повернутися.

Загальний стан житлового фонду та комунікаційних мереж в Україні можна оцінити як незадовільний. З кожним роком збільшується кількість будинків, що потребують капітального ремонту; близько 33% ліфтового господарства вже працює понад 25 років, 26% водопровідних мереж – відпрацювали свій експлуатаційний термін, 34% каналізаційних мереж, 49% магістральних і 43% теплових мереж – у аварійному стані.

Почему инвесторы не спешат вкладывать деньги в крымскую экономику

Почему инвесторы не спешат вкладывать деньги в крымскую экономикуПобывав в прошлом году в Крыму, Виктор Янукович назвал его «жемчужиной Украины». Местные чиновники с радостью подхватили этот нехитрый слоган и принялись украшать соответствующими билбордами далеко не всегда идиллические крымские пейзажи. А между тем проблем у нашей «жемчужины» столько, что их хватит не на одно ожерелье. И совладать с ними собственными силами и средствами, к сожалению, не получится. По подсчетам экспертов, одному только Севастополю для самого скромного инвестиционного счастья, предполагающего решение первоочередных экономических задач и определенное развитие города в долгосрочной перспективе, нужно не менее 2 млрд. долл. И еще 4 млрд. долл. – на формирование курортно-рекреационной и туристической составляющих. Что уж тут говорить о нуждах всего полуострова, задыхающегося в тисках социально-экономических неурядиц.

Вадим Бодаев: «Израильские коровы – самые лучшие коровы в мире»

Вадим Бодаев: «Израильские коровы – самые лучшие коровы в мире»Почему украинская корова дает от 3 до 5 тысяч литров молока в год, а израильская 10-13? За ответом на этот вопрос в Израиль поехали лидеры украинского АПК в июне Деловой совет «УкраинаИзраиль» совместно с израильским Институтом экспорта и Торговой палатой ИзраильСНГ провели в Тель-Авиве семинар «Украинско-израильский бизнес-форум по вопросам агропроизводства и агропереработки». В нем приняли участие вице-губернаторы некоторых областей Украины, главы районных администраций, директора молокозаводов, крупные бизнесмены в сфере агроиндустрии.

Об успехах израильского АПК редакции «Україна-Бізнес ревю» рассказал вице-президент Делового совета «УкраинаИзраиль» Вадим БОДАЕВ.

Чи бути суду присяжних в Україні?

Чи бути суду присяжних в Україні?Кримінальна юстиція в Україні давно потребує реформування – про це свідчать як висновки різних міжнародних правозахисних організацій, так і особиста переконаність багатьох українців. Нині влада заявляє про початок змін у цій царині. В ході засідання робочої групи з питань реформування карного судочинства президент України пообіцяв, що проект нового Кримінально-процесуального кодексу передбачатиме неупереджений і швидкий розгляд кримінальних справ. За словами Віктора Януковича, особливу увагу приділено гарантуванню прав і свобод людини на справедливий розгляд справи.

Радник президента України, керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України Андрій Портнов переконаний, що новий проект Кримінально-процесуального кодексу України відповідає світовим стандартам, а його ухвалення дозволить розв’язати проблеми, які нагромадилися за десятки років.

У Черного моря…

У Черного моря…Попри те, що міжнародні автоперевізники – народ, так би мовити, сухопутний, ситуація, яка складається в морських портах, їх цікавить постійно. Річ у тім, що чимало компаній займаються перевезеннями контейнерів, що доставляються до вітчизняних портів. Найбільше таким бізнесом займаються підприємці південних регіонів України, зокрема Одещини.

А напруга в портах, передусім Одеському та Іллічівському – найбільших українських «морських воротах», – буває дуже часто. От, наприклад, цієї зими перевізникам довелося пережити кілька неприємних ситуацій, коли робота в порту практично зупинялася.

Відбувся і міжнародний науково-практичний форум учасників ринку кредитної кооперацій.

1—4 червня 2011 року відбувся ІМіжнародний науково-практичнийФорум учасників ринку кредитноїкооперації «Кредитніспілки: сучаснівиклики та потенційніможливості».

Організаторами Форуму виступили Всеукраїнська асоціація кредитних спілок (ВАКС) за підтримки проекту технічної допомоги «Реформування фінансової діяльності на селі» Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ) і Німецької Кооперативної Асоціації «Райффайзен» (DGRV) та Об’єднання кредитних спілок «Програма захисту вкладів» (ПЗВ).

Нові підстави для відмови у внесенні ломбарду до Державного реєстру фінансових установ

Нові підстави для відмови у внесенні ломбарду до Державного реєстру фінансових установПозиція Держфінпослуг полягає в тому, що ломбарди для набуття статусу фінансової установи повинні сплачувати заявлений у засновницькому договорі статутний капітал у повному обсязі. Відповідно, якщо в засновницькому договорі ломбарду зазначено статутний капітал у розмірі 1 000 000 гривень (зазначену суму статутного капіталу взято для прикладу), то на день подачі документів до Держфінпослуг для внесення до Державного реєстру фінансових установ він повинен бути сплачений повністю.

Розглянемо дану ситуацію детальніше.

Не вешать нос, деривативы!

Не вешать нос, деривативы!Рынок деривативов показывает бешеный рост, хотя эксперты не видят в этом причин для беспокойства. По их мнению, в ближайшей перспективе это явно не приведет к образованию нового «пузыря» на украинском финансовом рынке. Дескать, посему и ограничивать его незачем, а вот соответствующее законодательство совершенно не помешало бы его развитию.

Інвестиційна політика ІСІ

Інвестиційна політика ІСІОдним із основних чинників ефективної діяльності інститутів спільного інвестування (ІСІ) є побудова грамотної інвестиційної політики, спрямованої на отримання позитивної дохідності і врахування можливих ризиків від вкладення коштів.
Результати минулого року засвідчують, що основна частка в портфелях вітчизняних інвестфондів належала цінним паперам. При цьому середня дохідність усіх видів невенчурних ІСІ виявилася вищою за рівень інфляції в країні, а також за річні відсотки за валютними банківськими депозитами.

Наші партнери

                                                         

  

                                                                        

 

              

                                                

  

                                                  Дедал Инфо        

   

                                                                

 

               

Архив номеров Украина Бизнес Ревю Архив номеров Финансовые услуги Архив Альманах финансовых услуг
Архів номерів Архів номерів Архів номерів


Новини видавництва
Анонси
Фото
Відео
Фінансова звітність компаній
Актуальне інтерв`ю
Наукові статті

 


  ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА  
 
 
  
 
 
 

  
 
 

  

 

  


  
   
   

 

 

 

 

  

            
 Oakeshott Insurance Consultants
  
 
  
 
 
 

 
  

  
 

 
МЕДІА-ПАРТНЕРИ


































НБУ курс доллара

НБУ курс евро

НБУ курс рубля


Погода в Киеве

120


Рекламный Украинский Портал. Сайт о полиграфии и рекламе в Украине, интересные новости рекламы

Интернет реклама УБС
Информационный интернет справочник | All-Catalogs.Info
html counterсчетчик посетителей сайта
Рейтинг@Mail.ru